O ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΑ BAGGY ΡΟΥΧΑ

Πως ο δημοφιλής ηθοποιός του Hollywood βοήθησε τα baggy κομμάτια να κάνουν comeback με τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί για το «Bullet Train».

 Brad Pitt bullet train

Πριν τα baggy ρούχα, έκανε comeback ο Μπραντ Πιτ ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Bullet Train» που κάνει πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα στην Ελλάδα. Η ταινία βασίζεται στο best seller βιβλίο «Mariabeetle» του Iάπωνα συγγραφέα Κόταρο Ισάκα. Πρόκειται για μια διαφορετική κωμωδία η οποία λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία με πρωταγωνιστή τον Λεϊντιμπαγκ, έναν κακότυχο δολοφόνο, στου οποίου την τελευταία αποστολή όλα πηγαίνουν στραβά. Οι χειρότεροι του εχθροί τον συναντούν στο γρηγορότερο τρένο του κόσμου και ο μοναδικός του στόχος πλέον είναι ν’ αποβιβαστεί.

 Bullet Train scene

H ταινία έχει λάβει σε γενικέ γραμμές θετικές κριτικές από το κοινό και μέτριες από τους κριτικούς κινηματογράφου. Ο Μπραντ Πιτ, βέβαια, πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος με την επιλογή του καθώς πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξη του στο GQ πως καθώς οδεύει προς το τέλος της καριέρας του έχει γίνει πιο επιλεκτικός με τις ταινίες που συμμετέχει. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Λιτς ο οποίος συνεργάζεται για όγδοη φορά με τον 58χρονο σταρ. Η πρώτη τους συνύπαρξη έλαβε χώρα το 1999 στο «Fight Club».

Brad Pitt Paris

Ας προχωρήσουμε όμως λίγο από τα κινηματογραφικά για να πάμε στα στιλιστικά. O Brad Pitt αποτελεί έναν celebrity και ηθοποιό ο οποίος έχει εδώ και τόσα χρόνια φανατικό κοινό στο οποίο ασκούσε σε κάθε περίπτωση influence. Κάτι παρόμοιο ισχύει και τώρα, όπου οι εμφανίσεις του Brad Pitt στις πρεμιέρες της ταινίας «Bullet Train» ανά τον κόσμο γίνονται viral και μεταξύ άλλων ρόλο παίζουν και τ΄ ανατρεπτικά looks του.

Η εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε έγινε στο Παρίσι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Ο σταρ του Hollywood εμφανίστηκε με λινό σομόν σακάκι, παντελόνι στην ίδια απόχρωση και henley στο χρώμα του σάπιου μήλου που συνδύασε με χρυσή αλυσίδα. Άραγε ο Brad Pitt σηματοδότησε το τέλος του tuxedo στο κόκκινο χαλί και τις μεγάλες πρεμιέρες. Ίσως η συγκεκριμένη εμφάνιση (όπως και η επόμενη στο LA) ν΄ αποτελεί μια εξαίρεση δεδομένου ότι πρόκειται για τα μέσα του Καλοκαιριού, όταν οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει στον Θεό κι ο κόσμος έχει να παλέψει μ’ έναν πρωτοφανή καύσωνα.  Το λινό κοστούμι συνεπώς μπορεί να μην είσαι formal, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ημέρα, αλλά σίγουρα αποκλείει το ενδεχόμενο να σκάσεις από τη ζέστη και σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων. Αυτό απέδειξε ο Μπραντ Πιτ, λίγες μέρες αργότερα, στην πρεμιέρα της ίδιας ταινίας στο Regency Village Theatre του Λος Άντζελες, όταν πήδηξε στον αέρα τραβώντας γι’ ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα.  Σ’ αυτή την πρεμιέρα, δεν κινήθηκε σε πολύ διαφορετικές γραμμές επιλέγοντας ένα πράσινο σύνολο που συνδύασε με γαλαζοπράσινο henley και κίτρινα old school sneakers.

Brad Pitt LA

Μ’ αυτές τις επιλογές, ο διάσημος ηθοποιός αποενοχοποιείσαι το baggy ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις. Τώρα θα μου πεις αν δεν είσαι ο Brad Pitt μπορείς να εμφανιστείς έτσι σε μια ανάλογη περίσταση; Ίσως όχι μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά τώρα που το look του έγινε viral και σχεδόν όλοι (είτε ασχολούνται με τη μόδα, είτε όχι) είδαν ότι το τόλμησε, σίγουρα θα εκτιμήσουν την επιλογή σου. Αν θέλεις να ησυχάσεις λίγο το outfit μείνε στο baggy ή relaxed λινό παντελόνι που είναι στη μόδα. Επίσης προσπάθησε να το αναβαθμίσεις μ’ έναν ρολόι κι ένα κόσμημα, όπως η αλυσίδα. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ αυτού του Καλοκαιρινού outfit.