Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Τα κομμάτια που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου στις φετινές διακοπές του Καλοκαιριού.

 

τι να πάρεις στις διακοπές

Στην έναρξη του Ιονίου, του πρώτου μήνα του Καλοκαιριού, αυτό για το οποίο όλοι ανυπομονούμε δεν είναι άλλο από τις διακοπές. Μετά από μία πιεστική σεζόν γεμάτη με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μετράμε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την περίοδο που θ’ απελευθερωθούμε από τα «πρέπει» και θ’ αφιερωθούμε στα «θέλω».  Αυτό που έχουμε ανάγκη τώρα είναι να φύγουμε μακριά απ’ όσα μας θυμίζουν τις δυσκολίες και την πίεση του Χειμώνα και να ξεχυθούμε στις παραλίες με σκοπό ν’ αποφορτιστούμε αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σεζόν που πρόκειται να έρθει. Έτσι κι αλλιώς, το μόνο στο οποίο αξίζει να έχουμε το νου μας είναι οι βουτιές, οι βόλτες και το φλερτ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Καλοκαίρι και δεν πρέπει να το αφήσουμε να φύγει δίχως να το καταλάβουμε!

Η διαδικασία του να φτιάξεις τη βαλίτσα σου είναι από τη μία πλευρά, μια ευχάριστη διαδικασία και από την άλλη πλευρά, μια πολύ απαιτητική υπόθεση. Από τη μία, έχεις την χαρά πως ετοιμάζεσαι για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι δίχως υποχρεώσεις και από την άλλη, πρέπει ν’ αποφασίσεις τι θα πάρεις μαζί σου και τι θ΄ αφήσεις πίσω. Η επιλογή των ρούχων που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου, είναι μια απαιτητική διαδικασία καθώς θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως δεν θα σου λείψει τίποτα αλλά και πως δεν θα κουβαλήσεις μαζί σου περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται. Πως θα βρεις αυτή την ισορροπία;

5 ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΤΟ ΠΛΟΙΟ

 

Αφού φτιάξεις τις βαλίτσες σου, η επόμενη επιλογή που πρέπει να κάνεις είναι τι θα φορέσεις στο αεροδρόμιο. Φρόντισε να συνδυάσεις ελαφριά κομμάτια με πιο βαριά έτσι ώστε να μπορείς να προσαρμοστείς στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Μία ζακέτα είναι η καλύτερη επιλογή καθώς μπορείς να τη φορέσεις σε περίπτωση που κάνει κρύο στο αεροπλάνο ή το πλοίο και να τη δέσεις με ευκολία γύρω απ’ τη μέση σου.  

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που επιλέγουν να γυμναστούν στις διακοπές τους. Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο δεν έχει γυμναστήριο, το τρέξιμο αλλά και το γρήγορο περπάτημα αποτελούν μια καλή λύση. Πάρε μαζί σου τουλάχιστον μια βαμβακερή βερμούδα με λάστιχο που δε θα σ’ αφήσει να σκάσεις απ’ τη ζέστη. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

 

Καλό είναι να είσαι άνετος στην παραλία. Τα χρώματα είναι ό,τι πρέπει για τραβήξεις τα βλέμματα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις καθώς αυτά είναι που θ’ αναδείξουν το μαύρισμα σου. Φρόντισε να μη θυσιάσεις την άνεση σου αλλά ούτε και το στυλ σου καθώς στην παραλία θα βγάλεις ωραίες φωτογραφίες αλλά είναι πολύ πιθανό να θέλεις και να φλερτάρεις. 

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Ή ΤΟ ΠΟΤΟ

 

Ακόμη κι αν προγραμματίζεις χαλαρές διακοπές, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστεί να ντυθείς, έστω και μία φορά, λίγο καλύτερα από το συνηθισμένο. Ένα polo μπλουζάκι αποτελεί την πιο casual επιλογή που αποδεικνύεται όμως λίγο πιο προσεγμένη και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο, ακόμη και σ’ ένα εστιατόριο, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ

 

Όσο για τη βόλτα σου στο νησί ή τον καλοκαιρινό σου προορισμό, προτείνω ένα ελαφρύ λευκό πουκάμισο το οποίο θα επιτρέψει στο σώμα σου να παίρνει αέρα και θα αποτρέψει τον ιδρώτα. Συνδύασε το με jeans ή λινό παντελόνι και φόρεσε τ’ αγαπημένα σου sneakers ή σανδάλια.