ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Τα ανδρικά αξεσουάρ που θα κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση σου και θα αναβαθμίσουν το look σου.

Σίγουρα, έχεις ακούσει πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Κάπου εδώ έγκειται κι η δύναμη των αξεσουάρ στο αντρικό στυλ που δίχως αυτά δεν θεωρείται ολοκληρωμένο ένα outfit. Αν είναι να επενδύσεις σε αξεσουάρ αντί για ρούχα, τότε πρέπει να επιλέξεις κομμάτια που είναι διαχρονικά και φοριούνται όλο τον χρόνο. Έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία χρόνια, οι άντρες δεν θεωρούν ταμπού να φορούν βραχιόλια, κρεμαστά και καπέλα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα στοιχεία που αναβαθμίζουν το στυλ τους.

ΚΡΕΜΑΣΤΑ

Σύμφωνα με όσα λένε οι fashion experts, όταν ένας άντρας επιλέγει να επενδύσει σ΄ ένα αξεσουάρ επιλέγει να αγοράσει ένα κρεμαστό. Τα κολιέ που μοιάζουν με μενταγιόν έχουν μεγαλύτερη δημοφιλία καθώς παραπέμπουν στις στρατιωτικές ταυτότητες με τις οποίες οι άντρες νιώθουν μέσα στην comfort zone τους. Η εξέλιξη, όμως, του trend δεν σταματά εδώ. Παρότι, όταν η μόδα με τα ανδρικά κρεμαστά άνθιζε, οι άνδρες συνήθιζαν να τα φορούν μέσα από την μπλούζα ή το πουκάμισο, σήμερα ακόμη κι αυτή η συνήθεια έχει αλλάξει. Λίγο το hyper style, λίγο η μόδα των ράπερς και των chains, οι άνδρες άρχισαν να επιδεικνύουν τα κοσμήματα τους και να τα φορούν έξω από τα tops τους. Αν δεν ανήκεις στους λάτρεις του hypebeast style, προτίμησε τα κρεμαστά με λεπτό δέρμα ή αλυσίδα που είναι κι η πιο safe επιλογή.

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Τα βραχιόλια συνδέονται με τους μποέμ τύπους, είτε έχουν χάντρες είτε δερμάτινο λουρί είτε ασημένια αλυσίδα. Θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στους άντρες που δεν φορούν ρολόι ή σε εκείνους που θέλουν να ντύσουν το χέρι τους που μένει γυμνό.

ΡΟΛΟΓΙΑ 

Σου έχω γράψει ήδη ένα ολόκληρο κείμενο με συμβουλές για το ανδρικό ρολόι που σου ταιριάζει. Οπότε δεν έχω παρά να σε παραπέμψω στον απόλυτο οδηγό αγοράς. Επιγραμματικά, μην ξεχνάς να δώσεις προσοχή στον μηχανισμό του ρολογιού που θα επιλέξεις, την κατηγορία στην οποία εντάσσεται, τα χαρακτηριστικά του και το λουράκι ή το μπρασελέ του.

ΚΑΠΕΛΑ

Ο καιρός παίζει περίεργα παιχνίδια και το Φθινόπωρο δεν θυμίζει τίποτα απ' ό,τι μας είχε συνηθίσει. Συνεπώς, δεν είναι περίεργο να φοράς καπέλο για να προστατευτείς από την ήλιο ή να θέλεις να καλύψεις ένα bad hair day ή να επιθυμείς να προσδώσεις άποψη σ΄ ένα basic look. Τα γνωστά σε όλους μας κασκέτα με το κυρτό γείσο δεν γνωρίζουν εποχή και παραμένουν στην μόδα όλο τον χρόνο. Μάλιστα, εκείνα με το κεντημένο λογότυπο εντάσσονται στο μεγάλο trend της εποχής με την logomania. Μπορούν να φορεθούν σε ένα sportif look, σε ένα athleisure outfit αλλά και σε μια casual εμφάνιση με jean και T-Shirt. Μάλιστα, φέτος το GQ έγραψε πως μπορείς να συνδυάσεις το κασκέτο σου με ένα κοστούμι αρκεί το υλικό να συνάδει με την casual business αισθητική, όπως παραδείγματος χάρη επιτυγχάνει το βελούδο ή το κοτλέ.  

ΤΣΑΝΤΕΣ

Όταν μιλάμε για ανδρικές τσάντες η άνεση και η ευκολία προηγούνται του στυλ και της μόδας δίχως να σημαίνει πως δεν τα λαμβάνουμε υπόψη. Τα backpacks θα σου λύσουν τα χέρια και δεν αναφέρομαι φυσικά σ΄ εκείνα που φορούσες στο σχολείο. Από την δουλειά μέχρι το γυμναστήριο χωρούν μέσα το laptop σου, χρήσιμους φακέλους, την ατζέντα σου, μια αλλαξιά ρούχα και τ΄ αθλητικά σου παπούτσια. Σύμφωνα με τις τάσεις, το vegan leather είναι must στις αντρικές τσάντες καθώς η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει όλους τους οίκους αλλά το δέρμα δεν παύει να αγαπιέται.