ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2020

Μαζί με τον χρόνο προχωρά και η μόδα με αποτέλεσμα οι τάσεις να εναλλάσσονται όπως και οι εποχές.  

trends spring

Η Άνοιξη είναι γεγονός καθώς διανύουμε την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου και παρότι ο καιρός δεν δείχνει σημαντικές διαφορές από τον Χειμώνα ορισμένα πράγματα στις στιλιστικές σου επιλογές οφείλουν να αλλάξουν. Πως θα σηματοδοτηθεί η αλλαγή της εποχής στο στυλ σου που δεν σηματοδοτεί η αλλαγή καιρού; Μα φυσικά με περισσότερο χρώμα, πιο ελαφριά υφάσματα και παιχνιδιάρικα prints. Δεν χρειάζεται να κουράζεις το μυαλό σου με τις επιλογές και τα outfits της επόμενης περιόδου. Αρκεί να ενημερωθείς για τα trends της ανδρικής μόδας την Άνοιξη του 2020, να πειραματιστείς με τους συνδυασμούς και να βάλεις το προσωπικό σου στοιχείο δημιουργώντας το ιδανικό outfit. Ο τροχός της μόδας συνεχίζει να κινείται και οι τάσεις εναλλάσσονται με γοργούς ρυθμούς κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τις παρακολουθήσεις.

trends street

Παρότι άνοιξη, το δέρμα επιβάλλεται και κατά προτίμηση το οικολογικό. Μην σου φαίνεται περίεργο γιατί εκτός από τα κλασσικά jackets που όλοι αγαπάμε, μπορείς να συναντήσεις το δέρμα σε σορτς, παντελόνια και ζώνες. Μην ξεχνάς πως κάθε outfit χώρα μονάχα ένα leather item.

Κακά τα ψέματα, το jean είναι πάντα στην μόδα και δεν γνωρίζει trends ούτε και επηρεάζουν την δημοφιλία του. Φέτος όμως οι σχεδιαστές επένδυσαν περισσότερο στα denim over-shirts, τις καμπάνες και τα χρώματα που ξεφεύγουν από το κλασσικό blue jean. Εδώ που τα λέμε το denim πάει με όλα. Γιατί να μην ρισκάρουμε με μερικούς πειραματισμούς.

70's

Φέτος την Άνοιξη, η ανδρική μόδα έχει ανοίξει μια χρονοκάψουλα  από τα 70’s κι έχει βαλθεί να χρησιμοποιήσει όσα βρήκε μέσα ανάγοντας τα σε must του 2020. Η περίοδος αγαπά το bohemian και τους άνδρες που το εκπροσωπούν. Δεν είναι μόνο τα floral prints, τα έντονα χρώματα ή το suede αλλά και η επιταγή του glam rock. Μπλέξε σ’ ένα σύνολο χρώματα όπως το καφέ, το πορτοκαλί, το κίτρινο και τις αποχρώσεις τους και δώσε μια ευκαιρία στα πουκάμισα με τα φαρδιά κολάρα, τα παντελόνια με τα ρεβέρ και τα suede jackets.

Αυτή η τάση είναι η απόλυτη αν και απαιτεί μια δόση τόλμης. Πρόκειται για ό,τι έχει να κάνει με την γραφιστική και την χειροτεχνία ή έχει επιρροές από τα προαναφερθέντα. Φυσικά, αυτό συνδέεται και με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τα vintage ρούχα. Βάλε ένα τέτοιου είδους κομμάτι στο outfit και επέλεξε με βάση αυτό όλα τα υπόλοιπα.