Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ποια κοντομάνικα πουκάμισα να προτιμήσεις, ποια επιτάσσουν οι τάσεις και πως να τα φορέσεις.  

κοντομάνικα πουκάμισα

Το Καλοκαίρι είναι γεγονός και όλο το σκηνικό έχει αρχίσει να πείθει πως η αγαπημένη εποχή του χρόνου ήρθε για να μας χαρίσει ξεκούραση, ανανέωση και μπόλικη ενέργεια για ν’ ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Καθώς λοιπόν το σκηνικό έχει εναρμονιστεί πλήρως στην εποχή, δεν έχεις παρά να προσαρμόσεις τη διάθεση αλλά και το ντύσιμο σου. Τα υφάσματα γίνονται πιο ελαφριά, τα χρώματα πιο ανοιχτά και τα μήκη πιο κοντά. Ποια είναι όμως τα κομμάτια που έχουν θέση στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα και πως θα βρεις πια ρούχα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου; 

Το κοντομάνικο πουκάμισο είναι ένα από αυτά τα καλοκαιρινά ρούχα που αξίζουν δικαιωματικά μια θέση στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα, τη βαλίτσα των διακοπών σου αλλά και τη λίστα με τις νέες σου αγορές για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι. Γιατί όμως πριν μερικά χρόνια το κοντομάνικο πουκάμισο ήταν αποκλεισμένο από τις προτάσεις των fashion experts και γιατί σήμερα θεωρείται must have; Για πολλά χρόνια, το μόνο αποδεκτό πουκάμισο ήταν εκείνο με το μακρύ μανίκι. Θεωρούνταν πως το κοντό μανίκι κάνει τον άντρα να φαίνεται λιγότερο κομψός και περισσότερο casual από το συνηθισμένο. Το πρώτο βήμα ως προς τη νομιμοποίηση, έκαναν τα bowling shirts, τα οποία έλαβαν πριν λίγα χρόνια μια θέση στα trends. Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα τα κοντομάνικα πουκάμισα να ανήκουν στα κομμάτια που αξίζει να φορέσεις φέτος το Καλοκαίρι καθώς ανάλογα με το ύφασμα και το μοτίβο που θα επιλέξεις μπορεί να είναι από casual έως semi formal. Το κοντό μανίκι δεν μπορεί να στερήσει την κομψότητα ενός ρούχου ενώ αντίθετα μπορεί να σε κρατήσει δροσερό παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 

Θα ξεκινήσω αυτή τη λίστα με τα bold κοντομάνικα πουκάμισα που δεν είναι άλλα από εκείνα με τα πολλά χρώματα και τα έντονα prints που πρωταγωνιστούν στις casual επιλογές των περισσότερων αντρών. Σε κάθε περίπτωση δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητα, γι’ αυτό και τα ονομάζουμε και “statement shirts”. Φρόντισε μόνο να τα συνδυάσεις με πιο ήσυχα κομμάτια στο υπόλοιπο look, αν δεν είσαι οπαδός του μαξιμαλισμού.

Το λινό πουκάμισο είναι ο κυρίαρχος της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας καθώς όχι μόνο σου χαρίζει στυλ αλλά επιτρέπει στο σώμα ν’ αναπνεύσει και αποτρέπει τον ιδρώτα. Αυτός είναι και ο κατάλληλος τρόπος να δροσιστείς όταν οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Συνδύασε το με λινό παντελόνι αλλά και jeans και δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στη μονοχρωμία.

 

Τα floral κομμάτια, όπως και τα χαβανέζικα είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα prints και σχέδια που θα συναντήσεις στα κοντομάνικα αντρικά πουκάμισα κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Προτίμησε τα κομμάτια τα οποία μοιάζουν σαν να σχεδιάστηκαν από κάποιον γραφίστα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα τυπώματα των 70’s.

 

Θα κλείσω με τα open collar κοντομάνικα πουκάμισα εκείνα δηλαδή που έχουν χαλαρό γιακά και επιτρέπουν στο στήθος σου να φανεί. Αποπνέουν μια αέρινη διάθεση ενώ σε κάνουν να δείχνεις περισσότερο cool και λιγότερο καθώς πρέπει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην το παρακάνεις με τα ανοιχτά κουμπιά.