Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

SHAKETS: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ - JACKETS

Όσα αξίζει να γνωρίζεις για τα overshirts, τα πουκάμισα που λειτουργούν και ως jackets. 
 
shackets
Καθώς υποδεχόμαστε την Άνοιξη, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τα ρούχα και τους συνδυασμούς της νέας σεζόν. Ένα από τα πιο απαιτητικά κομμάτια των spring looks είναι η επιλογή του outerwear. Οι ημέρες με χαμηλή θερμοκρασία και κακό καιρό δεν είναι σπάνιες κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων μηνών. Το ζήτημα είναι πως θα παραμείνουμε ζεστοί χωρίς να σκάσουμε από τη ζέστη. Σ' αυτό θα βοηθήσει η σωστή επιλογή του jacket σου, ώστε να μην είναι πολύ χοντρό ή πολύ ελαφρύ. Πως θα διαλέξεις όμως το κατάλληλο; 
Μία πολύ καλή λύση που προτείνουν οι ειδικοί είναι τα shakets. Πρόκειται για τα πουκάμισα που είναι όμως πιο χοντρά από τα συνηθισμένα και μπορούν να λειτουργήσουν και ως πανωφόρια. Μιλάμε, όπως λέει και το όνομα τους, για έναν συνδυασμό πουκάμισου με jacket. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως μπορεί ν' ανεβάσει τη θερμοκρασία σου, δίχως να σε δεσμεύει καθώς μπορεί ν' αφαιρεθεί μ' ευκολία. Με μία κίνηση μπορείς είτε να το αφαιρέσεις, είτε να το δέσεις γύρω από τη μέση, είτε γύρω από τον λαιμό. Επιπλέον είναι πολύ στιλάτα καθώς κυκλοφορούν στην αγορά σε πολλά και διαφορετικά σχέδια ενώ εξυπηρετούν και το ανοιξιάτικο layering. 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ SHAKETS 

Κοτλέμπα πουκάμισο

Το κοτλέ πουκάμισο αποτελεί τάση σ' όλες τις γήινες αποχρώσεις. Ειδικά μάλιστα όταν είναι ταυτόχρονα και βελούδινο. Φρόντισε η γραμμή να είναι κανονική ώστε να μπορείς να το φορέσεις και ανοιχτό και να το συνδυάσεις με ακόμη περισσότερα επίπεδα τόσο από πάνω όσο και από κάτω. Αν θέλεις ν' ακολουθήσεις την πιο ασφαλή επιλογή, φόρεσε το μ' ένα total black outfit και chelsea boots. Αν πάλι θέλεις να πειραματιστείς με τα χρώματα και τα σχέδια ένα blue jean και γήινες αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία είναι χαμηλή, θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με λεπτό παλτό ή και καμπαρντίνα. 
καρό flannel πουκάμισο
Η επόμενη πρόταση μου είναι το κλασσικό καρό πουκάμισο, το οποίο όμως έχει πιο χοντρή σύνθεση και ονομάζεται και flannel shirt. Σε περίπτωση που το κάνεις δικό σου, θα μπορείς να το φοράς με άνεση και το Φθινόπωρο. Θα δώσει άλλωστε το απαραίτητο χρώμα, ανάμεσα από τα επίπεδα, σε περίπτωση που επιλέξεις να κάνεις layering. Θα μου άρεσε ακόμη και κάτω από μία ζακέτα ή κι ένα χρωματιστό παντελόνι στις αποχρώσεις του καρό πουκαμίσου. Σε ακόμη πιο casual εμφανίσεις, φόρεσε το με T-Shirt, αθλητική φόρμα και sneakers. 
μπουφάν με καρό
Η τελευταία επιλογή αφορά πάλι ένα καρό πουκάμισο αλλά στην πιο παχιά εκδοχή του που θυμίζει μπουφάν ή jacket. Μάλιστα έχει κουκούλα κι αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τις ανοιξιάτικες μπόρες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Σ' αυτή την περίπτωση, το layering δεν είναι προτεινόμενο καθώς θα μοιάζεις με κρεμμύδι. Παρόλα αυτά μπορείς να το συνδυάσεις με φούτερ ή και με hoodie,  αρκεί να τοποθετήσεις προσεκτικά τη μία κουκούλα μέσα στην άλλη. Φρόντισε να μην επιλέξεις περισσότερα μοτίβα στο ίδιο outfit καθώς το πιθανότερο είναι να πέσεις σε κάποια παγίδα. Φυσικά, αν νιώθεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση αξίζει να το τολμήσεις.