ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ SKROUTZ

Μπορείς να βρεις οικονομικά και ποιοτικά ανδρικά ρούχα στην μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών.
 
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ SKROUTZ
Η καλή σχέση ποιότητας και τιμής είναι - ή τουλάχιστον θα πρέπει να είναι - καθοριστικής σημασίας για τις αγορές ενός ενσυνείδητου καταναλωτή που σέβεται τον εαυτό αλλά και τα χρήματα του. Με λίγα λόγια, τόσο η οικονομική κρίση, όσο και οι δυσκολίες που έφερε μαζί η πανδημία, μας δίδαξαν πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας γιατί το σκόρπισμα του χρόνου και του χρήματος έχει κόστος. Οι ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών σου έδωσαν ακριβώς αυτή την δυνατότητα, να διαχωρίσεις ανάμεσα στην πληθώρα εταιρειών και προϊόντων εκείνα που έχουν την καλύτερη τιμή αλλά και τις πιο ενθαρρυντικές αξιολόγησες. Ένα τέτοιο εργαλείο, δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο από κανέναν. Ποια είναι, όμως, τα κομμάτια που έχουν θέση στο καλάθι σου και με ποια κριτήρια θα τα διαλέξεις;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

online αγορές

Το ξέρω πως ανυπομονείς να ξεχυθείς στα online καταστήματα και να πατήσεις «αποστολή παραγγελίας» αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Αν θέλεις οι αγορές σου να είναι επιτυχημένες, θα πρέπει να ξέρεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και ποιες είναι οι σωστές διαστάσεις του. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με την σειρά. Όπως καταλαβαίνεις το Α και το Ω είναι να γνωρίζεις τα νούμερα σου. Συνεπώς, η καλύτερη λύση είναι να βρεις τα κομμάτια εκείνα που η φόρμα τους ταιριάζει ιδανικά στο σώμα σου και να τσεκάρεις την αντιστοιχία των μεγεθών με τα measurements κάθε e-shop. Ωστόσο, αυτή η πληροφορία από μόνη της δεν αρκεί. Χρειάζεται να καταλάβεις, από τις πληροφορίες ή από την φωτογραφία, την γραμμή κάθε ρούχου. Από τις ίδιες πηγές, χρειάζεται να αντιληφθείς και το ύφασμα καθώς ένα λινό λευκό πουκάμισο φοριέται σε εντελώς διαφορετικές περιστάσεις από ένα μεταξένιο λευκό πουκάμισο.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ONLINE

Στις online αγορές προτεραιότητα έχει η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια. Γι’ αυτό προτίμησε ιστοσελίδες που μπορείς να έχεις άμεση επικοινωνία και οι αξιολογήσεις είναι θετικές. Όσο για τα ρούχα, είναι πιο safe να παραγγείλεις basic κομμάτια, παπούτσια και outwear. Καλύτερα να μείνεις μακριά από κοστούμια που θέλουν εμπειρία στην επιλογή για να δώσουν την εντύπωση του tailor made.
Είναι απαραίτητο να γνωρίζεις τις τάσεις της μόδας δίχως να πέφτεις θύμα των trends. Με λίγα λόγια πρέπει να έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι αν ένα κομμάτι αξίζει τα χρήματα του και εξυπηρετεί τον σκοπό του . Με απλά λόγια, αν είναι να αγοράσεις ένα μπλουζάκι με ξεβάμματα επειδή είναι στην μόδα, πρέπει να έχεις στο νου σου πως την επόμενη σεζόν μπορεί να μοιάζεις εκτός τόπου και χρόνου. Γι’ αυτό αν το budget σου είναι περιορισμένο, προτίμησε κάτι basic και all time classic.
Μια καλή συμβουλή είναι να προσπαθείς να ξεφύγεις από την καλλιτεχνική ματιά μιας φωτογραφίας που μπορεί να κρύβει τα μειονεκτήματα ενός ρούχου ή να μην σου δίνει ξεκάθαρη εικόνα ενός κομματιού. Προτίμησε τις minimal φωτογραφίες που θα σου δίνουν την αίσθηση πως έχεις ένα ρούχο μπροστά σου.