Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ Σ’ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ

Έφτασε η αγαπημένη εποχή που ευνοεί τα νέα φλερτ και τους δυνατούς έρωτες. Πως θα είσαι στιλάτος στο ραντεβού σου, δίχως να σκάσεις από τη ζέστη.

 καλοκαιρινό ραντεβού

Καθώς μπήκαμε για τα καλά στην καλοκαιρινή περίοδο, η θερμοκρασία έχει ανέβει, οι αντιστάσεις έχουν χαλαρώσει και οι νέοι έρωτες έχουν ξεκινήσει να ξεπηδούν στις ζωές των ανθρώπων. Μπορεί να γνώρισες το καλοκαιρινό σου φλερτ μέσα στην πόλη, πριν βγεις σε άδεια, ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σου στο εξωτερικό ή στο νησί. Το θέμα είναι πως θα καταφέρεις μέσα στον καύσωνα να ντυθείς «καλύτερα» απ’ όλες τις άλλες μέρες χωρίς να γίνεις μούσκεμα στη συνάντηση σας. Παρακάτω σου έχω μερικές προτάσεις ώστε να είσαι δροσερός αλλά να καταφέρεις και να την εντυπωσιάσεις!

Τι να φορέσεις στο ραντεβού με το καλοκαιρινό σου φλερτ

Βάλε χρώμα στην έξοδο σου στο νησί

 Βάλε χρώμα στην έξοδο σου στο νησί

Διάλεξε το αγαπημένο σου ή εκείνο που έχεις όρεξη να φορέσεις στη συνάντηση σας, όσο ακόμη ο ήλιος είναι στον ουρανό. Μπορεί να είναι μία παλ απόχρωση, όπως το πράσινο ή το μπλε. Φόρεσε ένα ελαφρύ πουκάμισο με χρωματιστές ρίγες σε λευκό φόντο, μια βερμούδα στην ίδια απόχρωση με τις ρίγες κι ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Φρόντισε το γυαλί σου να κάνει τη διαφορά και μην ξεχάσεις το ρολόι σου.

Ντύσου σαν να είστε σ’ ένα τροπικό νησί

 Ντύσου σαν να είστε σ’ ένα τροπικό νησί

Όλοι θα ήθελαν να βγουν ραντεβού μ’ έναν ηλιοκαμένο εραστή ο οποίος μοιάζει σαν να γεννήθηκε σε κάποιο εξωτικό μέρος και να περνάει όλη του τη μέρα στην παραλία. Συνδύασε το λευκό σου T-Shirt μ’ ένα κοντομάνικο πουκάμισο και το λινό σου παντελόνι με μια εσπαντρίγια. Μη φοβηθείς τις πιο στενές γραμμές αν νιώθεις πως σε κολακεύουν αλλά ούτε και τη χρυσή αλυσίδα γύρω από τον καρπό και τον λαιμό.

Φόρεσε λευκά για μια βόλτα στην παραλία

 Φόρεσε λευκά για μια βόλτα στην παραλία

Το περπάτημα στην ακροθαλασσιά κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι η εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη από έναν καλοκαιρινό έρωτα. Φόρεσε ένα λινό πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια κι ένα λινό παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ. Πάρε μαζί σου ένα ζευγάρι σανδάλια που θα κρατήσεις στο χέρι για να περπατήσεις στην άμμο ξυπόλητος και μια πάνινη τσάντα για να βάλεις τα πράγματα σου.

Κομψός με λινά μέσα στην πόλη

 Κομψός με λινά μέσα στην πόλη

Επίλεξε ένα παντελόνι σε μπεζ απόχρωση κι ένα μάο πουκάμισο στην παλ απόχρωση της επιλογής σου. Συνδύασε το με καφέ μοκασίνια κι αν είναι περασμένη η ώρα κι έχει δροσιά, πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου safari jacket σε χακί χρώμα.

 καλοκαιρινό ραντεβού

Σε γενικές γραμμές, προσπάθησε να επιλέξεις ένα απλό look που όμως δεν είναι βαρετό και δεν παύει ν’ αποπνέει την προσωπικότητα σου. Σκοπός είναι όταν θα βγεις ραντεβού μ’ έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις να ντυθείς μ’ έναν τρόπο που θα καλύψει τα περισσότερα γούστα. Αυτό φυσικά ισχύει αν δεν είσαι κατασταλαγμένος στο τι θέλεις από τη ζωή και αποφασισμένος να τα παίξεις όλα για όλα. Εκείνο που σίγουρα θα εκτιμηθεί είναι η καθαριότητα και η περιποίηση. Το πρώτο για λόγους υγιεινής και το δεύτερο γιατί θα δείξει πως νοιάστηκες για την έξοδο σας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς. Φόρεσε τα ρούχα που ξέρεις καλύτερα και επίλεξε το outfit που είναι πιο κοντά στο στυλ σου για να μη νιώθεις έξω από τα ρούχα σου. 

Να έχεις ένα καλό και ερωτικό Καλοκαίρι!