Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΑΝΟΙΞΗ 2022: ΤΑ ESSENTIALS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Ο Μάρτης είναι η κατάλληλη περίοδος για ν’ ανανεώσεις την ντουλάπα σου για την Άνοιξη.

ΑΝΟΙΞΗ 2022: ΤΑ ESSENTIALS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Διανύουμε ήδη τον Μάρτη, τον πρώτο μήνα της Άνοιξης και όλες οι προβλέψεις λένε πως από τα μέσα του μήνα κι έπειτα ο καιρός θα είναι πολύ διαφορετικός κι η θερμοκρασία θα εμφανίσει σημαντική άνοδο.  Σε μία περίοδο, λοιπόν, που όλα θα ξεκινήσουν να θυμίζουν καλοκαίρι, το μόνο που βάζω στοίχημα πως ανυπομονείς να κάνεις είναι να αφήσεις τα μπουφάν στη ντουλάπα και να φορέσεις τα κοντομάνικα και τα ανοιχτόχρωμα. Πως, όμως, θα ντυθείς όπως επιτάσσει η εποχή δίχως να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου; Η απάντηση κρύβεται στα essentials της Άνοιξης του 2022. Τα κομμάτια δηλαδή που αξίζει να επιλέξεις σε περίπτωση που προγραμματίζεις να κάνεις αγορές ή εκείνα που πρέπει να φορέσεις το επόμενο διάστημα αν τα έχεις στην κατοχή σου.

Όσο κι αν η Άνοιξη είναι ταυτισμένη με τις ηλιόλουστες ημέρες, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που ο καιρός παίζει περίεργα παιχνίδια με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλή για ένα μπλουζάκι και υψηλή για ένα πανωφόρι. Τη λύση στο πρόβλημα φέρνουν οι cardigan ζακέτες που και βολικές είναι και σε κρατάνε ζεστό. Τα fruity items με τα illustrated σχέδια που απεικονίζουν φρούτα - όπως λέει και τ' όνομα τους - θα αποδείξουν πως είσαι μπροστά από την εποχή σου κι ακολουθείς τις τελευταίες επιταγές της μόδας.

κολεγιακά μπουφάν

Αν δεν αγαπάς τις πλεκτές ζακέτες, θα βρεις εναλλακτική στα κολεγιακά μπουφάν που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και σχέδια ενώ πολλές φορές έχουν μεγάλα γράμματα.

 Για τις νεφελώδεις ημέρες, ένα trench coat που δίνει στυλ σε κάθε άντρα που το φορά, μπορεί να σε κάνει να δείξεις πιο κλασσικός εκτός κι αν το συνδυάσεις, όπως απαιτεί η εποχή, δηλαδή με χρώμα!

chore jacket

Μία άλλη επιλογή που κερδίζει συνεχώς έδαφος είναι το chore jacket που όπως λέει το “mr porter” ήρθε για ν’ αντικαταστήσει για τα καλά το κλασσικό κι αγαπημένο μπλε σακάκι. Η λέξη chore που σημαίνει αγγαρεία δεν είναι καθόλου τυχαία μιας και αυτά τα jackets είχαν φτιαχτεί για να προστατεύουν τους εργάτες κι αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο του workwear μέχρι σήμερα.

Το αμάνικο πλεκτό είναι μία καλή επιλογή για τους άντρες που τολμούν. Τόσο με round neck όσο και με V neck μπορεί να δώσει έναν σύγχρονο αέρα στο outfit σου.

βερμούδες

Οι φαρδιές βερμούδες και τα φαρδιά σορτς φοριούνται άνετα και την Άνοιξη σε χώρες με τόση ζέστη όση έχει η Ελλάδα. Μπορεί να τελειώνουν πάνω ή κάτω από το γόνατο, όμως πάντα πρέπει το ύφασμα να έχει κενό με το πόδι σου.

Ανάμεσα στο χρώματα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το ροζ κάνει comeback και κατακλύζει τα πουκάμισα, τα σακάκια και τις μπλούζες σου.

 πράσινο

Εξίσου δημοφιλές θα είναι και το πράσινο στις παστέλ του αποχρώσεις που θυμίζουν φύση κι εξοχή.

Όσο για την μακρυμάνικη μπλούζα σου και το T-Shirt σου, τα ψυχεδελικά σχέδια σε διάφορα χρώματα neon τόνων μπορεί να αποτελούν μία bold πρόταση αλλά είναι τρομερά μοδάτη.

κοντομάνικα πουκάμισα με τα prints

Θα κλείσω με τα κοντομάνικα πουκάμισα με τα prints που φέρνουν στο μυαλό τον ήλιο και τις βόλτες στην παραλία, πριν ακόμη ο καιρός επιτρέψει τη βουτιά. Φέτος έρχονται σε μια oversized εκδοχή και συνδυάζονται με εξίσου relaxed παντελόνια.