TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Οι απαραίτητες συμβουλές για να διαλέξεις τα καλύτερα ανδρικά εσώρουχα σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σου.

panda - άνδρας με εσώρουχα και μπλουζάκι - ανδρικά εσώρουχα

Καθώς ξεκινάει η νέα σεζόν, πολλοί είναι οι άντρες που επιθυμούν μαζί με τη γκαρνταρόμπα τους, ν’ ανανεώσουν και τη συλλογή των εσωρούχων τους. Καλώς ή κακώς , ορισμένα κομμάτια που έχουν φθαρεί ή έχουν σκιστεί ή έχουν ξεχειλώσει, καλό είναι να φύγουν από τη ντουλάπα σου και ν’ αντικατασταθούν με νέα. Αυτό δε σημαίνει πως απαιτεί να μπεις μέσα, καθώς μπορείς κάλλιστα να προτιμήσεις πιο οικονομικά αλλά εξίσου στιλάτα κομμάτια. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ 

Οι Αιγύπτιοι είναι υπεύθυνοι για την εφεύρεση των εσωρούχων. Στη δεκαετία του 1930, τα εσώρουχα απέκτησαν το κλασσικό σχήμα που γνωρίζουμε όλοι σήμερα ενώ στη δεκαετία του 1990 έγιναν trend κι άρχισε να αφορά τον άνδρα το είδος, το μήκος, το ύφασμα και το χρώμα.  

Πέρα από το κλασικό σλιπ που έχει το τριγωνικό σχήμα, υπάρχει το μποξεράκι που καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια φτάνοντας στους μηρούς, το μποξεράκι trunk που είναι στενό και ελαστικό και το μποξεράκι brief που φτάνει ανάμεσα από τον καβάλο και τα γόνατα. 

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα υφάσματα, θα βρεις στην αγορά βαμβακερά εσώρουχα, τα lyocell για μέγιστη απαλότητα, τα εσώρουχα από ζέρσεϊ για ελαστικότητα, από δίχτυ για αθλητές και από μετάξι για αίσθηση πολυτέλειας.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ

panda - γραφικό με εσώρουχα - ανδρικά εσώρουχα

Τα μποξεράκια αποτελούν την κλασσική και ασφαλή επιλογή για όλους τους άντρες, αρκεί  να μην είναι πολύ φαρδιά ή πολύ μακριά γιατί τότε δεν κολακεύουν κανέναν. Αν η κοιλιά σου δεν είναι επίπεδη, καλό είναι να μείνεις μακριά από τα στενά εσώρουχα και τα briefs. Το λευκό είναι η κλασσική επιλογή, το μαύρο και το μπλε η ασφαλής εναλλακτική, το κόκκινο η τολμηρή πρόταση ενώ τόσο οι ειδικοί όσο και οι γυναίκες σε προτρέπουν να μείνεις μακριά από τα αστεία σχέδια.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

Φρόντισε ν’ αλλάζεις εσώρουχα σε καθημερινή βάση για λόγους υγιεινής και κάθε φορά μετά το μπάνιο ή την άθληση. Σταμάτα να φοράς όσα εσώρουχα έχουν χαλάσει, ξεφτίσει, ξεθωριάσει, χαλαρώσει και τρυπήσει. Τέλος, μην ξεχνάς να καθαρίζεις συχνά και σχολαστικά το συρτάρι που βάζεις τα εσώρουχα σου και τα σιδερώνεις πάντα πριν τα φορέσεις για να φεύγουν σκόνες και μικρόβια.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

 

Τα boxer briefs που είναι και τα δημοφιλέστερα εσώρουχα ανάμεσα στους άντρες μιας και οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι τα καλύτερα γιατί παρέχουν μέγιστη στήριξη και κρατούν τα πάντα στη θέση τους. Επιπλέον, έχουν  διαφορετικά σχέδια και χρώματα ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο κλασσικό μονόχρωμο σχέδιο αλλά κι εκείνο με τα prints ή τα χρώματα.

Μια άλλη κλασσική επιλογή για τους άντρες είναι τα φαρδιά μποξεράκια, τύπου σορτς, τα οποία ήταν και τα πρώτα που φορέθηκαν από τους άντρες, ήδη από τα μέσα του 19ου αιώνα. Αυτού του είδους τα εσώρουχα είναι ελαφριά, αφήνουν το σώμα ν’ αναπνεύσει και δεν κάνουν το κορμί να ασφυκτιά.

Θα κλείσω με τα σλιπς που είναι πιο βολικά σε περίπτωση που δε θέλεις να διακρίνονται τα εσώρουχα σου μέσα από τα παντελόνια σου. Επιπλέον είναι ελαστικά, προσφέρουν υποστήριξη κι έχουν μικρό μήκος ώστε να μη φτάνει μέχρι τα πόδια σου.