Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Tips για να ψωνίσεις έξυπνα στις θερινές εκπτώσεις και προτάσεις για τα κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις.

flash sale

Έχοντας υποδεχτεί μόλις τον Ιούλιο, τον δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού, οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε μερικές νέες αγορές ώστε να συμπληρώσουμε ή ν’ ανανεώσουμε την Καλοκαιρινή μας ντουλάπα. Φυσικά στις νέες μας αγορές βοηθούν ιδιαίτερα και οι θερινές εκπτώσεις που μας δίνουν τη δυνατότητα να βρούμε όμορφα κομμάτια σε προνομιακές τιμές. Γι’ αυτό αν σκοπεύεις να κάνεις καλοκαιρινές προσθήκες στη γκαρνταρόμπα σου, άδραξε την ευκαιρία και επωφελήσου από στιλάτα κομμάτια σε κόστος πολύ μικρότερο από αυτό που θα τα έβρισκες σε κάθε άλλη περίπτωση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2023

Παρότι τα περισσότερα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα έχουν αρχίσει ήδη να μειώνουν τις τιμές σε πολλά κομμάτια της συλλογής τους, οι επίσημες θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Με λίγα λόγια έχεις μπροστά σου σχεδόν δυο ολόκληρους μήνες για να κάνεις την έρευνα σου και να βρεις τα κομμάτια που πραγματικά σ’ ενδιαφέρουν δίχως να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Γιατί όμως να χάσεις χρόνο, όταν μπορείς να βγάλεις όλο το Καλοκαίρι με νέα ρούχα που θα φτιάξουν μοντέρνα και στιλάτα looks που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις; Σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα τυπικά, όπως αναφέρει το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, οι θερινές εκπτώσεις πραγματοποιούνται «από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου» ενώ την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη τους θα εκδώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αλλά και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

πληρωμή με κάρτα

Ο βασικός στόχος στις εκπτώσεις είναι να μη βάλεις στο καλάθι και την ντουλάπα σου κάτι που θα μετανιώσεις. Αυτή είναι η κυρία επιδίωξη που εξασφαλίζει τις έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις αλλά και τις προσφορές. Οι ειδικοί σε συμβουλεύουν να κάνεις στον εαυτό σου μερικές ερωτήσεις όταν σταθείς μπροστά στις κρεμάστρες ή τις ηλεκτρονικές σελίδες με τα αμέτρητα εκπτωτικά κομμάτια.

  1. «Ποιο είναι το budget μου;»
  2. «Θ’ αγόραζα αυτό το ρούχο αν δεν ήταν σε έκπτωση;»
  3. «Υπάρχει στο νούμερο μου και μου ταιριάζει η γραμμή του ρούχου;»
  4. «Έχω ήδη κάτι παρόμοιο στη ντουλάπα μου;»
  5. «Ταιριάζει με κάποιο από τα υπόλοιπα ρούχα που έχω στη ντουλάπα μου ώστε να φτιάξω στιλάτα looks;»

5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ανδρικό Μονόχρωμο Βαμβακερό T-Shirt


Ανδρικό Μαγιό

Ανδρικό Πουκάμισο

Ανδρική Βερμούδα Jeans Cargo

Ανδρικό Σετ