ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2021 – 2022

Μαζί με τον Δεκέμβρη, έρχονται και τα αγαπημένα σου χειμωνιάτικα ρούχα.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2021 – 2022

Ο Δεκέμβρης είναι αγαπημένος μήνας των ανθρώπων που αγαπούν το στυλ καθώς μπορούν να φορέσουν όλο και περισσότερα ρούχα και μάλιστα να πειραματιστούν με τους συνδυασμούς. Επιπλέον οι γιορτές αποτελούν μία περίοδο που όλοι έχουν μια δικαιολογία να ντυθούν καλύτερα και μάλιστα οι περιστάσεις που απαιτούν επίσημο ντύσιμο είναι περισσότερες από κάθε άλλο μήνα τον Δεκέμβρη. Ας μην ξεχνάμε πως εν μέσω Χριστουγέννων, έχουμε και μία καλή αφορμή να προσθέσουμε νέα κομμάτια στην συλλογή μας κάνοντας ένα όμορφο δώρο στον εαυτό μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, που αποδεικνύουν πως ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των γιορτών αλλά και του στυλ, συγκεντρώσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις του Χειμώνα για το ανδρικό ντύσιμο ώστε να φοράς εκείνα που είναι πραγματικά στη μόδα.

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ

ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ

Τα oversized πανωφόρια συνεχίζουν να κατέχουν μία από τις θέσεις των τάσεων, είτε πρόκειται για το μακρύ παλτό, είτε για το puffer μπουφάν.  Αν θέλεις να μιλήσουμε για πραγματική μόδα, τότε επίλεξε το κόκκινο χρώμα στο μακρύ παλτό σου κι όλοι οι fashion experts θα καταλάβουν πως είσαι γνώστης. Στην ίδια κατηγορία θα έβαζα και τα μακριά παλτό με ζώνη που τυλίγεται γύρω από τη μέση και η φόρμα τους θυμίζει καλή ρόμπα. Ας μην αφήνουμε όμως εκτός και την κλασσική μπεζ καπαρντίνα…

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ JACKET

Το δερμάτινο είναι πραγματικά all time classic, αν και ορισμένες περιόδους εντάσσεται στα trends κι άλλες όχι. Ο χειμώνας του 2021 – 22 προτρέπει τους άντρες να επενδύσουν σ’ ένα δερμάτινο jacket, κατά προτίμηση μαύρο. Στην ουσία, στην μόδα είναι το δέρμα σ’ όλες του της μορφές από το μακρύ παλτό μέχρι και τις μπότες.

FLEECE ZAKETA

FLEECE ZAKETA

Θεαματικό comeback έκανε το fleece που προσφέρει έναν ρετρό αέρα κι έχει κερδίσει τόσο τους θεατές όσο και τους fashionistas. Φρόντισε να φοράς μονάχα ένα fleece κομμάτι σε κάθε outfit αλλά αν καταφέρεις να συνδυάσεις το fleece με άλλα textured υφάσματα, αυτό είναι υπέρ σου.

ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το καρό παίζει πολύ τον φετινό Χειμώνα αρκεί να είναι στην σωστή φόρμα και το σωστό σχήμα. Μην σκέφτεσαι αποκλειστικά και μόνο το κλασσικό πουκάμισο αλλά βάλε στο μυαλό σου και το καρό overshirt.

ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ

ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ

Οι τσέπες είναι φέτος μόδα σ’ όλα τα ρούχα… ίσως ως ένα υποσύνολο του workwear. Ας εστιάσουμε όμως στα γιλέκα με τσέπες που μαζί με τα cargo παντελόνια αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της κατηγορίας.

ΚΟΤΛΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Το κοστούμι από textured ύφασμα δείχνει πολύ πιο σύγχρονο από το κλασσικό. Στην ουσία δεν μιλάμε για το κλασσικό κοστούμι αλλά για το matching του πάνω μέρους με το κάτω, μία νέα φόρμα δηλαδή του two-piece.

ΦΑΡΔΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

ΦΑΡΔΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Στις τάσεις είναι τα oversized αλλά και τα relaxed παντελόνια που αντικατέστησαν τα slim fit που είχαν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η επιστροφή από τα 80’s και τα 90’s δείχνει πως ήρθε για να μείνει και συνδέεται άμεσα με την άνεση στην οποία συναντήσαμε όλο αυτό το διάστημα στην καραντίνα και μας στερούν τα κολλητά παντελόνια.

PINSTRIPED ΣΑΚΑΚΙ

Αν έχεις σκοπό να ντυθείς επίσημα, τότε το pinstriped σακάκι ή κοστούμι θα κερδίσει τα βλέμματα αλλά και τις εντυπώσεις.

CHELSEA BOOTS

CHELSEA BOOTS

Τα πιο κομψά χειμωνιάτικα παπούτσια, φυσικά, κι αξίζουν μια θέση στα δημοφιλέστερα κομμάτια της εποχής.