TA ESSENTIALS TOY 2021 ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ

Είναι απαραίτητα για κάθε ανδρική ντουλάπα την νέα χρονιά και σ’ αυτά αξίζει να επενδύσεις τα χρήματα σου.

Μιλήσαμε ήδη για τα trends του 2021 αλλά και για το ρούχο που πρέπει να αγοράσει κάθε άντρας την νέα χρονιά, ανάλογα με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του. Ήρθε τώρα η ώρα να δούμε μαζί τα essentials του έτους, εκείνα τα κομμάτια δηλαδή που κάθε άντρας πρέπει να έχει ή να προσθέσει στην συλλογή του, τους επόμενους μήνες. Έχουμε ήδη ορίσει την capsule wardrobe, κάθε χρόνο, όμως, νέα κομμάτια μπορούν να γεμίζουν την ντουλάπα σου για ένα πιο ολοκληρωμένο στυλ και περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Μην ξεχνάς πως η μόδα αλλάζει τόσο μέσα από τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες όσο και μέσα από τις επιταγές των ειδικών. Μ’ έναν παράξενο τρόπο, ωστόσο, τα basics παραμένουν all-time classic!

Το ντύσιμο σου αποτελεί την έκφραση της προσωπικότητας σου αλλά δεν μένει ανεπηρέαστο απ' όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Τα κομμάτια που έχω επιλέξει παρακάτω παρουσιάζουν σαφείς αναφορές στις τάσεις της μόδας αλλά και τα δεδομένα της εποχής. Ο κορωνοϊός, η τηλεργασία, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η φιλοζωία κι η αλλαγή της θερμοκρασίας δεν μπορούν να μας αφήσουν ανεπηρέαστους.

Η ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ – CARDIGAN

Ανδρική Ζακέτα Zen Zen (2063)

Η ανδρική ζακέτα, τύπου cardigan, είναι το απαραίτητο των απαραίτητων. Η cozy διάθεση που έχει το σπίτι μας συνοδεύει κι έξω με το κατάλληλο ένδυμα που φέρνει ζεστασιά και στυλ. Για πρώτη φορά, η πλεκτή ζακέτα έρχεται ν΄ αντικαταστήσει ακόμη και το σακάκι σε μια εποχή που δεν χωρά πολλές επισημότητες και το smart casual look είναι ό,τι πιο formal επιτρέπει η πραγματικότητα μας. Αν δουλεύεις από το σπίτι, αποτελεί την τέλεια επιλογή για να φορεθεί πάνω από το πουκάμισο σου και να συνδυάσει το γραφείο με το σπίτι στην κάμερα του υπολογιστή σου.

TO ΣΑΚΙΔΙΟ – BACKPACK

https://www.pandaclothing.gr/collections/andrika-backpacks-tsantes/products/andriki-tsanta-platis-texnoderma-5141?variant=36149396734117

Ακόμη κι αν δεν είναι απαραίτητο, συνήθως οι άντρες αλλάζουμε το backpack που παίρνουμε στην δουλειά μια φορά τον χρόνο. Κι επειδή σε αντίθεση με τις γυναίκες, κατά πάσα πιθανότητα βγάζουμε την χρονιά μ’ ένα και μοναδικό, καλό είναι να επιλέξουμε κάποιο ουδέτερο χρώμα που πηγαίνει με όλα. Αν πάλι θέλεις μετά την δουλειά, να σε συντροφεύει στο γυμναστήριο ή τις υπόλοιπες δραστηριότητες σου, θα πρέπει να είναι ανθεκτικό, βολικό και ασφαλές. Προτίμησε εκείνο με την θήκη για το λάπτοπ σου, τις τσέπες για τα μικροπράγματα και τον αδιαπέραστο κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπιά.

TO T-SHIRT 

https://www.pandaclothing.gr/collections/andrika-tshirts/products/andriko-monoxrwmo-tshirt-vamvakero-930?variant=35063733354661

Βάζω στοίχημα πως σκέφτεσαι ότι έχεις αμέτρητα T-Shirt. Γιατί να είναι απαραίτητο να πάρεις ένα ακόμα το 2021; Η απάντηση είναι πως τα T-Shirt δεν είναι ποτέ αρκετά. Ακόμη κι αν φοράς διαφορετικό κάθε μέρα, όλοι γνωρίζουν την συλλογή σου καθώς πέρα από τα basics, όλα τα υπόλοιπα μένουν στο μάτι. Για το 2021, σου προτείνω ένα στο κόκκινο της Βουργουνδίας που δεν θα σταματήσω να σου λέω πως είναι το χρώμα της χρονιάς. 

ΤΑ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ

Ανδρικές Σετ 6 Ζευγάρια Κάλτσες (6090)

Κακά τα ψέματα, το 2020 και τους πρώτους μήνες του 2021, περάσαμε κι όλα δείχνουν πως θα περάσουμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι σε σύγκριση μ΄ όλη την ζωή μας. Αυτό σημαίνει πως καλώς ή κακώς πρέπει να επενδύσουμε στο home wear που αποτελείται από πιτζάμες, εσώρουχα και κάλτσες.

ΤΟ BOMBER JACKET ΜΕ ΓΟΥΝΑ

https://www.pandaclothing.gr/collections/andrika-boufan/products/andriko-bomber-mpoufan-me-gounini-ependisi-4136?variant=35775708070053

Το μπουφάν με οικολογική γούνα, είτε shearling είτε bomber, δίνει ζεστασιά κατά την διάρκεια του Χειμώνα. Επέλεξε ένα γήινο χρώμα και συνδύασε το στην ίδια χρωματική παλέτα. Το συγκεκριμένο μπουφάν μπορεί να ανήκει στα essentials της σεζόν αλλά δεν παύει να φοριέται εδώ και πολλές χρονιές αλλά κι άλλες τόσες.  

ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ

Ανδρικό Σκουφάκι (5094)

Ένα από τα κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις το συντομότερο είναι το αγαπημένο μας σκουφάκι σε μαύρο χρώμα που συνδυάζεται μ’ όλα και μπορεί να ολοκληρώσει από ένα sportif outfit έως κι ένα smart casual.