OI INFLUENCERS ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ STREET STYLE

Οι καλοντυμένοι άντρες που αναβάθμισαν το street style και μπορούν να σε εμπνεύσουν.

OI INFLUENCERS ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ STREET STYLE

Κάποιοι είναι οι άντρες της διπλανής πόρτας κι άλλοι μοιάζουν με μοντέλα, όλοι τους, όμως, ντύνονται σαν να γνωρίζουν καλά πως να τραβήξουν τα βλέμματα. Το σημαντικό με τις εμφανίσεις αυτών των ανδρών είναι πως δεν έχουν εκκεντρικά στοιχεία και δεν υπακούν τυφλά στη μόδα, με αποτέλεσμα να μπορείς να τις αντιγράψεις στην καθημερινότητα σου.  Με λίγα λόγια, φορούν τα ρούχα που μπορείς να βάλεις στο γραφείο, τις βόλτες και τις εκδηλώσεις που παρίστασαι, απλά με περισσότερο στυλ απ' ό,τι το έκανες μέχρι σήμερα.

JOHANNES HUEBL

JOHANNES HUEBL

O Johannes Huebl είναι μοντέλο από τη Γερμανία, σύζυγος της Olivia Palermo. Με τα φυσικά προσόντα αυτού του ζευγαριού όλα δείχνουν όμορφα επάνω τους, αρκεί να τα φορέσουν. Γι’ αυτό προτιμά elegant looks, με απλές γραμμές και χρώματα, που πάνω του όμως ξεχωρίζουν. Αν είσαι συντηρητικός στις επιλογές σου και θέλεις να κάνεις ένα βήμα παραπέρα στο στυλ σου, μπορείς να πειραματιστείς με το street look του Johannes Huebl.

FRANK GALLUCCI

FRANK GALLUCCI

Ο διάσημος πλέον influencer ξεκίνησε το blog του πριν 7 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 20 ετών. Σύντομα έγινε όχι μόνο fashion icon αλλά και μοντέλο που περπάτησε σε μεγάλες πασαρέλες. Θα μπορούσαμε να πούμε πως εκπροσωπεί το  Italian style σε μια διεθνή όμως διάσταση. Όσο για το δυνατό του σημείο… θα λέγαμε πως είναι σίγουρα τα smart-casual looks. Και μια προτροπή του: οι άντρες να μην είναι τεμπέληδες και ν΄ αφιερώσουν χρόνο κι ενέργεια στο στυλ τους. 

ERIC RUTHERFORD

ERIC RUTHERFORD

Ο Eric Rutherford έχει διατελέσει μοντέλο και συγγραφέας ενώ πριν κάποια χρόνια τόνωσε το διαδικτυακό του αποτύπωμα μέσα από την παρουσία του στα social media κι όχι μόνο.  Δίχως αμφιβολία, το χαρακτηριστικό του που τραβά αμέσως τα βλέμματα είναι τα γκρίζα μαλλιά του που μοιάζουν συνήθως επιμελώς ατημέλητα. Η ντουλάπα του από την άλλη είναι πολλές φορές τολμηρή. Δεν θα μπορούσες εύκολα να τον κατατάξεις σε μια κατηγορία στυλ -καθώς άλλες φορές ντύνεται κομψά κι άλλοτε trendy, μπορείς όμως σε outfit ν’ αναγνωρίσεις ένα κομμάτι από τον χαρακτήρα του.

JOE OTTAWAY

JOE OTTAWAY

O ginger της παρέας είναι personal stylist κι απ' ό,τι φαίνεται κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Τι κι αν έχει ντύσει πολλούς διάσημους άντρες, όπως τον David Gandy,  και το δικό του ντύσιμο δεν φαίνεται να πηγαίνει πίσω. Τον έχουν χαρακτηρίσει έναν σύγχρονο gentleman που φέρνει λονδρέζικο αέρα όπου περνά. Δεν φοβάται να συνδυάσει τα χρώματα αλλά και να υποστηρίξει κοστούμια με ρίγες.

BRUCE PASK

BRUCE PASK

Μεγάλωσε στην Αριζόνα και η θερμοκρασία της πολιτείας τον έκανε ειδικό στο layering. Σήμερα, είναι υπεύθυνος σ’ ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ανδρικής ένδυσης στη Νέα Υόρκη και μπορεί να σου μάθει τα πάντα για το street style τους φθινοπωρινούς αλλά και τους χειμωνιάτικους μήνες. Το πιο διάσημο επίτευγμα του είναι ότι κατάφερε να κάνει must το outerwear layering και να δείξει πως γίνεται με τον σωστό τρόπο, δίχως να θυμίζεις κρεμμύδι.