CAMP SHIRT: ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Χρήσιμες συμβουλές για να συνδυάσεις το camp shirt με τον καλύτερο τρόπο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

camp collar shirt  

Ο Ιούνιος είναι γεγονός και το Καλοκαίρι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να ψάχνουμε τρόπο να είμαστε άνετοι αλλά και δροσεροί μέσα στον καύσωνα. Οι υψηλές θερμοκρασίες παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως απαιτούν να εγκαταλείψουμε το στυλ μας και να πάψουμε να είμαστε καλοντυμένοι. Για καλή μας τύχη, υπάρχει τρόπος να προσαρμόσουμε το ντύσιμο μας στις καιρικές συνθήκες και να βγούμε αλώβητοι και φίνοι από τη λάβρα της εποχής.

Ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε δεν είναι άλλος από το camp shirt. Μιλώ για το κλασσικό κοντομάνικο πουκάμισο του Καλοκαιριού με τη loose γραμμή, τον ελαφρύ γιακά και τα bold μοτίβα. Αυτή η relaxed μορφή του είναι που το κάνει και τόσο δροσερό καθώς δεν κολλά στο σώμα και μάλιστα του επιτρέπει να παίρνει αέρα. Μάλιστα είναι εξαιρετικά βολικά στην τοποθέτηση τους στη βαλίτσα μιας και πιάνουν πολύ λίγο χώρο κι εύκολα μπορείς να τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές. Πράγματι, είναι εύκολα στους συνδυασμούς, αυτό όμως μπορεί να σε ρίξει σε παγίδες που θα σε οδηγήσουν σε στιλιστικά σφάλματα.

H CASUAL ΕΚΔΟΧΗ

 H CASUAL ΕΚΔΟΧΗ

Πρόκειται για έναν στιλάτο τρόπο να βγεις μια βόλτα στο νησί, να πας για έναν καφέ στην πόλη, να βρεθείς με φίλους και να περπατήσεις στα μαγαζιά. Σε κάθε περίπτωση, η casual εκδοχή του camp shirt απελευθερώνει summer vibes! Δίνει χρώμα στις εμφανίσεις σου και σε κάνει να δείχνεις δροσερός δίχως να μοιάζεις ατημέλητος. Η πρόταση των experts είναι να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια αντίθεση μεταξύ του πάνω μέρους και του κάτω. Ένα σκουρόχρωμο ή έντονο πουκάμισο συνδυάζεται υπέροχα μ’ ένα ανοιχτόχρωμο ή πιο «ήσυχο» παντελόνι.

H SEMI – FORMAL ΕΚΔΟΧΗ

Μία πιο επίσημη -αλλά όχι υπερβολικά επίσημη παραλλαγή- για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σε καλεί να φορέσεις σκουρόχρωμο παντελόνι, ακόμη κι αν το πουκάμισο σου είναι ανοιχτό ή πιο σκούρο. Αυτό κάνει το outfit σου να δείξει πιο κομψό και ταυτόχρονα πιο elegant. Αν θέλεις να δώσεις πιο casual διάθεση, άνοιξε μερικά κουμπιά και φόρεσε από μέσα ένα λευκό μπλουζάκι. Ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας, μπορείς να το φορέσεις με εσπαντρίγες ή sneakers και μοκασίνια. Από εκεί και πέρα, παίξε με τα αξεσουάρ και τους συνδυασμούς για να κάνεις τη διαφορά. 

Η ΕΚΔΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

 H CASUAL ΕΚΔΟΧΗ

Αυτός είναι ο πιο καλοκαιρινός τρόπος να φορέσεις το camp collar πουκάμισο και δεν είναι άλλος από το κοντό σορτς ή τη βερμούδα. Αυτά τα δύο κομμάτια ταιριάζουν εκπληκτικά κι είναι σαν να φτιάχτηκαν το ένα για το άλλο. Αν δεν παίξεις με τα ίδια μοτίβα στο πάνω και το κάτω μέρος, προσπάθησε να είναι ένα από τα δύο ανοιχτόχρωμο.

Η NIGHT OUT ΕΚΔΟΧΗ ΜΕ ΤO ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο ένα camp πουκάμισο μπορεί να κάνει τη διαφορά σ’ ένα κλασσικό κοστούμι. Μην ξεχνάς πως συνήθως με τα μονόχρωμα πουκάμισα, όταν βγάλεις το σακάκι σου, δεν μένει τίποτα ενδιαφέρον στο ντύσιμο σου. Μάλιστα μπορεί να μοιάζεις και με σερβιτόρο. Σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα περάσεις με τίποτα αδιάφορος. Βέβαια, όσο για τα αξεσουάρ, φρόντισε να είσαι μετρημένος και να μην κινηθείς στα κλασσικά γιατί το πουκάμισο είναι το statement κομμάτι.