Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

BARBIE: ΠΩΣ Ο KEN ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ TREND

Τα ρούχα με τα οποία θα υιοθετήσεις το στυλ του Ken από την ταινία της Barbie ο οποίος θα επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές των αντρών σ’ όλο τον κόσμο.

Barbie Ken trend

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, η πιο πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη ταινία της σεζόν, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα. Η Barbie προβλέπεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ καθώς εδώ και καιρό τρέχει μία από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες marketing σ’ όλο τον κόσμο. Οι αναλυτές του box office κάνουν λόγο για άνοιγμα πρώτου τριημέρου στις ΗΠΑ μεταξύ 115 και 155 εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο για την υπόθεση, μια κούκλα που ζει στην «Barbieland» αποβάλλεται επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και ξεκινάει μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Σ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, σημαντικός για την εξέλιξη της ιστορίας είναι και ο ρόλος του Ken o οποίος στην «Barbie» δεν έχει χρήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει σπίτι αλλά έχει πολλά προβλήματα. Ας ρίξουμε μία ματιά στην ιστορία του. O Kenneth Sean Carson, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του Ken, πήρε το όνομα του από τον γιο των ιδρυτών της Mattel, Ruth και Elliot Handler. Επίσημα γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1961, δηλαδή ακριβώς δύο χρόνια και δύο μέρες μετά την Barbie, και ήταν 12 ίντσες, είχε πλαστικά μαλλιά, φορούσε κόκκινο μαγιό, σανδάλια και κρατούσε μία κίτρινη πετσέτα. Τις πρώτες του τεχνητές τρίχες μαλλιών τις απέκτησε το 1973 ενώ το 1982 δημιουργήθηκε ο πρώτος αφροαμερικανός Ken. Ήδη από το 2010 ο Ken αποκτά διαφορετικό σωματότυπο και κυκλοφορεί εκδοχή του με παραπάνω κιλά ενώ από το 2020 δημιουργείται και η πρώτη κούκλα Ken σε αμαξίδιο. 

ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KEN ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ

Πολλές από τις στιλιστικές επιλογές του Ryan Gosling που υποδύεται τον Ken έγιναν viral, πριν ακόμη κυκλοφορήσει η ταινία. Με λίγα λόγια, η διάσημη κούκλα προτρέπει τους άντρες να εξοικειωθούν με την περιποίηση τους, να επιδιώξουν την ομορφιά και ν’ απενοχοποιήσουν τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος τους. Επιπλέον, δείχνει με τον τρόπο που ντύνεται πως ένα ρούχο ή ένα χρώμα δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει τον ανδρισμό ή τη σεξουαλικότητα σου, γι’ αυτό σταμάτα να φοβάσαι να φορέσεις κάποιο statement κομμάτι ή κάποια ροζ απόχρωση. Τέλος, δοκίμασε νέα πράγματα. Το comfort zone σου είναι κάτι που αξίζει καμία φορά να προσπεράσεις και στο ντύσιμο σου. Γι΄ αυτό διάλεξε τη σωστή στιγμή για να το κάνεις πράξη.

TO TREND ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ Ο KEN

 

Σύμφωνα με τις έρευνες των fashion experts, το ροζ αποτελεί το χρώμα με τη μεγαλύτερη άνοδο στη δημοφιλία του, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Την Άνοιξη μάλιστα φορέθηκε από αμέτρητους άντρες σ’ όλο τον κόσμο ενώ το Καλοκαίρι η επιλογή του φαίνεται πως θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

 

Το total denim είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλές. Τώρα όμως που είναι Καλοκαίρι, η ανοιχτόχρωμη ξεβαμμένη εκδοχή του μοιάζει ακόμη πιο hot. Επίλεξε ένα denim jacket αλλά κι ένα jean παντελόνι σε ανάλογη απόχρωση και συνδύασε το με ανοιχτόχρωμα λευκά sneakers. Τέλος, τα κοντομάνικα πουκάμισα αλλά και οι παστέλ αποχρώσεις (πέρα από τα έντονα χρώματα) φαίνεται πως αποτελούν αδυναμία του Ken και θα γίνουν αδυναμία κι αρκετών αντρών κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Εξίσου καυτή φαίνεται και η τάση που συνδέεται με το ντύσιμο των cowboys την οποία ακολούθησε σε μερικές εμφανίσεις του στο trailer της ταινίας και ο Ken.