Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

TA ESSENTIALS ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

Το Φθινόπωρο αποδεικνύεται περίεργη και δύσκολη εποχή για τις αντρικές στιλιστικές επιλογές. Ο καιρός μεταβάλλεται κατά την διάρκεια της ημέρας και η θερμοκρασία ανεβοκατεβαίνει παίζοντας με τα νεύρα των μετεωρολόγων. Αυτό σημαίνει πως τα ρούχα πρέπει να εξυπηρετούν την προσαρμοστικότητα σου στις καιρικές εναλλαγές. Βρισκόμαστε στην περίοδο που κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα από τις ντουλάπες και πρέπει να επιλέξουμε τι έχει και τι δεν έχει θέση στις κρεμάστρες μας. Αν το Φθινόπωρο έχει τα δικά του essentials, τότε είναι τα παρακάτω!

ΦΟΥΤΕP 

Ένα φούτερ με κουκούλα ή και χωρίς αποτελεί μία καλή αγορά για την εποχή του Φθινοπώρου. Φρόντισε να μην είναι πολύ χοντρό ώστε να σε βολέψει ακόμη και τις ημέρες που είναι πιο ζεστές απ' ό,τι αρμόζει στην περίοδο του χρόνου. Όσο για τον Χειμώνα, το ίδιο φούτερ με ένα T-Shirt από μέσα ή ένα πιο βαρύ μπουφάν μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο και τις κρύες ημέρες.

ΖΙΒΑΓΚΟ

Ορισμένοι άντρες διστάζουν να δώσουν μία ευκαιρία σ΄ ένα όμορφο ζιβάγκο καθώς μερικοί το θεωρούν εξεζητημένο κι άλλοι νιώθουν πως τους πνίγει και τους περιορίζει. Χωρίς καμία επιφύλαξη, σε προτρέπω να δοκιμάσεις μία μπλούζα ζιβάγκο. Αν επιλέξεις ένα γκρι χρώμα και το συνδυάσεις με αποχρώσεις από την παλέτα των γήινων χρωμάτων θα δεις πως δεν θα νιώσεις να ξεχωρίζεις στο πλήθος. Αντίθετα, θα έχεις μία in fashion λεπτομέρεια που θα πάει το στυλ σου ένα βήμα παραπέρα. Όσο για την αίσθηση της καταπίεσης στο λαιμό, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως θα πάψεις να το νιώθεις λίγη ώρα αφού φορέσεις την μπλούζα σου.

 ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ

Κανείς δεν έχει μονάχα μία μακρυμάνικη μπλούζα στην ντουλάπα του. Αν, όμως, έχεις βαρεθεί όσες συναντάς στις κρεμάστρες ή η φθορά τις έχει διαβρώσει, τότε δεν έχεις παρά να καταφύγεις στα basics που θα σε βγάλουν από την περιττή σκέψη. Μία μπλούζα με μακρύ μανίκι που μπορεί να συνδυαστεί με ένα jean για την βόλτα στην πόλη ή τον καφέ αλλά και με τις φόρμες σου για το γυμναστήριο, θα σε κάνει να νιώσεις άνετος τόσο στην επιλογή όσο και στην εφαρμογή. Μάλιστα, αν νιώθεις περήφανος για το σώμα σου ή θέλεις να αναδείξεις τους μύες σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μία πιο στενή γραμμή.

BOMBER JACKET

Όπως σου έχω γράψει ξανά, το bomber jacket παίρνει το όνομα του από τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα που αναλάμβαναν οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας του Ά Παγκοσμίου Πολέμου. Το πιλοτήριο ήταν ανοιχτό κι οι αεροπόροι έμεναν ζεστοί με το δερμάτινο μπουφάν με το φερμουάρ και το λάστιχο στην μέση και τα μανίκια. Σήμερα, φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμη και σε λιγότερο casual εμφανίσεις.

ΠΑΡΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ

Το παρκά μπουφάν έχει κουκούλα και γούνινη επένδυση ενώ ταιριάζει με τα jean παντελόνια και τα ορειβατικά μποτάκια με κορδόνια. Αν θέλεις να αναδείξεις λιγότερο καθημερινή πλευρά του, βάλε ένα στενό παντελόνι και σουέντ chelsea boots.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ

Όσο περνούν τα χρόνια, το Φθινόπωρο έχει βαλθεί να μας πείσει πως δεν του δόθηκε τυχαία ο χαρακτηρισμός της πιο απρόβλεπτης εποχής του χρόνου. Το μεγαλύτερο προσόν του αμάνικου μπουφάν γιλέκο είναι η αδιάβροχη ιδιότητα του και η θέση του στο μεταίχμιο του casual και του sporty look. Τα καπιτονέ αντιανεμικά γιλέκα είναι τα πιο συνηθισμένα και μπορούν να φορεθούν τόσο με φόρμες όσο και με jean.

DENIM JACKET

Με γουνάκι ή χωρίς, είναι all time classic και δεν γνωρίζει εποχή, μονάχα προσαρμόζεται στην θερμοκρασία. Φρόντισε, ακόμη κι αν μόλις το αγόρασες, να μοιάζει vintage αλλά απέφυγε να το κλείσεις παρότι έχει κουμπιά.

JEAN

Δεν υφίσταται αντρική ντουλάπα δίχως jean. Μάλιστα, πολλές φορές ένα jean δεν είναι αρκετό. Τσέκαρε τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου και προσπάθησε να διαφοροποιηθείς στην γραμμή και την απόχρωση. Πολλοί άντρες πέφτουμε στην παγίδα να αγοράζουμε ξανά και ξανά τα ίδια ή παρόμοια κομμάτια εξαιτίας της δύναμης της συνήθειας.

ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Όταν μιλάμε για casual ανδρικό στυλ, το παντελόνι έχει χρώμα μαύρο. Το item που έχει κατακλύσει το street style από την δεκαετία του 1980, έχει επανέλθει σε slim γραμμή και ταιριάζει υπέροχα με άνετα μπλουζάκια και ζακέτες ή ακόμη και blazer.

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Το cargo ή διαφορετικά υφασμάτινο παντελόνι με τσέπες έχει επιρροές από το στρατιωτικό στυλ κι έτσι καταλήγει να εντάσσεται στο πολυαγαπημένο για τον άντρα που δεν διαπραγματεύεται την άνεση του smart casual look. Αυτό δεν σημαίνει πως οφείλεις να διαλέξεις ένα ύφασμα παραλλαγής. Ένα μπεζ ή ένα καφέ υφασμάτινο παντελόνι με τσέπες θα ταιριάξει με τις φούτερ μπλούζες σου και μία ζακέτα της επιλογής σου. 

JOGGER

Η πιο επίσημη εκδοχή της αθλητικής φόρμας συνδυάζεται εύκολα με πιο κολεγιακά ρούχα που ταιριάζουν στο athleisure look. Το ποιοτικό της ύφασμα θα κάνει δύσκολο σε κάποιον να καταλάβει με το μάτι πως επέλεξες ένα βαμβακερό παντελόνι ενώ είναι στο χέρι σου να καμουφλάρεις την rebel διάθεση με ένα bomber jacket και λευκά sneakers.