ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΥΛ

Υπάρχουν μερικά στοιχεία που το αντίθετο φύλλο εκτιμά στα ρούχα σου και μπορούν πραγματικά να κερδίσουν την ματιά του.

Για τους περισσότερους άντρες μόνο σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσες να μάθεις "αυτό που θέλουν οι γυναίκες". Μπορεί λοιπόν της γυναίκας η καρδιά να είναι μια άβυσσος, η στατιστική όμως -γένους θηλυκού- έχει βρει τον τρόπο και τα μέσα να την προσεγγίσει, αν όχι να την εξερευνήσει. Δεν είναι λοιπόν λίγα τα αντρικά περιοδικά και οι ιστοσελίδες που έχουν βάλει στόχο να συγκεντρώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που το αντίθετο φύλλο βρίσκει ελκυστικά ή σέξι στο στυλ και τα ρούχα μας. Άλλες φορές μάλιστα οι ίδιοι οι χρήστες παίρνουν θέση λέγοντας τι έχουν δει να κερδίζει τις εντυπώσεις των γυναικών ενώ ορισμένες φορές κι οι ίδιες οι γυναίκες απαντούν σε ερωτήσεις για τα ρούχα που κολακεύουν το αντίθετο φύλλο. Που καταλήξαμε λοιπόν;

casual look

Στις γυναίκες μπορεί ορισμένες φορές ν’ αρέσουν οι υπερβολές πάνω τους αλλά στους άντρες αρέσει η απλότητα και ο μινιμαλισμός. Έτσι ένα knitwear σε γήινες αποχρώσεις, ένα σκούρο τζιν, ένα κοντό σκούρο παλτό κι ένα ζευγάρι μπότες θα της τραβήξουν την προσοχή. Επιπλέον, δεν είναι λίγες εκείνες που αρκούνται να σε δουν μ’ ένα jean κι ένα λευκό T-Shirt. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας άντρας με προσωπικότητα δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα πιο εκκεντρικό ντύσιμο, αρκεί να φοράει τα ρούχα του και να μην τον φοράνε.

Οι γυναίκες γοητεύονται από έναν άντρα που επιτυγχάνει με μαεστρία το smart casual ντύσιμο. Ένα κλασσικό oxford πουκάμισο σε λευκές ή pal pink αποχρώσεις με γκρι ή μπεζ chinos και loafers είναι ό,τι πρέπει για να βγεις ασπροπρόσωπος σ΄ ένα τέτοιου είδους look. Είναι πολύ σημαντικός για εκείνες που λατρεύουν τις λεπτομέρειες και εντοπίζουν τις αστοχίες από μακριά το πουκάμισο να είναι καλοσιδερωμένο και το παντελόνι στο νούμερο σου. Αυτό το outfit σου χαρίζει άνεση αλλά δείχνει πως ασχολήθηκες κι αφιέρωσες χρόνο.

smart casual look

Αν θέλεις να κερδίσεις την ματιά μιας συναδέλφου, πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις στην δουλειά μ’ ό,τι βρεις μπροστά σου. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείς να κάνεις την διαφορά μ΄ ένα tailored παντελόνι και τον συνδυασμό ενός cashmere jumper με λευκό πουκάμισο που ξεχωρίζει μονάχα ο γιακάς. Οι φόρμες δείχνουν πως δεν σέβεσαι τον χώρο εργασίας σου και δεν αντιλαμβάνεσαι τις επιταγές της εταιρείας που εργάζεσαι. Άρα πως θα αντιληφθείς τις επιταγές της σχέσης σου;

Όσο για τα μεγέθη, οι περισσότερες κοπέλες ψηφίζουν slim fit όσον αφορά την φόρμα των ρούχων. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις να φοράς κολλητά ή παντελόνια που μοιάζουν με κολάν. Αυτό που θέλουν να σου πουν είναι πως τα μεγέθη των ρούχων σου πρέπει να ανταποκρίνονται στο σωματότυπο σου και πως τα φαρδιά ρούχα δεν είναι και τα αγαπημένα τους. Για ορισμένες, προδίδουν μια loose διάθεση που δεν τους επιτρέπει να σε πάρουν στα σοβαρά. Εξαιρέσεις αποτελούν οι ράπερς και οι μπασκετμπολίστες.

παπούτσια

Βάζω στοίχημα πως έχεις ακούσει ότι οι γυναίκες κρίνουν έναν άντρα από τα παπούτσια του κι αυτό δεν είναι ψέμα. Μάλιστα, σύμφωνα με μία έρευνα οι γυναίκες συνδυάζουν τα δερμάτινα παπούτσια με την αρρενωπότητα. Δεν χρειάζεται να σου επισημάνω πως τα καθαρά παπούτσια δείχνουν πολλά για την καθαριότητα και την επιμέλεια του άντρα ενώ ο τρόπος που δένει τα κορδόνια προδίδουν στοιχεία για το στυλ και τον χαρακτήρα του.

Η μόδα επιτάσσει οι άντρες να αφήνουν ακάλυπτους τους αστραγάλους τους, λιγότερο, όμως, από το 10% του γυναικείου πληθυσμού το αγαπά. Γι’ αυτό επέλεξε μποτάκια ή ψηλές κάλτσες σε παιχνιδιάρικα ή κλασσικά σχέδια. Ακόμη κι αν οι αστράγαλοι δεν φαίνονται όταν περπατάς, θα αποκαλυφθούν όταν κάτσεις ή βάλεις τα πόδια σου σταυροπόδι.