ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

Τα εσώρουχα σου πρέπει να έχουν στυλ και άνεση.

Τα εσώρουχα σου πρέπει να έχουν στυλ και άνεση.

Όπως ήδη έχουμε πει, μας βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι με τα εσώρουχα απ' ό,τι έχουμε κατά νου. Γι’ αυτό και πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή τους. Το είδος, το ύφασμα και το σχέδιο παίζει σημαντικό ρόλο στο στυλ αλλά και στην άνεση που είναι εξίσου σημαντικά. Παρακάτω, θα σε βοηθήσω να κάνεις την καλύτερη αγορά για σένα δίχως να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα απ' όσα διαθέτεις.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΡΟΥΧΟΥ

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΡΟΥΧΟΥ

Το εσώρουχο έχει γίνει απαραίτητο για τους περισσότερους, γνωρίζεις όμως την ιστορία του; Για πρώτη φορά, στην Αρχαία Αίγυπτο εμφανίστηκε κάτι που θύμιζε εσώρουχο κι επρόκειτο για ένα ύφασμα τυλιγμένο γύρω από την μέση. Στην Αναγέννηση, το εσώρουχο έγινε κοντύτερο σε σχέση μ’ εκείνο του 13ου αιώνα. To1930, στο προσκήνιο έρχονται τα briefs ενώ στο τέλος των 80’s τα μποξεράκια αποκτούν αισθητική και μόδα. Σήμερα, υπάρχει υπερπληθώρα σχεδίων στην αγορά ενώ το εσώρουχο αποτελεί ένα επιπλέον αξεσουάρ που λέει πολλά για σένα ώστε να αφήσεις την επιλογή του στην τύχη.  

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Το πιστεύεις πως ακόμη και τα εσώρουχα έχουν τάσεις; Παραδείγματος χάρη στα boxer briefs κυριαρχεί το μπλε, το μαύρο και το γκρι. Όσο για τα υφάσματα, θα δεις τα εσώρουχα από μετάξι να κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Συνεχίζοντας με τα σχέδια, θα σου πω πως τα γεωμετρικά μοτίβα μπορεί να μπαινοβγαίνουν στις τάσεις αλλά αυτή την περίοδο έχουν εγκατασταθεί για τα καλά. Θα κλείσω με τ’ αθλητικά εσώρουχα που είναι απαραίτητα για την γυμναστική σου κι όχι προαιρετικά. Όπως όμως και στην γυναικεία μόδα, τα αθλητικά εσώρουχα γίνονται δημοφιλή κι εκτός γυμναστηρίου λόγω της μέγιστης άνεσης και στήριξης που προσφέρουν.

ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Briefs, boxer shorts, στενά μποξεράκια και αθλητικά εσώρουχα είναι μερικά από τα είδη που θα βρεις στην αγορά ανάλογα με το μήκος και το φάρδος που διαθέτουν. Όσο για το ύφασμα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βαμβάκι, ζέρσεϊ, μετάξι και δίχτυ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλέξεις την πρώτη ύλη με προσοχή. Τα βαμβακερά εσώρουχα είναι μια καλή λύση! Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέγεθος, απέφυγε τα υπερβολικά στενά και άβολα ή εκείνα που πλέουν πάνω σου.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως πρέπει να πετάξεις εδώ και τώρα τα εσώρουχα που έχουν τρύπες, λεκέδες ή ξεχειλωμένα λάστιχα. Αν, όμως, έχεις μόλις αγοράσει ένα εσώρουχο φρόντισε να το πλύνεις, να το σιδερώσεις και να το διπλώσεις με προσοχή όπως προτείνουν οι οδηγίες που βρίσκονται στην ετικέτα του. Σε γενικές γραμμές, μην ξεπερνάς την θερμοκρασία των 30 βαθμών, πλύνε τα λευκά με απορρυπαντικό που δεν περιέχει χλώριο, απέφυγε το στεγνωτήριο, άπλωσε τα ξαπλωτά και αφού τα τοποθετήσεις στο συρτάρι, κρύψε ανάμεσα τους αρωματικά. Ακόμη κι αν είσαι ο μόνος που βλέπει τα εσώρουχα σου, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα που βρίσκεσαι μέσα σ’ ένα στυλάτο, άνετο και καθαρό εσώρουχο.