Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ 2000 ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ

Πως να υιοθετήσεις την αναβίωση και το δυναμικό comeback του στυλ του 2000 με τρόπο σύγχρονο και κολακευτικό.

2000's

Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους πλέον, η μόδα κάνει κύκλους. Όχι μόνο κατά καιρούς επιστρέφουν trends που άφησαν εποχή αλλά η νοσταλγική της διάθεση είναι τέτοια που τα retro ανδρικά ρούχα συνδυάζονται με σύγχρονα δημιουργώντας μοναδικά outfits που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Φυσικά αυτά τα πισωγυρίσματα δεν περιορίζονται μόνο στη μόδα, αν και παρακάτω θα επικεντρωθούμε στο ντύσιμο και ειδικά το αντρικό. Από τα oversized κομμάτια μέχρι extravagant αξεσουάρ, φέτος όλα δείχνουν πως θα κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο.

Μόδα και Νοσταλγία

Η μόδα μπορεί να εξελίσσεται συνεχώς αλλά δεν παύει να «σέβεται» το παρελθόν της με αποτέλεσμα πολλές φορές να το αναπολεί. Παρατηρείς εύκολα λοιπόν το μοναδικό πλεονέκτημα της μόδας ν’ ανασύρει κομμάτια από το παρελθόν της και να τα μπλέκει τόσο αριστοτεχνικά με τα «νέα» trends, δημιουργώντας συνδυασμούς που απευθύνονται σε όλους. Έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο η μόδα, αλλά και οι άνθρωποι λατρεύουν τα ταξιδάκια στο παρελθόν, το οποίο ενίοτε τους χαρίζει όμορφες αναμνήσεις. Βέβαια, το δύσκολο δεν είναι ν’ ανασύρεις παλιά trends αλλά να τα φέρεις στο σήμερα.

Οι κορυφαίες τάσεις των 2000s

2000's fashion oversized

Jeans Everywhere

Η δεκαετία του 2000 αγαπούσε τα jeans αλλά και τον συνδυασμό των jeans με jeans. Σήμερα τα jeans επιστρέφουν χωρίς πολλά σκισίματα και ξεβάμματα ενώ ο συνδυασμός δύο κομματιών στο πάνω και το κάτω μέρος (double denim) εξακολουθεί να υφίσταται.

Oversized ρούχα

Δίχως αμφιβολία, στα 2000s, τα φαρδιά ρούχα ήταν η εμμονή της δεκαετίας. Θα τα έβρισκες παντού μπροστά σου, όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και σήμερα.

Athleisure Looks

Στην ίδια δεκαετία, η αθλητική ένδυση έπαψε να είναι μόνο για το γυμναστήριο και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα athleisure looks. Συνδυάζοντας casual και αθλητικά κομμάτια μπορείς να κυκλοφορείς στην καθημερινότητα σου με άνεση και στυλ.

Logomania

Τα λογότυπων και τα brands των επωνυμιών ρούχων και αξεσουάρ άρχισαν ν’ αποκτούν μεγαλύτερο χώρο στα κομμάτια που φορούσαν οι άντρες τότε, αν και το μέγεθος τους ήταν μικρότερο από το σημερινό. Φρόντισε να μην το παρακάνεις ώστε τα ρούχα σου ν’ αποπνέουν νοσταλγία κι όχι επίδειξη πλούτου.

Τα κομμάτια των 2000s που επιστρέφουν

Φέτος δεν επιστρέφουν μόνο οι κορυφαίες τάσεις που αναφέραμε αλλά και άλλες μικρότερες που δε διαγράφηκαν από τη μνήμη μας και με τον τρόπο τους άφησαν το αποτύπωμα τους στην εποχή. Ένα από αυτά τα ρούχα είναι τα cargo παντελόνια που και τότε είχαν κάνει comeback. Επιπλέον, ετοιμάσου ν’ αγοράσεις το επόμενο διάστημα χρωματιστές λεπτές ζακέτες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες το Φθινόπωρο από casual μέχρι semi-formal εμφανίσεις με άποψη. Όσο για τα prints θα τα βρεις παντού κι αν είσαι millennial θα θυμάσαι πως στα 00s τ’ αγαπούσαμε κυρίως στα παντελόνια. Στην κατηγορία του athleisure look, θα βάλω και τις μπασκετικές μπλούζες που πολλοί οι άντρες τις φορούσαν στην καθημερινότητα τους, μόνο που τώρα -είτε το ξέρουν, είτε όχι- θα είναι μέσα στη μόδα.

Η αναβίωση της ανδρικής μόδας της δεκαετίας του 2000 αντανακλά την κυκλική φύση των τάσεων και την αγάπη της μόδας για τη νοσταλγία. Μην ξεχνάς πως στόχος είναι να δώσεις σ’ αυτές τις τάσεις νέα πνοή.