Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€ ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
☎️ 2117704244Ωράριο Τηλεφωνικών Παραγγελιών Δευ-Παρ 9:00-17:00

TIPS & TRICKS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΥΩΔΗΣ

Τα ρούχα που κολακεύουν το σώμα σου και σε κάνουν να μοιάζεις πιο μυώδης απ’ ό,τι είσαι.

 μυώδης άντρας

Ζούμε σε μια εποχή που η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο. Ελπίζω τουλάχιστον όχι πρωταρχικό. Οι σύγχρονοι άνθρωποι, εκτός από το ντύσιμο τους, φροντίζουν και το σώμα τους με αποτέλεσμα να θέλουν να δείχνει όσο πιο προσεγμένο και γυμνασμένο γίνεται. Το οξύμωρο είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν σε μια εποχή που δουλεύουμε τόσο πολύ ώστε απομένει ελάχιστος χρόνος για να αφιερώσουμε στην προπόνηση μας. Τα πρότυπα, όμως,  έχουν αλλάξει και τα social media είναι πολλές φορές αδέκαστα.

Παρακάτω θα δούμε έξυπνα κόλπα που θ’ αναδείξουν το σώμα σου και θα το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο ελκυστικό απ’ ό,τι ήδη είναι. Δε μιλάμε φυσικά για θαύματα αλλά για συμβουλές που θα κάνουν τη διαφορά, αν έχεις αφιερώσει τον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη ενέργεια στο κορμί σου.

Πως θα δείξεις πιο μυώδης μέσα στα ρούχα σου, είτε είσαι ήδη, είτε όχι

 λευκό t shirt

Όπως όλοι γνωρίζουμε το μαύρο χρώμα είναι αυτό που μας κάνει να δείχνουμε πιο λεπτοί. Με απλά λόγια «κόβει»! Αντίθετα, το λευκό αυξάνει τον όγκο κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνεις πιο σωματώδης. Συνεπώς, αν είσαι πολύ λεπτός ή θέλεις να δείξεις ακόμη πιο γυμνασμένος, μπορείς κάλλιστα να προτιμήσεις το λευκό χρώμα και να βρεις τη λύση. Εδώ που τα λέμε, αυτό είναι εξαιρετικά βολικό καθώς το λευκό δεν απαιτεί θάρρος για να το φορέσεις μιας και δεν είναι μια τολμηρή απόχρωση. Μάλιστα πηγαίνει με όλα με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να σπαταλήσεις χρόνο στους συνδυασμούς.

 στενό παντελόνι

Μπορεί τα φαρδιά παντελόνια να είναι στη μόδα ενώ πολλοί άντρες προτιμούν καΙ τα φαρδιά T-Shirts, όμως όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις αυτά υπερκαλύπτουν τη δουλειά που κάνεις στο γυμναστήριο και τους μύες που έχεις αποκτήσει με κόπο. Εξαίρεση, φυσικά, αποτελούν οι εξαιρετικά μυώδεις άντρες που δεν μπορούν να κρύψουν τα μπράτσα τους με τίποτα. Ό,τι είναι loose θα σε κάνει να δείξεις ακόμη πιο μικροσκοπικός. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά επίλεξε ρούχα με στενή ή τουλάχιστον κανονική γραμμή που θα κάνουν τη σιλουέτα σου ν΄ αναδειχθεί. Γι’ αυτό είναι σημαντικό αν προσέξεις τις ραφές και το μέγεθος τους ώστε να είναι στο νούμερο σου!

 ροζ polo

Δώσε μια ευκαιρία στα polo μπλουζάκια. Οι περισσότεροι άντρες που αγαπούν το γυμναστήριο, νομίζουν πως θ’ αναδείξουν το σώμα τους μόνο μέσα σε αθλητικά ρούχα και αμάνικα μπλουζάκια. Εντωμεταξύ πολλές φορές βρίσκουν μεγάλη δυσκολία στο semi formal αλλά και το formal dress code. Πόσες φορές έχεις δει έναν αθλητικό τύπο ν’ ασφυκτιά μέσα σ’ ένα πουκάμισο; Αντίθετα τα polo μπλουζάκια και ταιριάζουν σε μια semi formal περίσταση και τονίζουν το σώμα σου, δίχως να φοβάσαι πως θα σκάσουν τα κουμπιά.

Σίγουρα η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του σώματος σου. Φρόντισε να μη καμπουριάζεις και φυσικά να κρατάς ίσιο το ανάστημα σου, δίχως να υπερβάλλεις. Μην ξεχνάς πως ο καλύτερος τρόπος να γοητεύσεις είναι να τονίσεις την αυτοπεποίθηση σου κι όχι απαραίτητα τους μύες σου.