Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

 

Ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για να προσφέρεις στον γονιό σου στη γιορτή του πατέρα. 

Η γιορτή του πατέρα, που ονομάζεται και ημέρα του πατέρα, είναι μια κινητή εορτή. Γιορτάζεται, δηλαδή, σε διαφορετική χρονική περίοδο στις περισσότερες χώρες, όπως συμβαίνει και με τη γιορτή της μητέρας. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, η ημέρα γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου με αποτέλεσμα, φέτος, η ημέρα της Γιορτής του πατέρα είναι η Κυριακή 18 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα θα γιορταστεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειου και τον Καναδά.  

Η Ημέρα του πατέρα μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο η Ημέρα της μητέρας αλλά δεν παύει να γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη για τους γονείς μας είναι κάτι που πρέπει να εκφράζεται όλο τον χρόνο αλλά αυτές οι γιορτές δεν παύουν να είναι μια καλή αφορμή για να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συναισθήματα. Οι γονείς μας είναι εκείνοι που μας έφεραν στον κόσμο και ανέλαβαν το μεγάλωμα αλλά και τη διαπαιδαγώγηση μας. Αν νιώθουμε ευγνωμοσύνη, δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε «χρόνια πολλά» και να τους προσφέρουμε ένα όμορφο δώρο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

γιορτή του πατέρα

Για πρώτη φορά η Ημέρα του πατέρα γιορτάζεται στο Φέαρμοντ των Η.Π.Α. από τη Grace Golden Clayton, τον Ιούλιο του 1908. Ήταν η ίδια χρονιά που γιορτάστηκε για πρώτη φορά και η γιορτή της μητέρας. Η Grace είχε σκοπό να τιμήσει τους 210 πατεράδες που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ορυχείο, μετά από ατύχημα, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο πατέρας της. Η ημέρα δεν έλαβε ιδιαίτερη αναγνώριση κι έτσι 2 χρόνια αργότερα, η Sonora Dodd από την Ουάσινγκτον θέλησε να τιμήσει τον δικό της πατέρα που ήταν βετεράνος, όπως κι όλους τους υπόλοιπους βετεράνους του Αμερικανικού Εμφυλίου. Έπρεπε να φτάσει το 1924 για να καθιερωθεί η Ημέρα του πατέρα  ενώ η οριστικοποίηση της γιορτής έγινε δεκαετίες αργότερα, το 1972. 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

 

Δεν υπάρχει άντρας που δεν αγαπά τα T-Shirt, κατά τη διάκρεια του Καλοκαιριού. Συνεπώς, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα το εκτιμήσει. Ακόμη και στην περίπτωση που αγαπά το formal ντύσιμο, ένα T-Shirt θα το φορέσει σίγουρα κατά τη διάρκεια των διακοπών του ή μιας βόλτας. Αν δεν ξέρεις τα γούστα του προτίμησε τις neutral αποχρώσεις.

Καθώς έχουμε μπει στον μήνα του Ιουνίου κι η γιορτή του πατέρα πέφτει στον πρώτο μήνα του Καλοκαιριού, ένα πολύ καλό δώρο είναι το μαγιό. Επίλεξε ένα ουδέτερο σχέδιο που θα τον κερδίσει και σκέψου πιο μοτίβο έχει περισσότερες πιθανότητες να τον κερδίσει. Μη φοβηθείς πως μπορεί να έχει ήδη μαγιό. Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, ακόμη και για τους άντρες που θέλουν ν' αλλάζουν, τουλάχιστον μέχρι να στεγνώσει αυτό που ήδη φόρεσαν στο μπάνιο τους.

 

Το πουκάμισο φοριέται σ' όλες τις formal και semi-formal εμφανίσεις ενώ με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να φορεθεί και σε casual outfits. Προτίμησε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που φοριούνται το Καλοκαίρι και υφάσματα όπως είναι το λινό και το βαμβάκι που αφήνουν το σώμα ν' αναπνεύει και αποτρέπει τον ιδρώτα.

 

Τα polo μπλουζάκια είναι τ' αγαπημένα των μπαμπάδων και μάλιστα αποδεικνύονται ιδιαίτερα κολακευτικά για τα περισσότερα σώματα. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς δεν είναι εξίσου casual με το T-Shirt αλλά μπορεί και να φορεθεί και σε πιο επίσημες εμφανίσεις του Καλοκαιριού που δεν θέλεις να σκάσεις απ' τη ζέστη.

 

Αν ο πατέρας σου αγαπά τον αθλητισμό και τη γυμναστική, οι αθλητικές φόρμες είναι ένα όμορφο δώρο που θα διευκολύνει την προπόνηση του. Μπορεί ο βασικός στόχος να είναι η γυμναστική του αλλά δεν παύει να θέλει να έχει στυλ. Το σετ θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση των συνδυασμών ενώ χρώματα όπως το γκρι και το μαύρο αποτελούν τις πιο ασφαλείς επιλογές που δεν θα τον βγάλουν απ' το comfort zone σου.