ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ STREET STYLE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FASHION WEEK ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

 Η πρωτεύουσα της Γαλλίας, φιλοξένησε μερικούς από τους πιο στιλάτους άντρες του κόσμου.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ STREET STYLE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FASHION WEEK ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, οι δρόμοι γεμίζουν με άντρες που αγαπούν τη μόδα και στις περισσότερες περιπτώσεις ντύνονται με τρόπο που τραβά τα βλέμματα. Μερικές από αυτές τις street style εμφανίσεις μπορούν να γίνουν έμπνευση για όλους εμάς που αγαπάμε τη μόδα αλλά δεν μπορούμε να παρευρισκόμαστε στα μεγάλα events. Ας είναι, όμως, καλά οι φωτογράφοι που απαθανατίζουν τους πιο καλοντυμένους άντρες στους δρόμους του Παρισιού, λίγο πριν ή λίγο μετά τα shows των μεγάλων οίκων για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2022.

ασπρόμαυρο

Το ασπρόμαυρο δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στις τάσεις, καθώς είναι διαχρονικό. Παίξε με τα μήκη και τα textures και θα μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά ακόμη και με τη safe επιλογή του black and white.

fleece matching set

Τα παιχνιδιάρικα κομμάτια είναι στη μόδα, όπως αυτό το fleece matching set με τις φράουλες. Δεν χρειάζεται να το πας all the way όπως σ’ αυτή την περίπτωση αλλά μία bold ζακέτα με πιο ήσυχα ρούχα μπορούν να φτιάξουν ένα outfit που είναι στις τάσεις δίχως να φεύγεις από την ασφαλή σου ζώνη.

χαμηλοκάβαλα παντελόνι

Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια αποτελούν ένα ακόμη trend. Φυσικά μπορείς να προσαρμόσεις το στυλ τους και τον συνδυασμό στο γούστο σου. Μία συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να μην προσπαθήσεις να επαναφέρεις τα 90’s με το φαρδύ μποξεράκι που αποκαλύπτεται.

ψηλόμεσα παντελόνια

Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι στις τάσεις, αυτή τη φορά όμως, σε μια πιο θηλυκή γραμμή.

baggy jeans

Τα baggy jeans έχουν κάνει comeback σε διάφορες παραλλαγές αλλά εκείνο που ξεχωρίζει είναι το blue jean. Εκείνο που διαφέρει είναι πως πλέον μπορείς να το φορέσεις και με matching jackets.

 γήινες αποχρώσεις

Όλες οι γήινες αποχρώσεις είναι στη μόδα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται αριστοτεχνικά.

καπιτονέ

Το καπιτονέ είναι σίγουρα στη μόδα... από τα σορτς και τα γιλέκα μέχρι τα μπουφάν. Το ίδιο ισχύει και για ό,τι δίνει ένταση στους ώμους αλλά και για τις επιλογές που κρύβουν το πρόσωπο και το κεφάλι δημιουργώντας ένα μυστήριο.

oversized safari jackets

Μπορείς να εντάξεις το look στη τάση των oversized safari jackets αλλά και των αμάνικων γιλέκων με τις πολλές τσέπες. Η ανδρική μόδα άλλωστε υπόκειται στην λειτουργικότητα κάτι που εκπροσωπεί το συγκεκριμένο jacket.

 double breasted σακάκι

To double breasted σακάκι μας γυροφέρνει εδώ και καιρό, όμως, το 2022 θα κάνει την ολική του επαναφορά. Με ξεκάθαρο αέρα 70’s θα μπορείς να παίξεις μαζί του σε κοστούμι και σ’ όλες τις γήινες αποχρώσεις με έμφαση στο καφέ και το μουσταρδί.

ροζ

Οι σχεδιαστές ψήφισαν ροζ και μάλιστα το πιο παιχνιδιάρικο που τραβάει τα βλέμματα από μακριά. Πόσο μάλλον όταν το φορέσεις σε μονοχρωματικά looks όπως συστήνουν.

overalls

Τα overalls είναι στις τάσεις και σε βγάζουν από την δύσκολη θέση του να πρέπει να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Ειδικά, όταν έχουν ένα ψυχεδελικό μοτίβο, όπως εδώ, αποτελούν απόδειξη πως ξέρεις από στυλ.

τεράστια αξεσουάρ

Θα κλείσω με τα τεράστια αξεσουάρ, κυρίως, κασκόλ, που είναι ό,τι πρέπει για τον Χειμώνα. Είναι casual αλλά και εντυπωσιακά!