Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Αυτές είναι οι τάσεις που θα φορέσεις στην καθημερινότητα σου κι όχι οι extreme που είδαμε στις πασαρέλες.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Έχουμε γράψει για τις τάσεις της Άνοιξης που σύντομα αποχαιρετούμε καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κι ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος. Εκείνο που θα δούμε σήμερα είναι πως μπορούμε να λάβουμε υπόψη τα trends για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, στην δουλειά, την βόλτα ή μια υποχρέωση. Με απλά λόγια, οι fashion editors προτείνουν για το 2021 φαρδιά παντελόνια,  neon αποχρώσεις και relaxed tailoring. Πόσοι είναι, όμως, οι άντρες στην Ελλάδα που θα τολμήσουν τα παραπάνω ή θα τους δοθεί η ευκαιρία να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση που δικαιολογεί ένα τόσο stylish outfit; Ελάχιστοι κι εν μέσω κορωνοϊού ακόμη λιγότεροι! Γι’ αυτό σου έχω συγκεντρώσει σ’ ένα οδηγό τον τρόπο με τον οποία μπορείς να επηρεαστείς από τις τάσεις για να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου στυλ με outfits, όμως, που αρμόζουν στον γούστο και την ζωή σου.

ΤΑ ΠΑΝΩ

ΤΑ ΠΑΝΩ

Δεν απέχει ο καιρός που θα κάνει καύσωνα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσουμε το στυλ για την άνεση. Υπάρχει τρόπος να τα συνδυάσουμε και τα δυο και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ! Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από την βολικότατα των ρούχων που δεν πρέπει να λησμονούμε. Τα φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι, θα βοηθήσουν το σώμα σου να αναπνέει καλύτερα από τα συνθετικά ενώ τα πιο φαρδιά και πιο ελαφριά ρούχα δεν θα εγκλωβίσουν πάνω σου την ζέστη.

Σειρά έχουν τα πουκάμισα που δίνουν μια smart casual αίσθηση στο outfit, αν τα συνδυάσεις αναλόγως- σε σχέση με τα απλά T-Shirts. Ένα ανοιχτόχρωμο jean πουκάμισο, ένα ριγέ seersucker πουκάμισο κι ένα λευκό λινό πουκάμισο μπορούν να αποτρέψουν την εφίδρωση και να σου δώσουν τον αέρα εκείνου που ξέρει τι θέλει και το δείχνει ακόμη και μέσα από τα ρούχα του. Φρόντισε να επιλέξεις σωστά τα μεγέθη και να μην πέσεις στην παγίδα του φαρδύ πουκαμίσου για να δείχνει loose, δίχως να είναι τέτοια η κατασκευή του. Όσο για τις τάσεις, αν τολμήσεις τις παλ αποχρώσεις ή το total denim θα τις έχεις βγάλει ασπροπρόσωπες.  

Να ξεκαθαρίσω σ’ αυτό το σημείο πως σε καμία περίπτωση δεν αποκηρύσσω τα tees αλλά όπως και να το κάνουμε ένα λευκό κοντομάνικο με jean shorts είναι αποδεκτό αλλά όχι στυλάτο. Τι θα πει αυτό; Αν τα επιλέξεις φρόντισε να τα απογειώσεις με τους συνδυασμούς. Δεν χρειάζονται πολλά πέρα από την καλή ποιότητα, το σωστό χρώμα (π.χ. οι acid pops αποχρώσεις είναι must) κι ενδεχομένως το κατάλληλο μοτίβο (π.χ. οτιδήποτε ναυτικό). Τα κοντομάνικα σου μπορούν να είναι πόλο, να έχουν ένα μετριοπαθές V ή ακόμη και κουμπάκια. Αν όμως το παντελόνι σου είναι εξίσου ήσυχο, φρόντισε να κάνεις το παπούτσι σου ή τις κάλτσες σου να θεωρηθούν statement.

ΤΑ ΚΑΤΩ

ΤΑ ΚΑΤΩ

Ανοίγοντας το κεφάλαιο των παντελονιών δεν έχω παρά να σου πω πως τα ελαφρώς ξεβαμμένα jeans είναι στην μόδα. Παρότι δεν αποτελούν την αγαπημένη μου τάση, οφείλω να σε ενημερώσω και να σε προειδοποιήσω ότι παχαίνουν. Γι’ όσους συμμερίζονται την ίδια άποψη με μένα για τα ξεβάμματα, μπορούν εύκολα να τα αντικαταστήσουν με chinos ή λινά παντελόνια της neutral παλέτας. Αυτή η εποχή αλλά και η μόδα δικαιολογούν μια πιο φαρδιά εκδοχή τους, ακόμη κι εκείνη που θα λέγαμε «παντελόνα». Όσο για τα λινά, συνδύασε τα με ανάλογο πουκάμισο και sneakers ή εσπαντρίγες (ακόμη και σ’ ένα total white outfit) και θα είσαι θέλοντας και μη η προσωποποίηση του Καλοκαιριού.

Και τώρα ήρθε η ώρα των shorts και της βερμούδας. Φέτος οι περισσότεροι εγκρίνουν το μεσαίο μέγεθος, δηλαδή εκείνο που τελειώνει λίγο πάνω από το γόνατο. Αυτό δεν σημαίνει πως δικαιολογείται να κολλάει στο σώμα σου. Ένας καλός τρόπος να το τεστάρεις είναι οι τσέπες. Αν δεν χωρά μέσα η παλάμη σου, κάτι πάει στραβά! Όσο για το σχέδιο, μπορεί να είναι cargo, jean, cotton ή chino. Οι χακί, οι neutrals, οι navy και οι παστέλ αποχρώσεις είναι must.

Όσα είπαμε παραπάνω έχουν το προτέρημα πως επειδή δεν ξεφεύγουν από τα όρια της ντουλάπας σου, είναι εύκολα στους συνδυασμούς, αν αποφύγεις τις παγίδες. Συνδύασε τα με προσοχή και μπόλικη αυτοπεποίθηση και τότε το Καλοκαίρι του 2021, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μπορεί να γίνει η εποχή σου!