Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€ ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
☎️ 2117704244Ωράριο Τηλεφωνικών Παραγγελιών Δευ-Παρ 9:00-17:00

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Η λίστα με όσα πανωφόρια θα χρειαστείς φέτος το Φθινόπωρο μέχρι και τα βαριά κρύα του Χειμώνα.

 κολεγιακό jacket

Καθώς αποχαιρετούμε σιγά-σιγά τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, αντιλαμβανόμαστε πως το Καλοκαίρι αποτελεί για τα καλά παρελθόν. Φυσικά, σ’ αυτό βοηθά και ο καιρός, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει ν’ αλλάζει μαζί με τις θερμοκρασίες που έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν. Ακόμη κι αν δεν θέλεις να το συνειδητοποιήσεις, βάζω στοίχημα πως έχεις βγει τουλάχιστον μια φορά απ’ το σπίτι με ζακέτα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, όσο πλησιάζουμε στα μέσα του Φθινοπώρου, το κρύο θα είναι πιο τσουχτερό κι εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, φορώντας κάτι πιο χοντρό απ’ τη λεπτή μας ζακέτα. Αν λοιπόν στην ντουλάπα σου βρίσκεται ό,τι χρειάζεσαι, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τα χειμερινά σου ρούχα. Αν όμως έχεις ελλείψεις ή σκοπεύεις ν’ ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, δεν έχεις παρά να δεις με προσοχή τη λίστα με τα πιο hot πανωφόρια για τη φετινή σεζόν ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τις ανάγκες σου.

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα overcoats που πρωταγωνιστούν στα trends και ταιριάζουν σε κάθε στυλ.

Το κολεγιακό jacket

 κολεγιακό jacket με μπλε και λευκό

Παρότι το bomber jacket είναι all-time classic, το κολεγιακό του στυλ πηγαινοέρχεται στις τάσεις. Μπορεί να το προτιμούσαν τα προηγούμενα χρόνια κυρίως μαθητές και νέοι αλλά πλέον είναι δημοφιλές ανάμεσα στους περισσότερους τύπους ανδρών. Το μεγάλο του προσόν είναι πως αποτελεί ένα εξαιρετικά στιλάτο πανωφόρι που παράλληλα όμως είναι αρκετά ελαφρύ. Συνδύασε το με καρό πουκάμισο, jean και sneakers για μια casual εμφάνιση.

Το δερμάτινο μπουφάν

 Το δερμάτινο μπουφάν

Κανείς δεν μπορεί να πει πως το δερμάτινο μπουφάν έχει φύγει κάποια στιγμή από τη μόδα. Έστω κάποια παραλλαγή του θα ήταν στα trends. Το Φθινόπωρο του 2022, επανέρχεται ανανεωμένο με μια πιο «σοβαρή» και minimal αισθητική που ανταποκρίνεται τόσο στο casual, όσο και το smart casual dress code. Μη μείνεις μόνο στην επιλογή που θυμίζει μηχανόβιο και προτίμησε πιο στιλάτες εκδοχές με άποψη.

Το one of a kind

 Το one of a kind

Πρόκειται για εκείνο το πανωφόρι, ανεξαρτήτως είδους, που είναι μοναδικό και κάνει τη διαφορά. Στόχος είναι να τραβά τα βλέμματα αλλά συγχρόνως να κερδίζει και τις εντυπώσεις. Φρόντισε, όμως, να το φορέσεις μόνο αν μπορείς να το υποστηρίξεις κι έχεις την αυτοπεποίθηση να το κάνεις δικό σου.

Το χοντρό μπουφάν

 Το χοντρό μπουφάν

Μπορεί να θεωρούμε πως το Φθινόπωρο δεν είναι σαν τον Χειμώνα και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ελαφριά jackets, όμως στην πραγματικότητα υπάρχουν μέρες με πολύ κρύο που αυτά δεν είναι αρκετά. Το 2022 το χοντρό πανωφόρι σου είναι καπιτονέ και μοιάζει σαν να βγήκες έξω με το πάπλωμα σου. Εκτός ότι σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετος, σε κρατά και ζεστό.