5 JEANS ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Τα jeans είναι τόσο άνετα και τόσα εύκολα στους συνδυασμούς που θα ήθελες να τα φοράς καθημερινά. Αυτά τα σχέδια θα σου λύσουν τα χέρια.

 jeans

Όλοι αγαπούν τα jeans κι αυτό φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως είναι εξαιρετικά βολικά, τόσο που ξεχνάς πως τα φοράς. Επιπλέον, δεν λερώνονται και σπάνια χρειάζονται πλύσιμο. Ας μην ξεχνάμε πως είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και επιβιώνουν ακόμη και στην καθημερινή χρήση. Όσο για τους συνδυασμούς, έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να πηγαίνουν σχεδόν με όλα και μάλιστα να μπορούν να προσαρμοστούν τόσο σε casual όσο και semi formal outfits.

Με λίγα λόγια, ό,τι κι αν πούμε για τ’ αγαπημένα μας jeans θα είναι πάντα ο βασιλιάς του καθημερινού ντυσίματος μας και το ρούχο που θα βρεις πάντα στη βαλίτσα αλλά και την ντουλάπα καθενός μας. Αυτό βέβαια που αξίζει ν’ αναλύσουμε είναι πως θα ξεφύγουμε απ’ το ένα και μοναδικό μας jean που δεν αλλάζουμε με τίποτα και θα διευρύνουμε τους ορίζοντες αλλά και τη συλλογή μας. Ποια 5 jeans αξίζει να προσθέσεις στο καλάθι σου ώστε να έχεις πάντα απάντηση στο ερώτημα «τι να φορέσω;»;

 jeans σε διαφορετικές αποχρώσεις

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα σχέδια αλλά και τις αποχρώσεις που δεν γνωρίζουν από τάσεις κι είναι διαχρονικά με αποτέλεσμα να φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, όλο τον χρόνο.

Το μαύρο jean

 μαύρο jean

H πιο σκούρα απόχρωση του jean έχει κάνει comeback εδώ και μερικά χρόνια διαψεύδοντας όσους το είχαν ξεγράψει ήδη από τη δεκαετία των 80’s. Το μαύρο jean επέστρεψε σε slim fit εκδοχή και απέδειξε πως είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει. Στην ίδια κατηγορία, αξίζει μια σύντομη αναφορά και στο indigo ή διαφορετικά σκούρο μπλε jean που βολεύει για εμφανίσεις, τύπου semi formal.

To raw denim 

Αυτό το jean έχει την κλασσική εμφάνιση του αγαπημένου παντελονιού, δίχως ξεβάμματα και σκισίματα. Είναι προπλυμένο και το λατρεύω με γυρισμένα ρεβέρ.  

Το πετροπλυμένο

 raw jean

Είναι πιο μαλακό και ελαστικό από τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα ν’ αποτελεί το πιο βολικό για κάθε άντρα. Το προτιμώ στην buggy εκδοχή του ενώ τα ιδιαίτερα στενά κομμάτια, δεν είναι πάντα κολακευτικά.

Το ανοιχτόχρωμο

 Το ανοιχτόχρωμο

Καθώς προχωράμε στην Άνοιξη αλλά και το Καλοκαίρι, το ανοιχτόχρωμο jean αποτελεί μια καλή εναλλακτική για να προσαρμοστείς στην εποχή και τις αποχρώσεις της. Η αλήθεια είναι πως σε μερικά κομμάτια τόσο τα ξεβάμματα όσο και τα σκισίματα τους πηγαίνουν. Πρόσεχε όμως να μην το παρακάνεις γιατί αυτή η μόδα έχει περάσει.

Το λευκό

 Το λευκό

Αγαπώ το λευκό jean, όχι μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, αλλά και το Φθινόπωρο. Η υφή του το κάνει μια καλή επιλογή ακόμη και για τις μέρες οι θερμοκρασίες δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές. Δώσε προβάδισμα στη straight γραμμή και συνδύασε το με εσπαντρίγιες, ανοιχτόχρωμα sneakers και πάνινα παπούτσια.

Ακόμη κι όταν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για στυλ κι αισθητική, μην κάνεις το λάθος να υποτιμήσεις την άνεση και την ευκολία. Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες στην πιεστική μας καθημερινότητα και πολλές φορές θέλουμε τα ρούχα να είναι σύμμαχος μας. Το jean όχι μόνο δεν θα σταθεί πρόβλημα στους συνδυασμούς σου αλλά θα καταφέρει και να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη όταν θα πρέπει να επιλέξεις τι θα φορέσεις.