5 ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Το δεύτερο lockdown είναι γεγονός κι εσύ μπορείς να απελευθερωθείς στις άνετες φόρμες σου.

5 ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Από το πρωί του Σαββάτου, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη αναστολή δραστηριοτήτων, κοινώς lockdown, μετά το δεύτερο κύμα κορωνοϊού. Αυτό για τους περισσότερους συνεπάγεται τηλεργασία ή τηλεκπαίδευση με αποτέλεσμα την έξοδο από το σπίτι αποκλειστικά και μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Αν θέλουμε να δούμε ακόμη και σ΄ αυτή την περίπτωση το ποτήρι μισογεμάτο, πρέπει να εστιάσουμε στην θετική πλευρά όσων μας συμβαίνουν, που έχει να κάνει με την ευκαιρία για χαλάρωση και ενδοσκόπηση. Από την άλλη, η συνεχόμενη παραμονή μέσα στους τέσσερεις τοίχους απαιτεί συνεχόμενη ψυχολογική ενδυνάμωση. Είναι δεδομένο πως η ζωή μας έχει αλλάξει αλλά συνεχίζεται κι αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην καθημερινότητα, την διάθεση αλλά και τα ρούχα μας. Το να κυκλοφορείς απεριποίητος, με βρώμικα ή και με τρύπια ρούχα μέσα στο σπίτι, απλά και μόνο επειδή δεν σε βλέπουν οι άλλοι, μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες στην ψυχολογία αλλά και την προσωπική σου ζωή.

ανδρικές φόρμες προσωπική ζωή σχέση

Αξίζει να σου πω πως σύμφωνα και με άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Guardian, στην πρώτη καραντίνα, παρατηρήθηκε αλλαγή στις στιλιστικές επιλογές των ανδρών, παγκοσμίως, που δεν απαρνήθηκαν και μετά την επιστροφή στην κανονικότητα. Μιλάμε για μια γενική απελευθέρωση του ανδρικού ντυσίματος που έφερε στο προσκήνιο στην άνεση αλλά δεν επισκίασε το στυλ. Συνοπτικά, μπορείς να φοράς άνετα ρούχα που σε ανεβάζουν, εντός αλλά και εκτός σπιτιού, προ αλλά και μετά καραντίνας. Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται με την ευκολία.

Τόσο η ευχαρίστηση και η ανανέωση που μπορεί να σου φέρει μια νέα αγορά όσο και οι απαιτήσεις της καραντίνας, αποτελούν μια καλή αφορμή να επενδύσεις σε πιο αθλητικά ρούχα που φοριούνται μέσα στο σπίτι αλλά και στις περιορισμένες εξόδους για σωματική άσκηση και βόλτα των κατοικίδιων. Η σημαντικότερη μου συμβουλή είναι να μην παραβείς τον κανόνα του τρίπτυχου της άνεσης, της απλότητας και του στυλ. Φυσικά, δεν είναι μια περίοδος που σηκώνει περιττά έξοδα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να διαπραγματευτείς την καλή σχέση ποιότητας και τιμής.

Σπίτι καραντίνα ανδρικές φόρμες lockdown

Όπως έγραψε πριν λίγες μέρες το GQ, οι πιτζάμες δεν πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή για την περίοδο της καραντίνας, ιδίως αν εργάζεσαι από το σπίτι. Για να καταφέρεις να μπεις σ’ ένα εντελώς διαφορετικό mood, σε προτρέπει μόλις ξυπνήσεις, να κάνεις ένα ντους και να φορέσεις κάτι βολικό που δεν θα σου θυμίζει, όμως, το κρεββάτι σου. Ακόμη και μέσα στο σπίτι, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να διαχωρίσεις τις ώρες του ύπνου με τις παραγωγικές ώρες της ημέρας. Δεν μιλάμε, φυσικά, αποκλειστικά και μόνο για τις φόρμες που φοράς στο γυμναστήριο αλλά για τις φόρμες που σου προσφέρουν ευκολία κινήσεων.

Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΦΟΡΜΑ

Ανδρική Φόρμα Παντελόνι Al Franco (3095)

Ανδρική μονόχρωμη μαύρη φόρμα Al Franco με κορδόνι και λάστιχο

Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΦΟΡΜΑ

Ανδρική Φόρμα Παντελόνι Senior (3166)

Ανδρική φόρμα Senior με στενή γραμμή και λάστιχο στον αστράγαλο

Η ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΦΟΡΜΑ

Ανδρική Φόρμα Παντελόνι Senior με Ρίγα (3165)

Ανδρική φόρμα Senior σε ροζ χρώμα με κορδόνι στην μέση

Η ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑ

Ανδρική Φόρμα Παντελόνι με Ρίγα (3152)

Ανδρική φόρμα σε κανονική γραμμή με ρίγα στο πλάι

Η ΠΛΕΚΤΗ ΦΟΡΜΑ

Ανδρική Φόρμα Παντελόνι Πλεχτό (3163)

Ανδρική φόρμα σε κανονική γραμμή με λάστιχο και πλεχτή ύφανση