Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

6 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ESSENTIALS ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα φοράς επανειλημμένα το Καλοκαίρι και δεν θα θέλεις να τ’ αλλάξεις με τίποτα.

Ο Ιούνιος είναι πλέον γεγονός και σχεδόν όλοι έχουμε κατεβάσει τα καλοκαιρινά ενώ οι περισσότεροι έχουν προγραμματίσει τις καλοκαιρινές τους αγορές. Σκοπός είναι να κάνεις τις καλύτερες επιλογές, ανάλογα με το budget που έχεις στην κατοχή σου και θέλεις να διαθέσεις γι’ αυτό τον σκοπό. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι τόσο εύκολο να βάλεις στο καλάθι σου τα κομμάτια που θα σε βγάλουν πραγματικά ασπροπρόσωπο και δεν θα μετανιώσεις που ξόδεψες τα χρήματα σου για εκείνα.

άντρας με γυαλιά

Υπό την προϋπόθεση πως το budget σου είναι περιορισμένο, η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να προτιμήσεις κομμάτια τα οποία μπορείς να φοράς ξανά και ξανά, δίχως να το παρατηρήσει κάποιος. Τα παρακάτω 10 essentials έχουν αυτό ακριβώς το πλεονέκτημα, να μπορούν δηλαδή ν’ αποτελέσουν τ’ αγαπημένα σου κομμάτια τα οποία θα μπορείς να φοράς καθόλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα ρούχα μπορούν να μπουν στη βαλίτσα σου και να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του να κουβαλάς αμέτρητα κομμάτια τα οποία τελικά δεν θα φορέσεις. Μην ξεχνάς πως συνήθως τα ρούχα που θεωρούνται essentials τις περισσότερες φορές συνδυάζονται εύκολα και μεταξύ τους.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ MUST-HAVE

Γυαλιά Ηλίου

Ένα κλασσικό μαύρο γυαλί ηλίου με καθρέφτη συνδυάζει την προστασία από τις ακτίνες του ηλίου με το στυλ. Ο σκελετός είναι υψηλής ποιότητας ενώ οι φακοί είναι κατασκευασμένοι βάσει των προδιαγραφών και των κανονισμών ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία θήκη αλλά και πανάκι καθαρισμού.

Ανδρικό Μαγιό

Δεν γίνεται Καλοκαίρι, δίχως βουτιές στη θάλασσα και φυσικά δίχως μαγιό. Προτίμησε ένα κλασσικό σχέδιο με μία απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα. Σ’ ό,τι έχει να κάνει με την άνεση σου, το μήκος ανάμεσα από τον καβάλο και τα γόνατα είναι ιδανικό ενώ το δίχτυ εσωτερικά θα σε βολέψει και θα συμβάλει στην άνεση σου.

Λινό Παντελόνι

Το λινό παντελόνι είναι θα έλεγα εξίσου απαραίτητο για το Καλοκαίρι, όσο και το μαγιό σου. Προτίμησε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό ή το μπεζ και συνδύασε τα με σανδάλια ή εσπαντρίγες. Δώσε μόνο προσοχή στο εσώρουχο σου.

Λινό Πουκάμισο

Το λινό πουκάμισο έχει αρκετά πλεονεκτήματα που το καθιστούν ιδανική επιλογή για το Καλοκαίρι. Αυτό που το κάνει ξεχωριστώ είναι το γεγονός πως το λινό ύφασμα επιτρέπει στο σώμα σου να αναπνέει ενώ αποτρέπει τον ιδρώτα. Μ΄ αυτό τον τρόπο δεν θα σκάσεις απ’ τη ζέστη.

Λινή Βερμούδα

H λινή βερμούδα είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου βόλτες. Το λινό είναι αυτό που βοηθά το σώμα να πάρει αέρα και συνεπώς να δροσιστεί χωρίς κόπο. Χρώματα όπως το μπλε και το λευκό είναι ιδιαίτερα καλοκαιρινά ενώ το κορδόνι στη μέση κάνει πιο εύκολη τη στήριξη του παντελονιού.

Βαμβακερό Μπλουζάκι

Θα κλείσω με το αντρικό κοντομάνικο μπλουζάκι. Για το T-Shirt επίλεξε μια απόχρωση από αυτές που κάνουν τη διαφορά στα trends και πρωταγωνιστούν στις τάσεις της μόδας. Το σκούρο μπλε χρώμα είναι αυτό κάνει τη διαφορά φέτος και κερδίζει τις εντυπώσεις.