Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Έξυπνα tips για να εμπλουτίσεις τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα με καλοκαιρινά ρούχα που φοριούνται και τη νέα εποχή με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Panda - κρεμάστρα με ρούχα - καλοκαιρινά ρούχα

Βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν το τέλος του Καλοκαιρού και την έναρξη της νέας εποχής, του Φθινοπώρου. Στόχος είναι μέχρι τώρα να έχουμε κάνει τις διακοπές μας, να έχουμε επωφεληθεί από τις ημέρες της άδειας, να έχουμε ξεκουραστεί και να έχουμε φορτίσει τις μπαταρίες μας ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι. Από εδώ και στο εξής, μας περιμένει η επιστροφή στην πραγματικότητα που συνεπάγεται μία απαιτητική καθημερινότητα και πολλές υποχρεώσεις. Αν είναι λοιπόν το επόμενο διάστημα να αφιερωθείς στα «πρέπει», καλύτερα να το κάνεις με στυλ.

Οι περισσότεροι από εμάς κάναμε κάποιες αγορές κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, οι οποίες ανανέωσαν ως έναν βαθμό την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας. Τώρα είναι ο καιρός που πρέπει να κατεβάσουμε τα φθινοπωρινά ρούχα και να προσαρμόσουμε τα looks μας στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντος. Βέβαια, σε μία χώρα σαν την Ελλάδα και ιδίως όσο υφίσταται η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να φτάσουν μέχρι τις αρχές ή ακόμη και τα μέσα του Οκτωβρίου. Συνεπώς, η χρήση καλοκαιρινών ρούχων στα φθινοπωρινά looks σου, σου δίνει και τη δυνατότητα ν’ αυξήσεις τις επιλογές σου αλλά και να δημιουργήσεις πιο δροσερά outfits που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της εποχής. Δεν λέει κανείς να φορέσεις τον Οκτώβρη βερμούδα αλλά υπάρχουν αρκετά κομμάτια που μπορούν να αποτελέσουν μπαλαντέρ για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου.

4 καλοκαιρινά ρούχα για το Φθινόπωρο

T-Shirt

Τα basics T-Shirts, όπως είναι το λευκό, το μαύρο αλλά και όλα τα neutrals είναι εξαιρετικά χρήσιμα για το Φθινόπωρο καθώς μπορούν να φορεθούν με overshirts αλλά και λεπτές ζακέτες. Μάλιστα, είναι πολύ βολικό το γεγονός πως με μία κίνηση μπορείς να μείνεις μόνο με το κοντομάνικό σου σε περίπτωση που ανέβει η θερμοκρασία και να είσαι άνετος και δροσερός.

Polo μπλουζάκι

To polo μπλουζάκι έχει πάντα πιο χοντρό ύφασμα από το απλό T-Shirt, οπότε αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο για την εποχή του Φθινοπώρου. Δεν παύει βέβαια να είναι κοντομάνικο, οπότε δε θα σου φανεί χρήσιμο μέχρι το τέλος της εποχής. Το πλεονέκτημα του, βέβαια, είναι πως φοριέται από casual μέχρι semi formal εμφανίσεις.

Βαμβακερό πουκάμισο

Πουκάμισα όπως το βαμβακερό (ή το βαμβακερό με λινό) είναι ιδανικά για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, τον Σεπτέμβρη, αλλά και μετά μπορούν να συνδυαστούν κάλλιστα μ’ ένα ελαφρύ σακάκι. Αυτά τα υφάσματα είναι που επιτρέπουν στο σώμα ν’ αναπνεύσει και να δροσιστεί αποφεύγοντας τον ιδρώτα.

Denim

Ο βασιλιάς του casual στυλ είναι το denim. Μην περιοριστείς όμως μόνο στα ανοιχτόχρωμα – ξεβαμμένα jeans που φοριούνται άνετα και το Φθινόπωρο, ιδίως τις ζεστές ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για τo denim jacket το οποίο λειτουργεί ως ένα ελαφρύ πανωφόρι που σου χαρίζει ελευθερία κινήσεων. Μην ξεχνάς πως φέτος είναι στη μόδα το total denim ενώ η μεγάλη δημοφιλία της ταινίας Barbie και το trend του Barbiecore, μετέτρεψαν τις επιλογές του Ken, τον οποίο υποδύεται ο Ryan Gosling, σε must του αντρικού ντυσίματος. Ένα από τα looks του που φαίνεται να έχει επηρεάσει ήδη τους άντρες είναι το total denim σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση που αποτελεί ένα από τα πιο viral outfits του στην ταινία.