Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΠΩΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ MINIMAL ΣΤΥΛ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Συμβουλές για να ντύνεσαι minimal φέτος το Καλοκαίρι ώστε να παραμείνεις στιλάτος και ν’ αποφύγεις την έννοια των συνδυασμών.

minimal ανδρικό στυλ νεαρός με απλά ρούχα

Καθώς ο καλοκαιρινός ήλιος έχει λούσει τη χώρα μας κι ο Αύγουστος απέχει μόλις μία ανάσα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το minimal στυλ του Καλοκαιριού. Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι πως συνδυάζει την άνεση με την απλότητα και φυσικά την κομψότητα. Το Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία και παρότι τα χρώματα και τα patterns είναι fun, ορισμένοι άντρες θέλουν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα outfits που δίχως να θυσιάσουν το στυλ τους. Ας δούμε πως θα καταφέρεις να υιοθετήσεις το minimal καλοκαιρινό στυλ και θ’ αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τη minimal γκαρνταρόμπα σου.

Οι προϋποθέσεις του minimal στυλ

Απλότητα

Η απλότητα είναι βασικός παράγοντας του μινιμαλισμού, όταν συνδυάζεται με την κομψότητα. Επεδίωξε να κάνεις δικά σου κομμάτια που είναι διαχρονικά και μείνε μακριά από τις παροδικές τάσεις αλλά και τα χρώματα ή τα patterns που θα σε δεσμεύσουν.

Ευκολία

Τα απλά διαχρονικά κομμάτια έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα πως συνδυάζονται μεταξύ τους με ευκολία και περιορίζουν σημαντικά την πιθανότητα να κάνεις στιλιστικά λάθη. Συνεπώς σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μία ντουλάπα, που ονομάζεται capsule wardrobe, και περιλαμβάνει κομμάτια all time classic τα οποία συνδυάζονται εύκολα.

Ποιότητα

Το γεγονός πως ένα ρούχο είναι απλό σημαίνει πως η λεπτομέρεια είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα του επιτρέψει να ξεχωρίσει. Αυτό δεν σημαίνει πως η ποιότητα συνεπάγεται πάντα και μία ψηλή τιμή. Στόχος είναι να βρεις ευκαιρίες που παρουσιάζουν καλή σχέση ποιότητας και τιμής και να της εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο.

Μέγεθος

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στα minimal ρούχα καθώς δεν έχεις να παίξεις το παιχνίδι των συνδυασμών ή των τάσεων. Συνεπώς, μπορεί η δημιουργία ενός look ν’ αποτελεί εύκολη υπόθεση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν απαιτείται να βρεις το σωστό μέγεθος για σένα.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός minimal look καθώς αν το παρακάνεις μπορεί το look σου να πάψει να είναι minimal. To less is more είναι το αγαπημένο slogan του μινιμαλισμού ενώ τα αξεσουάρ πρέπει να είναι εξίσου διαχρονικά, απλά και κομψά με το υπόλοιπο σύνολο. Τα πολλά αξεσουάρ μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή από τις καθαρές γραμμές του ντυσίματός σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα λευκά sneakers αποτελούν τον βασιλιά των minimal αξεσουάρ.

Το μινιμαλιστικό στυλ των ανδρών προσφέρει μια διαχρονική και αν μη τι άλλο σοφιστικέ προσέγγιση στο ντύσιμο. Η απλότητα κάνει τα πράγματα να δείχνουν αβίαστα κι αφήνει την ομορφιά και την προσωπικότητα μας να ξεχωρίσουν μέσα από τις λεπτές γραμμές. Τέλος, ο μινιμαλισμός μας προστατεύει από τα σφάλματα και μας εξασφαλίζει ένα κομψό σύνολο δίχως υπερβολή.