Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ ΠΙΟ HOT T-SHIRTS ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

8 ανδρικά T-Shirts που αξίζει να έχεις στη ντουλάπα ή τη βαλίτσα των διακοπών σου, το φετινό Καλοκαίρι.

Panda Clothing - Ανδρικά T-Shirts - καλοκαιρινά t-shirts

Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στη ντουλάπα σου για να καταλάβεις πως τα T-Shirts αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη ρούχων που οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν για την ευκολία στους συνδυασμούς και την άνεση που τους προσφέρουν. Η απλότητα τους, όμως δεν απαιτεί συμβιβασμούς στο στυλ καθώς πολλές φορές δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο, και στη μόδα. Η πολυχρηστικότητα και πολυμορφικότητα τους, αποτελούν ένα ακόμη πλεονέκτημα τους καθώς στην αγορά θα βρεις τόσο all time classic κομμάτια αλλά και κομμάτια που υπακούν στις τάσεις. Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως τα κοντομάνικα μπλουζάκια είναι συνήθως πιο οικονομικά σε σχέση με τα υπόλοιπα ρούχα, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις αρκετές επιλογές στη ντουλάπα σου που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση των συνδυασμών, όποτε τα βρίσκεις σκούρα.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τη λίστα με τα 8 αντρικά κοντομάνικα μπλουζάκια που αξίζουν μία θέση στη ντουλάπα σου ή τη λίστα των νέων αγορών σου.

8 ανδρικά T-Shirts για το Καλοκαίρι του 2023

Από το λευκό T-Shirt που όλοι έχουν στη ντουλάπα τους μέχρι τις bold επιλογές με τα έντονα χρώματα, υπάρχει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για κάθε άντρα και κάθε περίσταση. Στη δουλειά, στο γραφείο, στη βόλτα, στο γυμναστήριο, στο σπίτι, στο ποτό ή το σινεμά και το εστιατόριο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεις το κατάλληλο στην αγορά ή τη ντουλάπα σου. Αυτός είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους που τα κοντομάνικα μπλουζάκια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής μόδας. Ας δούμε όμως πως θα ξεχωρίσεις ανάμεσα στην υπερπληθώρα επιλογών εκείνα που πρέπει ν’ αποκτήσεις το φετινό Καλοκαίρι.

Λευκό & Μαύρο

Αν δεν έχεις ένα λευκό κι ένα μαύρο T-Shirt στη ντουλάπα σου, πρέπει να τα κάνεις αμέσως δικά σου. Άλλωστε δε φοριούνται μονάχα το Καλοκαίρι αλλά όλο τον χρόνο καθώς μπορείς να τα συνδυάσεις με overshirts αλλά και πλεκτά γύρω από τον λαιμό.

Neutrals

Αν πάλι αγαπάς το minimal στυλ και δεν θέλεις να περιοριστείς στο κλασσικό λευκό και μαύρο κοντομάνικο, οι neutrals αποχρώσιες είναι ό,τι πρέπει για σένα ώστε να μη βγεις από το comfort zone σου και να μη θυσιάσεις το στυλ σου.

Pastel

Κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις τα έντονα χρώματα, οι pastel αποχρώσεις αποτελούν μία καλή εναλλακτική που δεν παύει να συγκαταλέγεται στις τάσεις, ιδίως αν δώσεις προτεραιότητα σε χρώματα όπως το ροζ ή η λεβάντα.

Trendy

Πέρα από τις αποχρώσεις στις οποίες αναφερθήκαμε, το έντονο μπλε είναι το πιο hot από τα χρώματα που ξεχωρίζουν και αξίζει σίγουρα μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου αλλά και στις εμφανίσεις σου στην πόλη.

T-Shirt Με V

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μπλουζάκια με V δεν πηγαίνουν σε όλους. Εξίσου σίγουρο είναι πως δεν χωρούν υπερβολές. Αν θέλεις να το τολμήσεις, βεβαιώσου πως σου πηγαίνει και μην το παρακάνεις με το μέγεθος της λαιμόκοψης.

Graphic

Τα T-Shirts με τις στάμπες είναι τα πιο casual του είδους, εκτός κι αν έχουν κάποιο πολύ ψαγμένο σχέδιο που τα κάνει να ξεχωρίσουν κι αμέσως τ’ αναβαθμίζει. Αν έχεις μία συλλογή με αμέτρητα graphic μπλουζάκια, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι για διακοπές, πάρε μαζί σου εκείνα που ταιριάζουν με τα outfits σου και δε μοιάζουν λες και τα έχεις στην κατοχή σου από το Γυμνάσιο.

Henley

Τα θεωρώ τα πιο κομψά κοντομάνικα μπλουζάκια που μάλιστα μπορούν να υποστηρίξουν το κοντό μανίκι ακόμη και σε λιγότερο casual εξόδους και περιστάσεις. Συνδύασε τα με chinos, tailored παντελόνια αλλά και jeans.