Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€ ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
☎️ 2117704244Ωράριο Τηλεφωνικών Παραγγελιών Δευ-Παρ 9:00-17:00

DRESS CODE: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ OUTFITS ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ

Τα looks και οι συνδυασμοί που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στις διακοπές σου και θα σε κάνουν να δείχνεις στιλάτος ακόμη κι εκτός πόλης.

DRESS CODE: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ OUTFITS ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ

Στην Ελλάδα, οι διακοπές είναι αδιαπραγμάτευτες. Ακόμη κι αν δεν έχεις άδεια κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο -ακόμη και για ένα Σαββατοκύριακο- ώστε να πεταχτείς για ένα μπάνιο στη θάλασσα, ένα φαγητό στην ταβέρνα κι ένα ποτό στο beach bar. Για όσους προορίζουν να φύγουν από την πόλη για ένα διημεράκι αλλά και για εκείνους που έχουν κλείσει μια απόδραση πολλών ημερών, παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες και τις συμβουλές για να φτιάξεις τα looks των διακοπών σου και να βρεις εκείνα τα κομμάτια που αξίζει να πιάσουν χώρο στη βαλίτσα σου.

Κάτι πολύ σημαντικό, πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου και να βάζεις τα ρούχα στη θέση τους είναι να τσεκάρεις τον καιρό στον προορισμό σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ θερμός λόγω της εποχής. Aυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δεις τη συμβαίνει με τη θερμοκρασία μετά τη Δύση του ηλίου αλλά κι αν πρόκειται να βρέξει κάποια από τις ημέρες παραμονής σου.

Ένα άλλο ερώτημα που αξίζει ν’ απαντήσουμε είναι αν και κατά πόσο αξίζει να προσέχουμε το στυλ μας και να δώσουμε βάση στους συνδυασμούς σε μια περίοδο που στόχος είναι να χαλαρώσουμε και μάλιστα να είμαστε όσο πιο ξέγνοιαστοι γίνεται. Η απάντηση μου σ΄ αυτό το ερώτημα είναι πως από τη μία στόχος είναι να πάρεις μαζί σου μόνο εκείνα που θα φορέσεις κι από την άλλη πως ποτέ δεν στοίχισε σε κανέναν όταν φρόντισε την εμφάνιση του. Μην ξεχνάς πως το Καλοκαίρι και οι διακοπές αποτελούν μια καλή αφορμή για νέες γνωριμίες… 

ΤΑ MUST HAVE ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

 ΤΑ MUST HAVE ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Θα ξεκινήσω με την κοντομάνικη ή τη μακρυμάνικη μαρινιέρα που είναι η πιο ασφαλής επιλογή για να δώσεις στυλ στην καλοκαιρινή σου εμφάνιση. Μπορεί να μην ξεχωρίσεις με την πρωτοτυπία αλλά σίγουρα δεν θα πέσεις σε παγίδες. Θα συνεχίσω με άλλη μία safe επιλογή που δεν είναι άλλη από το λινό πουκάμισο στην απόχρωση της επιλογής σου. Το ελαφρύ του ύφασμα θα σου χαρίσει δροσιά και άνεση στις βόλτες. Μπορείς να το συνδυάσεις με παντελόνι επίσης από λινό αλλά και με βαρύτερα υφάσματα σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Φυσικά, από τις αναφορές δεν μπορώ να παραλείψω το λευκό T-Shirt είναι ο κυρίαρχος του ανδρικού στυλ καθόλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά και το Καλοκαίρι. Τέλος θα κλείσω με τα polo μπλουζάκια που φέτος πρωταγωνιστούν στις παλ αποχρώσεις τους αλλά και στην «πετσετέ» εκδοχή τους. Για σένα πάλι που αγαπάς τα έντονα χρώματα, τα bold μοτίβα και τα κοντομάνικα πουκάμισα, τα camp shirts είναι ό,τι πρέπει για σένα και μάλιστα αποτελούν μέγιστο trend.

ΤΑ LOOKS ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ

 ΤΑ LOOKS ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ

Στόχος είναι κατά τη διάρκεια των διακοπών να δώσεις μια ευκαιρία στα χρώματα, ακόμη κι αν δεν τα λατρεύεις. Επίσης, είναι σημαντικό να βάλεις στη βαλίτσα σου κομμάτια που είναι εύκολα στους συνδυασμούς και ταιριάζουν με περισσότερα από ένα ρούχα που έχεις πάρει μαζί σου. Τέλος, προτίμησε ρούχα που έχεις φορέσει ξανά ή τουλάχιστον έχει δοκιμάσει ώστε να μην πέσεις έξω στις διακοπές. Ιδίως αν ταξιδεύεις με αεροπορική εταιρία και μόλις με μια χειραποσκευή, οι επιλογές είναι μετρημένες και πρέπει σε κάθε περίπτωση να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Μερικές από τις ιδέες που μπορώ να σου προτείνω είναι το μπλε πουκάμισο με γκρι shorts και λευκά sneakers για την βόλτα σου. Για το φαγητό, λευκό λινό πουκάμισο με μπεζ shorts και καφέ μοκασίνια. Για τον καφέ, χακί overshirt με λευκό T-Shirt, μπλε σκούρο παντελόνι και μπεζ πάνινα παπούτσια. Για να δεις το ηλιοβασίλεμα, κοντομάνικο πουκάμισο σε ροζ απόχρωση με μπεζ μακρύ παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ και σανδάλια. Για το club, λινό μακρύ παντελόνι και φαρδύ πουκάμισο από ελαφρύ ύφασμα σε λαχανί ή γαλάζια απόχρωση.