Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Πως θα ντυθείς στιλάτα την πρώτη μέρα στο σχολείο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσεις.

Panda Clothing - παρέα μαθητών - σχολείο

Η ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία πλησιάζει και οι περισσότεροι μαθητές έχουν επιστρέψει στην πόλη τους για να προετοιμαστούν για τη νέα σχολική χρόνια. Καλώς ή κακώς, οι ξέγνοιαστες ημέρες των διακοπές ανήκουν στο παρελθόν και τη θέση τους έχουν πάρει η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις. Βέβαια, η επιστροφή στο σχολείο έχει πολλά πλεονεκτήματα, μην ξεχνάς πως θα συναντήσεις τους φίλους σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα μάθεις καινούργια πράγματα.

Για τους περισσότερους μαθητές, είναι αρκετά σημαντικό να κάνουν καλή εντύπωση στην πρώτη τους εμφάνιση στο σχολείο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν νέες αγορές ειδικά για την ημέρα και άλλοι που ανανεώνουν όλη τη ντουλάπα τους για τη νέα σχολική χρονιά. Ακόμη όμως κι αν δεν αγοράσεις καινούργιο ρούχα, αξίζει ν’ αφιερώσεις λίγο χρόνο στην επιλογή του outfit σου. Έτσι κι αλλιώς, η πρώτη εντύπωση παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε γιατί να μη φορέσεις τα καλύτερα σου ρούχα ώστε να προβάλεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τι να φορέσεις αν είσαι μαθητής Γυμνασίου ή Λυκείου

Panda Clothing - νεαρός μαθητής - σχολείο

Το πρώτο outfit που θα σου προτείνω είναι το ανοιχτό κοντομάνικο πουκάμισο, με το λευκό μπλουζάκι και το ανοιχτόχρωμο - ξεβαμμένο jeans. Είναι νεανικό και ασφαλές ενώ αν ζεσταθείς μπορείς με μια κίνηση ν’ αφαιρέσεις το πουκάμισο σου.

Αν είσαι ένα από τα αγόρια που αγαπούν το προσεγμένο στυλ και σου λένε συχνά πως ντύνεσαι σαν να είσαι μεγαλύτερος από την ηλικία σου δεν έχεις παρά να προτιμήσεις το λινό ύφασμα. Προϋπόθεση είναι να έχει καλό καιρό. Μάλιστα σε περίπτωση που είναι υψηλές οι θερμοκρασίες, το λινό ύφασμα θα επιτρέψει στο σώμα σου να μην ιδρώσει καθώς επιτρέπει στον αέρα να φτάσει στο κορμί σου.

Σε περίπτωση που το λινό και στο πουκάμισο και στο παντελόνι σου φαίνεται υπερβολικό, δεν έχεις παρά να φορέσεις ένα λινό πουκάμισο και να το συνδυάσεις μ’ ένα ταιριαστό σορτς που μπορεί να είναι ακόμη και denim. Το στυλ σου είναι αθλητικό και δε διανοείσαι να φορέσεις τίποτα άλλο πέρα από φόρμες. Δεν το θεωρώ απαγορευτικό κι είναι καλύτερο απ’ το να βγεις από το comfort zone σου. Προτίμησε να δημιουργήσεις ένα athleisure look που θα σου δώσει στυλ και θα παραμείνει ασφαλές.

Υπάρχει πάντα και η λύση του T-Shirt, το οποίο μπορείς ν’ αναβαθμίσεις με chinos παντελόνι. Βέβαια, μείνε μακριά από κοντομάνικα μπλουζάκια με μεγάλα λογότυπα και αστείες στάμπες. Η μαρινιέρα αποτελεί ιδανική επιλογή και για την εποχή αλλά και για την περίσταση.

Το denim jacket με το denim παντελόνι αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν και αρκετά βολική και νεανική επιλογή για μαθητές. Φρόντισε οι αποχρώσεις του jeans να είναι ταιριαστές και συνδύασε το με sneakers και μονόχρωμο T-Shirt. Λαμβάνοντας υπόψη πως ο καιρός είναι άστατος, ίσως τη Δευτέρα η θερμοκρασία να είναι πεσμένη κι ενδεχομένως να βρέχει. Συνεπώς μπορεί να χρειαστεί να φορέσεις μία μπλούζα μα μακρύ μανίκι. Φρόντισε μόνο η απόχρωση της να είναι ανοιχτή ώστε να μη φαίνεται χειμωνιάτικη και εκτός εποχής.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην εμφανιστείς με μούτρα όσο κι αν δεν σου αρέσει το σχολείο. Πήγαινε στο σχολείο μ’ ένα όμορφο χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.