Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ PATTERNS ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Όσα ορίζουν οι τάσεις για την Άνοιξη του 2023 σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα χρώματα και τα μοτίβα της σεζόν.

Έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές με τις τάσεις. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο. Τα trends μπορούν να μας δώσουν μια κατεύθυνση ως προς τις επιλογές μας κάνοντας πιο εύκολους τους συνδυασμούς. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να τ’ ακολουθείς ευλαβικά αλλά ούτε και πως πρέπει να περιορίσουν την ελευθερία του στυλ σου. Το σημαντικότερο είναι να παρακολουθείς τα trends και να υιοθετείς εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. 

Ανοιξιάτικο άντρας με κοστούμι

Ας δούμε όμως συνοπτικά ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις της Άνοιξης, όπως διαμορφώθηκαν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας αλλά και στα άρθρα των κορυφαίων fashion editors. Αν αξίζει να κρατήσεις κάτι από τα trends της φετινής σεζόν, αυτό είναι το ξεθώριασμα της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στα στερεότυπα γύρω από το τι θεωρείται ανδρικό και τι γυναικείο. Φέρνοντας τα trends στην καθημερινότητα, το jean εκτός από μοδάτο, φέτος θα είναι και στη μόδα καθώς συμπεριλαμβάνεται στις τάσεις της νέας σεζόν. Η εναλλακτική για τις καθημερινές σου εμφανίσεις είναι τα cargo παντελόνια που θεωρούνται εξίσου in fashion. Όσο για το look σου, προτίμησε τα outfits που έχουν επιρροές από τους skaters. Εξίσου hot τη φετινή σεζόν θα είναι και οι καμπαρντίνες, που θεωρούνται το κορυφαίο ανοιξιάτικο πανωφόρι. 

Όσα αξίζει να γνωρίζεις για τα χρώματα και τα μοτίβα της Άνοιξης του 2023

Αρκεί μια μάτια στις λίστες με τις τάσεις και τις πασαρέλες των σχεδιαστών για να καταλάβεις ποια είναι εκείνα τα υφάσματα που θα κυριαρχήσουν στις επιλογές των ανδρών την τρέχουσα σεζόν. Θα ξεκινήσω με μία αναφορά στο floral μοτίβο που αποτελεί και το πιο αντιπροσωπευτικό της Άνοιξης. Είδαμε το pattern κατά κύριο λόγο στην πασαρέλα της Louis Vuitton και όπως φαίνεται έγινε πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές. Στο σημείο αυτό, οφείλω να σου πω πως οι fashion experts μιλούν για μια motif mania. Πρόκειται δηλαδή για μια μανία γύρω από τα μοτίβα τα οποία μπλέκονται μεταξύ τους με τόλμη, ακόμη και στο ίδιο outfit. Και οι ρίγες είναι στη μόδα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, είτε στο trend της πιτζάμας, είτε σ’ αυτό του tracksuit, είτε σ’ εκείνο του casual στυλ. 

Θα συνεχίσω με τα χρώματα που εντάσσονται στις τάσεις της σεζόν. Η γενική κατηγορία των bold χρωμάτων είναι μία από τις πιο hot. Μιλάμε για χρώματα τα οποία ξεχωρίζουν στο πλήθος και μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να δημιουργούν φανταστικά colour blocking looks. Δεν είναι όμως μόνο τα έντονα χρώματα που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν. Εξίσου hot θεωρούνται και οι παστέλ αποχρώσεις που είναι απόλυτα συμβατές με τις ομορφιές της Άνοιξης. Θα κλείσω με το χρώμα της Άνοιξης που δεν είναι άλλο από το μωβ και τις διαφορετικές αποχρώσεις του.