Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΑ T-SHIRT ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Το lockdown θέλει άνεση κι ευκολία και μ’ αυτά τα μπλουζάκια θα καταφέρεις να κάνεις την διαφορά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΑ T-SHIRT ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Όπως ήδη γνωρίζεις η απαγόρευση της κυκλοφορίας παρατάθηκε έως και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Κανείς, λοιπόν, δεν μπορεί να πει πως οι ημέρες που μας απομένουν είναι λίγες μέχρι την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα που αναμένεται να έρθει με το νέο έτος. Φυσικά, το διάστημα που μένουμε στο σπίτι δεν είναι αμελητέο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα την καλή μας διάθεση που θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε. Με λίγα λόγια, μια παραγγελία κι ένα καινούργιο T-Shirt, ακόμη και μέσα στο σπίτι μπορούν να σε ανανεώσουν σε μια εποχή που ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Ας δούμε, όμως, τι αξίζει να γνωρίζεις για τα αγαπημένα σου κοντομάνικα μπλουζάκια, τα trends που θα παίξουν ρόλο στην επιλογή σου και τα πιο hot κομμάτια της αγοράς.

ΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ T-SHIRT

ΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ T-SHIRT

Πρόκειται για το unisex μπλουζάκι που πρωτοεμφανίστηκε τον Μεσαίωνα για να προστατεύει το δέρμα από όλα τα υπόλοιπα υφάσματα. Το 1800, το T-Shirt είχε σαν πρώτη ύλη το μαλλί, το jersey, καθώς κι ένα χοντρό βαμβακερό υλικό ενώ προστάτευε τόσο από τις χαμηλές θερμοκρασίες όσο κι απο δερματικά προβλήματα. Στις αρχές του 20ου αιώνα, μπαίνει στα σακίδια των ναυτών σαν ένα είδος εσώρουχου, τύπου φανέλας. Η παραγωγή γίνεται μαζική και η αμερικανική αλυσίδα Sears πλασάρει το μπλουζάκι σαν ρούχο, αντί για εσώρουχο. Την μεγάλη διαφορά, βέβαια, στην συνείδηση του κόσμου και στην δημοφιλία του T-Shirt έκαναν οι διάσημοι αστέρες του Hollywood, όπως  ο Montgomery Clift, ο Marlo Brando και ο James Dean. Από τότε μέχρι σήμερα έχει μπει για τα καλά στην ανδρική γκαρνταρόμπα κι όχι μόνο δεν αποτελεί εσώρουχο αλλά casual, ακόμη και formal κομμάτι της συλλογής μας.

3 T-SHIRT ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ

3 T-SHIRT ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ

Κάθε άντρας έχει -αλλά και πρέπει να έχει στην ντουλάπα του- τουλάχιστον δύο κλασικά μονόχρωμα T-Shirt, ένα λευκό κι ένα μαύρο. Είναι τόσο απλό που μπορεί με εύκολο τρόπο να συνδυαστεί με όλα με ευκολία, εντός αλλά και εκτός σπιτιού. Επιπλέον, μπορεί δίχως μεγάλη προσπάθεια ν' αποτελέσει την κατάλληλη βάση για ένα πουκάμισο ή μια ζακέτα σε έντονο χρώμα ή σε χαρακτηριστικό μοτίβο.

Το T-Shirt με το τύπωμα είναι το πιο αγαπημένο στην χώρα μας και στις νεότερες οικογένειες, καθώς μπορεί ν' αποτελέσει ένα statement από μόνο του. Ιδίως την εποχή της logomania, μπορεί το μπλουζάκι σου να φέρει την επωνυμία του brand, ένα αστείο σλόγκαν ή και μια προσωπική σου άποψη για την ζωή.

Τέλος θα κλείσω με το T-Shirt με ρίγες . Η μπλούζα του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού, αποδεικνύεται το πιο chic κοντομάνικο που δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες για ν' αναδειχθεί. Όσο πιο μεγάλες οι ρίγες, τόσο και πιο έντονο το statement. Προτίμησε να διπλώσεις τα μανίκια και να επιλέξεις λευκά αξεσουάρ ή sneakers. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως ταιριάζει τόσο με σακάκι όσο και με αθλητικό jacket. Απέφυγε μόνο τον συνδυασμό με άλλα μοτίβα, αν δεν νιώθεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο στυλιστικό σου κριτήριο. 

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΛΕΥΚΟ T-SHIRT

Ανδρικό T-Shirt Stefan Μονόχρωμο με Ρίγα (624)

ΑΝΔΡΙΚΟ  T-SHIRT ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΣΤΑΜΠΑ

Ανδρικό T-Shirt Senior (686)

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΟ T-SHIRT ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ

Ανδρικό T-Shirt Al Franco (601)

ΑΝΔΡΙΚΟ T-SHIRT ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

Ανδρικό T-Shirt Superhero (663)