Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: ΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ

Τι θα πάρεις μαζί σου στη βαλίτσα που ετοιμάζεις για το τριήμερο ώστε να μη σου λείψει τίποτα.

άντρας φτιάχνει βαλίτσα

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του Καλοκαιριού, ο οποίος σηματοδοτεί και το πρώτο ουσιαστικό βήμα προς την κανονικότητα και την ελευθερία μας. Από την 1η Ιουνίου, οι μάσκες παύουν να είναι υποχρεωτικές και στους εσωτερικούς χώρους και μετά από σχεδόν δυο χρόνια κάτω από την επιρροή της πανδημίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θα ζήσουμε στιγμές που θα θυμίσουν πραγματικά τα χρόνια προ covid. Συνεπώς, το φετινό Καλοκαίρι δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο από κανένα. Ο καθένας ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες του, θα πρέπει να ζήσει τους επόμενους μήνες στο έπακρο για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

ταξίδι για το τριήμερο

Υπό αυτό το πρίσμα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που διαρκεί από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να αποδράσεις από την πόλη. Βρες την κατάλληλη παρέα, κανόνισε τη μεταφορά και τη διαμονή σου, ετοίμασε τη βαλίτσα σου και ξεκίνα για ένα σύντομο ταξιδάκι που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά πραγματικά ελεύθερος. Όλα ακούγονται εύκολα μέχρι εδώ αλλά τι θα βάλεις στη βαλίτσα σου για ένα τριήμερο ώστε να μη σου λείψει τίποτα και να μην κουβαλάς ρούχα χωρίς λόγο; Και στα δυο ερωτήματα θα απαντήσουμε παρακάτω για να είσαι σίγουρος πως ό,τι πάρεις μαζί σου αξίζει πραγματικά μια θέση στην αποσκευή σου. 

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

 ταξίδι Αγίου Πνεύματος

Αρχικά, μην αφήσεις την προετοιμασία της βαλίτσας σου για την τελευταία στιγμή. Όσο πιο βιαστικά την ετοιμάσεις σε τόσο περισσότερα σφάλματα θα υποπέσεις. Επίσης, φρόντισε να έχεις πλύνει και να έχεις σιδερώσει όλα τα άπλυτα ώστε να μην περιορίσεις τις επιλογές σου. Άλλωστε, τις ημέρες πριν φύγεις για διακοπές μπορείς να φοράς κομμάτια που δεν είναι τ’ αγαπημένα σου ή που δεν σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου στο ταξίδι. Στο δεύτερο στάδιο, βγάλε όλα τα ρούχα σου στο κρεββάτι. Όταν λέω «όλα» εννοώ εκείνα που φοριούνται την τρέχουσα περίοδο, ανάλογο και με τον καιρό. Καλό είναι να φτιάξεις τα outfits σου ώστε να μην πάρεις μαζί σου ένα κομμάτι που δεν πηγαίνει με τίποτα άλλο από τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου. Από την άλλη, τα ρούχα που είναι εύκολα στον συνδυασμό θα πρέπει να είναι προτεραιότητα σου.

Το πρώτο βήμα για μένα είναι να επιλέξεις τα παπούτσια που θα πάρεις μαζί σου. Καλό είναι να διαλέξεις ένα ζευγάρι που πηγαίνει με όλα κι ένα για τις βραδινές εμφανίσεις. Μην ξεχάσεις να πάρεις σαγιονάρες ή εσπαντρίγες για τη θάλασσα και φυσικά υπολόγισε τον χώρο που θα πιάσει το μαγιό και η πετσέτα σου. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο, βάλε τις κάλτσες και τα εσώρουχα σου μέσα στα παπούτσια σου. Τοποθέτησε τα παπούτσια στην άκρη της βαλίτσας μέσα σε ειδική θήκη κι έπειτα είναι η ώρα για τα jeans, τα παντελόνια, τα T-Shirt και μετά τα πουκάμισα με τη σειρά που θα ανέφερα. Γέμισα τα κενά με τα εσώρουχα και τις πιτζάμες σου και τις ζώνες σου.

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ;

 πακετάρισμα βαλίτσας

Τα λινά αξίζουν να βρίσκονται στις πρώτες σου επιλογές, αρκεί να επιβεβαιώσεις πως υπάρχει σίδερο στο δωμάτιο που θα μείνεις. Πουκάμισα σε διάφορα χρώματα, παντελόνια, ακόμη και σακάκια από λινό ύφασμα είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές σου. Έπειτα τα T-Shirts και τα polo θα σου κάνουν τη ζωή εύκολη σε σχέση με τη ζέστη. Η μαρινιέρα έχει πάντα θέση σ’ ένα καλοκαιρινό ταξιδάκι. Ανάλογα με τα γούστα σου, μπορείς να πάρεις μαζί σου μια cargo ή μια υφασμάτινη βερμούδα και φυσικά ένα jean που πηγαίνει σχεδόν με όλα και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμη και στη βραδινή έξοδο. Μην ξεχάσεις τα αντιηλιακά σου, τα γυαλιά ηλίου και την οδοντόβουρτσα σου. Καλό ταξίδι!