Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Γιατί το λευκό θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για το Καλοκαίρι κι όλες οι απαραίτητες συμβουλές για να το υιοθετήσεις στα looks σου.

άνδρας με λευκά ρούχα το Καλοκαίρι

Υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις στην παλέτα του λευκού που μπορείς να βγάλεις ένα ολόκληρο Καλοκαίρι φορώντας μόνο λευκά. Άλλωστε το total white είναι μία ασφαλής και all time classic επιλογή που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και δεν επιτρέπει τα λάθη. Μέσα στ’ αγαπημένα σου λευκά ρούχα, μπορείς να φαίνεσαι από effortless έως elegant κι από casual έως formal. Τα λευκά outfits είναι ό,τι πρέπει για την εποχή που διανύουμε όπου η θερμοκρασία έχει ανέβει και ο ήλιος είναι πιο έντονος από ποτέ. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα άλλωστε είναι πως δύσκολα θα πάψουν να δείχνουν φρέσκα και σοφιστικέ ενώ ελάχιστα είναι τα μέρη που το λευκό δεν θεωρείται ιδανική επιλογή. Πως όμως θα το φορέσεις δίχως να δείχνει σαν στολή;

ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΣΤΥΛ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Basics

Τα λευκά κομμάτια, ιδίως τα μονόχρωμα, συγκαταλέγονται συνήθως στα basics με αποτέλεσμα να μπορείς μ’ αυτό τον τρόπο να τα κατατάξεις στην capsule συλλογή σου, δηλαδή τη συλλογή με τα κομμάτια όπου συνδυάζονται όλα με όλα και σε βγάζουν αμέτρητες φορές από τη δύσκολη θέση. Όλα τα κομμάτια αυτής της συλλογής είναι διαχρονικά και μάλιστα ταιριάζουν σε διαφορετικές περιστάσεις ενώ περιορίζουν σημαντικά την πιθανότητα να υποπέσεις σε κάποιο στιλιστικό σφάλμα.

All White

To total white είναι must του Καλοκαιριού, ιδίως κατά την περίοδο των διακοπών. Προσπάθησε να βεβαιωθείς πως τα textures των κομματιών ταιριάζουν μεταξύ τους και μη διστάσεις να παίξεις με διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού στο ίδιο look καθώς αυτό σίγουρα θα μπορέσει να δώσει ενδιαφέρον στην εμφάνιση σου.

λευκά ανδρικά ρούχα

Ύφασμα

Τα υφάσματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του λευκού καθώς καταφέρνει να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα αλλά και τις ατέλειες τους. Φρόντισε τα υφάσματα που θα επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις να είναι αέρινα και να επιτρέπουν στο σώμα ν’ αναπνεύσει ώστε να είναι δροσερό. Ο ιδρώτας δεν περνά απαρατήρητος σ’ ένα λευκό ρούχο, γι’ αυτό προτίμησε το λινό, το βαμβάκι, το σατέν κ.α. Ένα μονόχρωμο λευκό σύνολο από λινό ύφασμα είναι ό,τι πρέπει για μια στιλάτη βόλτα στο νησί που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα τραβήξει τα βλέμματα, παρά την απλότητα του.

Mix & Match

Αναφερθήκαμε ήδη στους συνδυασμούς των λευκών αποχρώσεων στο ίδιο look. Το θέμα είναι πως το λευκό διευκολύνει εξίσου και τους συνδυασμούς του με τ' άλλα χρώματα. Η παλέτα των παστέλ αποχρώσεων, όπως και όλες οι ανοιχτόχρωμες, καταφέρνουν να το αναδείξουν δημιουργώντας μία υπέροχη ισορροπία που του πηγαίνει πολύ, ειδικά κατά τη διάρκεια όλου του Καλοκαιριού.

Αξεσουάρ

Θα κλείσω αυτή τη λίστα με τις συμβουλές για τους καλοκαιρινούς συνδυασμούς του λευκού με τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν στις neutral αποχρώσεις και μπορούν ν’ αναδειχθούν αλλά και να ν’ αναδείξουν μία εμφάνιση. Δώσε μεγάλη προσοχή στα παπούτσια σου, που καλό είναι να μην είναι λευκά, ειδικά σ’ ένα total white look. Επένδυσε σε loafers αλλά και εσπαντρίγες, γυαλιά ηλίου με ταρταρούγα και κοσμήματα σε ασημί αποχρώσεις. Αν πάλι θέλεις να ποντάρεις στις αντιθέσεις, μη διστάσεις να δώσεις χρώμα μ’ ένα μαντήλι ή ένα bold γυαλί ηλίου που τραβά τα βλέμματα.

Ανακάλυψε τη συλλογή του Panda Clothing κι εκεί θα βρεις τα καλύτερα λευκά ρούχα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.