Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

TIPS ΓΙΑ Ν’ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πως να φορέσεις κοντά παντελόνια με τον καλύτερο τρόπο και ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν απ’ τη ντουλάπα σου.

ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από ένα καύσωνα, ο οποίος θ’ ανεβάσει σημαντικά τη θερμοκρασία στη χώρα με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας. Μπορεί οι fashion experts να διαφωνούν ως προς το αν επιτρέπεται οι ενήλικοι άντρες να φορούν κοντά παντελόνια, όμως ο καιρός δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Επιπλέον, κανένα είδος ρούχου δεν μπορεί να είναι απαγορευμένο, αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή και να το φορέσεις με τον σωστό τρόπο. Ποιες είναι όμως αυτές οι βερμούδες που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου και πως να τις συνδυάσεις;

ΟΙ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΟΥΔΑΣ

Η Βερμούδα, το νησί της Καραϊβικής που σχετίζεται με το φημισμένο τρίγωνο, έκανε γνωστό το ένδυμα σ’ όλο τον κόσμο και του δάνεισε το όνομα του. Λέγεται πως το Βρετανικό Ναυτικό παραπονιόταν για τη ζέστη στο νησί κι ένας ντόπιος προσφέρθηκε να μεταποιήσει τα παντελόνια τους. Μέχρι τα 30’s όλος ο βρετανικός στρατός στις αποικίες υιοθέτησε τα κοντά παντελόνια ενώ μέχρι τα 50’s οι απλοί πολίτες τα είχαν βάλει στις ντουλάπες και τη ζωή τους.   

Tips για τις ανδρικές βερμούδες

ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ

Η επιλογή μιας βερμούδας δεν είναι εύκολη υπόθεση, ακριβώς επειδή δεν είναι όλες κολακευτικές για το σώμα σου. Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να φορά ό,τι θέλει αλλά ο βασικός στόχος, όταν επιλέγουμε ρούχα, είναι η αρμονία. Οι ειδικοί σε συμβουλεύουν να μείνεις μακριά από τα slim fit κομμάτια, αν έχεις γάμπες με όγκο. Αν τα πόδια σου είναι κοντά, προσπάθησε η βερμούδα σου να έχει μικρότερο μήκος ώστε να τελειώνει ακριβώς πάνω από το γόνατο. Τέλος, μέχρι να μαυρίσεις, προτίμησε σκουρόχρωμα κομμάτια. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε μπορείς και πότε όχι, να φορέσεις βερμούδες καθώς δεν είναι ιδανικές για όλες τις περιστάσεις. Πάντα παίζει ρόλο το κομμάτι που έχεις επιλέξει αλλά σε γενικές γραμμές τα κοντά παντελόνια είναι πιο casual. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα των βερμούδων είναι πως καταφέρνουν να δώσουν με ασφαλή τρόπο χρώμα στα looks σου.

4 must-have ανδρικές βερμούδες

Θα ξεκινήσω με τις αθλητικές βερμούδες που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Είτε αν επιλέξεις να τη φορέσεις στο γυμναστήριο ή κάποια άλλη αθλητική δραστηριότητα, είτε στη χαλαρή βόλτα σου, δεν υπάρχει πιο άνετο καλοκαιρινό παντελόνι για σένα.

Οι chino αλλά και οι λινές βερμούδες είναι σαν τ’ αντίστοιχα παντελόνια μόνο που έχουν αρκετά μικρότερο μήκος και μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε λιγότερο casual περιστάσεις.

Για πιο casual εξόδους, προτείνω τις cargo βερμούδες που επανήλθαν στις λίστες με τις τάσεις, παρότι για χρόνια οι fashion experts τις είχαν αποκυρήξει. Συνδύασε τες με T-Shirts και sneakers.

Τα denim κοντά παντελόνια είναι όσο άνετα και τα jeans. Επιπλέον συνδυάζονται κι εξίσου εύκολα με τα αντίστοιχα μακριά παντελόνια καθώς μπορούν να φορεθούν με πουκάμισα έως και κοντομάνικα μπλουζάκια.