Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€ ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ
☎️ 2117704244Ωράριο Τηλεφωνικών Παραγγελιών Δευ-Παρ 9:00-17:00

5 HOODIES ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2022

Πως θα επιλέξεις το hoodie που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο το φετινό Φθινόπωρο και θα σου προσφέρει ζεστασιά, άνεση και στυλ.

 hoodie night

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει κι όλα αρχίζουν να θυμίζουν Φθινόπωρο, θέλοντας και μη οφείλεις να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες και να προτιμήσεις πιο χοντρά και ζεστά ρούχα απ’ τα συνηθισμένα. Το hoodie είναι η καλύτερη επιλογή και δεν έχει ξεχωρίσει τυχαία ως το κυρίαρχο κομμάτι του casual ανδρικού στυλ για το Φθινόπωρο. Σε κρατά ζεστό, είναι βολικό και δίνει στυλ στο outfit σου. Μην ξεχνάς πως τα hoodies έκαναν την εμφάνιση τους σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ σύντομα μεταπήδησαν στο sportwear και athleisure στυλ για να καταλήξουν να γίνουν must have των casual looks. Σήμερα, τα hoodies λατρεύονται όσο ποτέ και το ερώτημα παύει να είναι αν θα βάλεις κάποιο στη ντουλάπα σου αλλά ποιο θα βάλεις. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των hoodies είναι πως πλέον μπορούν να προσαρμοστούν έως και το smart casual look ή το semiformal dress code. Θα δεις άντρες να συνδυάζουν hoodie σε neutral απόχρωση με blazer ή κοστούμι.

Παρακάτω θα δούμε τα hoodies που αξίζουν μια θέση στο καλάθι των αγορών σου αλλά και στη ντουλάπα σου. Ποιο πρέπει να προτιμήσεις ανάλογα με το στυλ και το life style σου.

ΤΑ HOODIES ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Το κλασσικό μαύρο

Το κλασσικό μαύρο 

Πρόκειται για το κλασσικό μαύρο φούτερ που μόνο βαρετό δεν είναι όταν το συνδυάζεις με στυλ και του δίνεις άποψη και χαρακτήρα. Αν μάλιστα καταφέρεις ν’ αποφύγεις και το logo θα το κάνεις να δείχνει ακόμη πιο διαχρονικό ενώ οι συνδυασμοί θα είναι ευκολότεροι. Τα περισσότερα είδη παντελονιού αλλά κι οι αποχρώσεις του πηγαίνουν εξαιρετικά, αν θέλεις να μείνεις στο comfort zone σου ενώ πάντα έχεις τη δυνατότητα να πειραματιστείς κάνοντας τη διαφορά.

Εκείνο με τα γραφικά

 Εκείνο με τα γραφικά

Τα logo, τα graphics, οι λέξεις και τα σύμβολα είναι ό,τι πρέπει για τα hoodies σου. Μπορούν να τους δώσουν χαρακτήρα και να τα ξεχωρίσουν απ’ τα κλασσικά. Έχε μόνο κατά νου πως τις περισσότερες φορές αυτού του είδους τα hoodies είναι περισσότερο casual και συνήθως ταιριάζουν σε ανάλογο είδος outfit.

Στη neutral απόχρωση

 Στη neutral απόχρωση

Λατρεύω τα hoodies σε ουδέτερες αποχρώσεις γιατί πηγαίνουν εκπληκτικά με αρκετές παλέτες χρωμάτων, είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις του μινιμαλισμού και μπορούν ν’ αναδείξουν ένα smart casual look που δεν θα πάψει να είναι βολικό και άνετο.  

Με τη μεγάλη τσέπη

 Με τη μεγάλη τσέπη

Η τσέπη του καγκουρό όπως την ονομάζουν οι fashion experts είναι εκείνη που έχουν τα περισσότερα hoodies και χωρά τα δυο σου χέρια τις μέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Τις περισσότερες φορές κάνει το ρούχο σου να δείχνει πιο casual αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς το workwear αλλά και οι τσέπες ανήκουν στα trends της σεζόν που διανύουμε. 

Το στιλάτο αθλητικό

 Το στιλάτο αθλητικό

Θα κλείσω αυτή τη λίστα με το πέμπτο κατά σειρά hoodie που αποτελεί essential για το φετινό Φθινόπωρο. Πρόκειται για το αθλητικό hoodie που δεν στερείται τίποτα σε στυλ. Μη φοβηθείς να δώσεις μια ευκαιρία σε έντονες αποχρώσεις και bold χρώματα καθώς το γυμναστήριο, το sportwear αλλά και το athleisure στυλ μπορούν να το αναδείξουν.