Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Ποια κομμάτια της ανδρικής μόδας είναι τα πιο hot σύμφωνα με τις τάσεις του νέου έτους.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Έχουμε μόλις αποχαιρετήσει το 2022 κι έχουμε μόλις υποδεχτεί το 2023. Πρόκειται για το νέο έτος που περιμέναμε όλοι μ’ ανυπομονησία καθώς μας γεννά την ελπίδα πως όλα θ’ αλλάξουν κι όλα θα γίνουν καλύτερα. Κάπως έτσι εξηγείται κι η επιθυμία να βάζουμε, κάθε χρόνο, νέους στόχους για το νέο έτος με απώτερο σκοπό να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Ανάμεσα στους τόσους σημαντικούς στόχους, θα βρεις αρκετές φορές και την επιθυμία των ανθρώπων να βελτιώσουν το στυλ τους ή ν’ ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, ώστε να νιώσουν πιο ποθητοί, με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Τρυπώνοντας στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και σχεδιαστών μόδας παγκοσμίως, μπορέσαμε να καταλήξουμε σ’ ένα συμπέρασμα για τον προορισμό, τους στόχους αλλά και τις επιρροές του ανδρικού ντυσίματος, το 2023. Σύμφωνα με τη Vogue, από τη μία οι άντρες απελευθερώνονται σταδιακά να φορέσουν ό,τι τους αρέσει, δίχως ταμπού και περιορισμούς ενώ από την άλλη επιστρέφουν στην εποχή των 00’s και την φέρνουν στα μέτρα τους.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά όλα τα must have κομμάτια που εντάσσονται στις τάσεις του νέου έτους για το αντρικό ντύσιμο και μπορούν αναβαθμίσουν το στυλ σου και να σε κάνουν να δείξεις πιο στιλάτος από ποτέ.

5 τάσεις του 2023 που αξίζει να υιοθετήσεις

ζακέτες

Οι ζακέτες με κουκούλα και φερμουάρ αποτελούν την εναλλακτική των hoodies και τον αντικαταστάτη των φούτερ. Κάνουν δυναμικό comeback και θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους στα looks σου. Άλλωστε μια ματιά στις πασαρέλες θα σου δείξει πως τόσο το athleisure στυλ, όσο και το κλασσικό αθλητικό δεν παύουν να θεωρούνται στιλάτα, αν γίνουν σωστά.

αμάνικα φανελάκια

Τα ανδρικά αμάνικα φανελάκια κάνουν κι αυτά comeback από μια εποχή τόσο παλιά που δεν μπορώ να την προσδιορίσω καν. Δεν θα πίστευα ποτέ πως θα ήταν ξανά αποδεκτό ένας άντρας να κυκλοφορεί με το λευκό αμάνικο του αλλά να που συμβαίνει. Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε είδους παντελόνι, αλυσίδες και ανάλογες ζώνες.

μεγάλα bomber μπουφάν

Τα μεγάλα bomber μπουφάν είναι και φέτος στις τάσεις. Αυτό που τα διαφοροποιεί απ’ όλες τις χρονιές που κατέχουν μια θέση στη λίστα, είναι πως έχουν μεγαλύτερο όγκο και μια vintage διάθεση. Αν μάλιστα έχει αυτή την τσαλακωμένη όψη, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για τους ειδικούς που γνωρίζουν καλά τα trends.

ευκολοσιδέρωτα πουκάμισα

Τα ευκολοσιδέρωτα πουκάμισα είναι αυτά που βγαίνουν από το πλυντήριο έτοιμα να φορεθούν ενώ τσαλακώνονται πολύ – πολύ δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση το ύφασμα τους σου κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη ενώ η γραμμή τους κολακεύει υο σώμα σου. 

ζώνες

Θυμάσαι πως εδώ και μερικά χρόνια, για όσους γνώριζαν από μόδα, οι ζώνες είχαν εξαφανιστεί, εκτός κι αν αποτελούσαν ένα statement piece; Όλα αυτό το διάστημα, ακόμη κι αν ήθελες να φορέσεις το πουκάμισο ή το μπλουζάκι σου μέσα από το παντελόνι, θα ήταν καλύτερα να μη φοράς ζώνη. Αυτή η οδηγία πλέον αλλάζει κι είσαι ελεύθερος να βγάλεις ξανά τις ζώνες σου από το συρτάρι και να τις παρουσιάσεις στον κόσμο.

Κλείνοντας, οφείλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είσαι υποχρεωμένος να φορέσεις τίποτα, απλά και μόνο επειδή συγκαταλέγεται στα trends. Μπορείς να υιοθετήσεις μόνο όποια τάση ταιριάζει στις προτιμήσεις σου και σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.