ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΑ OUTFITS ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ

Η καλή σχέση ποιότητας και τιμής είναι ένα κριτήριο που έχουμε εκτιμήσει στις αγορές μας τα τελευταία χρόνια, ιδίως κατά την διάρκεια της κρίσης. Από την μία πλευρά, λοιπόν, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην τιμή ενός προϊόντος κι αναζητούμε τις προσφορές και τις εκπτώσεις ενώ από την άλλη πλευρά, θέλουμε οι αγορές μας να είναι ποιοτικές με την έννοια πως θα αντέξουν στον χρόνο και θα καλύψουν τις ανάγκες μας. Η ίδια συνειδητή πρακτική αγορών πρέπει να ακολουθείται κι όσον αφορά την ένδυση. Γι΄ αυτό τον λόγο, επιλέξαμε για σένα ολοκληρωμένα outfits που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ ανάλογα με το στυλ σου, τον σκοπό της εξόδου σου και την εντύπωση που θέλεις να δώσεις.

CASUAL ΕΞΟΔΟΣ

Ανδρικό Outfit Για Casual Ντύσιμο

Δες καλοκαιρινά t-shirt
Δες καλοκαιρινές βερμούδες

Επιλέγεις να ντυθείς casual σε μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, σ΄ έναν πρωϊνό καφέ ή σε ένα κυριακάτικο brunch. Ο σκοπός ενός casual outfit έχει να κάνει με την άνεση ενώ, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, είναι σημαντικό τα υφάσματα του να μπορούν να αντισταθούν στην ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άντρες προτιμούν τις βερμούδες και τα ανοιχτά χρώματα στις στιλιστικές τους επιλογές. Μία λευκή jean βερμούδα αποτελεί ένα item που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά χρώματα αλλά και υφάσματα ενώ τα μαύρα tags της προσδίδουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Όσο για το κοντομάνικο t-shirt από ελαφρύ ύφασμα σε κοραλλί χρώμα ταιριάζει ιδανικά με την λευκή βερμούδα και θα αναδείξει το καλοκαιρινό σου μαύρισμα. Σου προτείνω να συνδυάσεις το outfit με μονόχρωμα sneakers και αξεσουάρ στα χέρια. Υπό την προϋπόθεση πως ο ήλιος δεν έχει δύσει ακόμα, ένα retro square shaped γυαλί ηλίου με tinted φακούς αποτελεί το must του καλοκαιριού 2019 που θα απογειώσει το στυλ σου.

ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ή ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (INTERVIEW)

Outfit Πουκάμισο Με Παντελόνι Για Δουλειά Ή Συνέντευξη

Δες ανδρικά πουκάμισα
Δες ανδρικά παντελόνια

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν τους δικούς τους κανόνες όσων αφορά την ένδυση των εργαζομένων τους και παραδείγματος χάρη απαγορεύουν τις βερμούδες ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Οπότε το πρώτο πράγμα που θα σου πρότεινα είναι να κάνεις την έρευνα σου για το dress code της εταιρείας που είτε εργάζεσαι είτε επισκέπτεσαι για μία συνέντευξη ώστε να ενταχθείς στο δυναμικό της. Η σημαντικότερη συμβουλή που έχω να σου δώσω, όσον αφορά το ντύσιμο σου σ΄ ένα interview για δουλειά έχει να κάνει με την αποφυγή υπερβολών. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι υπεύθυνος για το αν θα πάρεις ή όχι την δουλειά και τι είδους πεποιθήσεις φέρει, σε συμβουλεύω να επιλέξεις συμβατικά ρούχα σε συνηθισμένα χρώματα. Εκείνο, άλλωστε, που πρέπει να ξεχωρίσει σε μία συνέντευξη για δουλειά είναι η προσωπικότητα σου. Νομίζω πως ένα σκουρόχρωμο πουκάμισο με λεπτομέρειες που θα το κάνουν κλασσικό αλλά όχι βαρετό, μπορεί να φανεί αντάξιο των προσδοκιών σου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο είναι εύκολο στο σιδέρωμα, ιδιότητα που εξασφαλίζει πως ακόμη κι αν είσαι εργένης θα πας όπως αρμόζει στο γραφείο. Προτείνω να το συνδυάσεις με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις. Το λάστιχο στο κάτω μέρος θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα ενώ οι τσέπες θα προσδώσουν μια νεανική διάθεση. Σαν υπόδημα, θα επέλεγα ένα ζευγάρι derby shoes σε μαύρο ή καφέ χρώμα.

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Outfit για Ραντεβού

Παρότι το πρώτο ραντεβού κι η συνέντευξη για δουλειά φαινομενικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, αν το σκεφτείς καλύτερα δεν παύουν να αποτελούν μια πρώτη γνωριμία. Συνεπώς, έτσι κι εδώ σου προτείνω να κινηθείς κλασσικά. Αν το δεις ακόμη και στατιστικά, σκοπός είναι οι ενδυματολογικές επιλογές να κάνουν θετική εντύπωση σ΄ όσων το δυνατό περισσότερα και διαφορετικά γούστα γυναικών καθώς ακόμη δεν έχεις ανακαλύψει τις προτιμήσεις της κοπέλας που κάθεται απέναντι σου. Ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση ενώ ένα μαύρο στενό παντελόνι θα κάνει το outfit σύγχρονο και νεανικό. Θα έλεγα να συνδυάσεις το σύνολο με λευκά sneakers ή με μαύρα laοfers αν θες να προσδώσεις επισημότητα στην βραδιά.

ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΡΑΛΙΑ

Outfit Για Την Θάλασσα Και Την Παραλία

Δες ανδρικά μαγιό

Όπως σου έγραψα ξανά το φετινό καλοκαίρι επιτάσσει μαγιό πάνω από το γόνατο σε printed μοτίβα. Αυτός είναι κι ο λόγος που θεωρώ το μαγιό με τις ασπρόμαυρες ρίγες και το σχέδιο με τους παπαγάλους ιδανική επιλογή. Το λάστιχο και το κορδόνι θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα καθώς πολλές φορές ένα μαγιό που μας ταιριάζει ιδανικά στο δοκιμαστήριο, έχει την τάση να γλιστράει στην πρώτη μας βουτιά στην θάλασσα. Γι΄ αυτό ευθύνεται η άνωση και φυσικά το νερό. Το πρόβλημα με τα printed μαγιό έχει να κάνει με την δυσκολία να συνδυαστούν. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει στην παραλία άντρες να συνδυάζουν το printed μαγιό τους με μπλουζάκια σε άσχετα χρώματα που μάλιστα είναι γεμάτα σχέδια και μοτίβα. Όλη αυτή η πληροφορία αποδεικνύεται περιττή κι επισκιάζει την in fashion στιλιστική επιλογή swimwear. Με αυτό το σκεπτικό σου προτείνω να κινηθείς σε ασφαλή μονοπάτια επιλέγοντας ένα t-shirt ή ένα αμάνικο μπλουζάκι στα χρώματα του μαγιό σου δίχως μεγάλα μοτίβα. Οι σαγιονάρες αποτελούν την συνηθισμένη επιλογή ενώ οι εσπαντρίγες αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος στην παραλία.