ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛ 

Ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις το μαγιό σου ώστε να ξεχωρίσεις με το στυλ σου στην παραλία.

ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ

Απέχουμε λίγες μέρες πριν από την υποδοχή του Ιουνίου αλλά και του Καλοκαιριού. Μια ανάσα πριν το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που οι περισσότεροι θα κάνουν το πρώτο μπάνιο τους, ήδη η μεγάλη πλειοψηφία έχει αρχίσει να ψάχνει το μαγιό που θα τη συντροφεύσει στις διακοπές του Καλοκαιριού. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν ήδη ένα μαγιό στη συλλογή τους αλλά ένα μαγιό δεν είναι ποτέ αρκετό. Αφού όμως βρεις το νέο σου απόκτημα, πρέπει να σκεφτείς πως θα το συνδυάσεις για να βάλεις στη βαλίτσα σου, όλα εκείνα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις ένα πετυχημένο look. Η εποχή που πήγαινες στην παραλία μ’ ένα ξεχειλωμένο κοντομάνικο και σαγιονάρες έχει περάσει, αν αγαπάς το στυλ. Πως όμως θα καταφέρεις ν’ αναβαθμίσεις το beachwear χωρίς να βγεις από το comfort zone σου ή να κάνεις υπερβολές; Παρακάτω θα βρεις όλα τα tips που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. 

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ LOOKS ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΟΥ 

Το ανδρικό beachwear περιλαμβάνει ό,τι μπορείς να φορέσεις στην παραλία αλλά και την πισίνα. Σίγουρα βασική προϋπόθεση είναι η άνεση καθώς κανείς δεν θέλει να νιώθει άβολα στη θάλασσα, εκεί δηλαδή που περνά τον ποιοτικό του χρόνο κατα τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Ο δεύτερος βασικός παράγοντας είναι το πόσο γρήγορα στεγνώνει το ύφασμα του ρούχου που έχεις επιλέξει. Κανείς δεν θέλει να περιμένει για ώρες στην παραλία μέχρι να φορέσει το ρούχο του και να φύγει. Επιπλέον μην επιλέγεις ως beachwear ρούχα που δε θέλεις να λερωθούν με αλάτι. 

Η πιο συνηθισμένη κι εύκολη επιλογή είναι το T-Shirt. Οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με κάποιο καλοκαιρινό print και βγαίνουν από τη δύσκολη θέση του συνδυασμού. Αν επιλέξεις κάποιο μονόχρωμο κομμάτι, το μπλε, το ανοιχτό πράσινο και το κοράλί αποτελούν τις πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις. 

Αν είσαι ένας αθλητικός τύπος με γυμνασμένα χέρια ή ακόμη κι αν απλώς σου αρέσει, το αμάνικο παραμένει μια καλή επιλογή για άνεση και δροσιά. Προτίμησε κάποιο σχέδιο που δεν κολλάει στο σώμα ή ακόμη κι ένα που είναι τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο. 

Το λινό πουκάμισο είναι η αγαπημένη μου επιλογή αλλά έχει προτερήματα και μειονεκτήματα. Σίγουρα αποτελεί την πιο στιλάτη λύση και στεγνώνει πολύ γρήγορα ενώ δεν κολλά στο σώμα και το αφήνει να δροσίζεται. Αντίθετα τσαλακώνεται πολύ εύκολα και δεν είναι τόσο άνετο όσο ένα T-Shirt. 

Τέλος υπάρχει κι η επιλογή του κοντομάνικου πουκάμισου που φέρνει έναν εξωτικό αέρα. Προτίμησε floral σχέδια που είναι στη μόδα αλλά και χαβανέζικα prints που είναι διαχρονικά μια από τις πιο  δημοφιλείς επιλογές για την περίοδο του Καλοκαιριού. 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου φρόντισε να πατήσεις στην άμμο με αυτοπεποίθηση. Η παραλία είναι για όλα τα σώματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν’ αναδείξεις το δικό σου με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας στυλ στην εμφάνιση σου και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.