Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Πόσες φορές στάθηκες μπροστά από τον καθρέφτη σου απορώντας αν τα χρώματα των ρούχων σου πηγαίνουν μεταξύ τους;

χρώματα και ρούχα

Οι περισσότεροι άντρες φοβούνται υπερβολικά πολύ τα χρώματα με αποτέλεσμα να περιορίζονται στην ασφαλή ζώνη του μαύρου ή του καφέ. Κι όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις ένα outfit που σέβεται τους κανόνες των χρωμάτων κι επιτυγχάνει την αρμονία. Από την άλλη, υπάρχει κι η κατηγορία ανδρών που δεν έχει κανέναν φόβο αλλά αντ’ αυτού υπέρμετρη αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να συνδυάζει τα χρώματα στην τύχη. Και για τις δύο περιπτώσεις, έφτιαξα τον απόλυτο οδηγό που θα σε κάνει εύκολα και γρήγορα να γνωρίζεις από εδώ και στο εξής τι φοριέται με τι και τι όχι. Βάζω στοίχημα πως αφού κατανοήσεις την μέθοδο, τα χρώματα θα πάψουν για σένα να είναι πρόκληση ή μονόδρομος προς την αποτυχία.  

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Πριν μπούμε στα βαθιά της θεωρίας, αξίζει ν’ αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να δούμε με ποια συναισθήματα σχετίζεται κάθε χρώμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, ώστε να ξέρουμε σε ποια περίσταση και με τι σκοπό, αξίζει να τα επιλέξουμε. Θα ξεκινήσω με το κόκκινο που συμβολίζει την αγάπη και την ένταση για να συνεχίσω με το κίτρινο που συμβολίζει την χαρά και να προχωρήσω με το πράσινο που γεννά συναισθήματα ασφάλειας και φρεσκάδας. Άφησα για το τέλος το μπλε που εγγυάται εμπιστοσύνη και το μωβ που παραπέμπει στο κύρος και τον πλούτο. Αρκεί να δεις διαφημίσεις ή λογότυπα διάσημων εταιρειών ή προϊόντων για να καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Δεν μπορούμε να μιλάμε για την θεωρία των χρωμάτων, αν δεν λάβουμε υπόψη τον τροχό των χρωμάτων. Ας δούμε, λοιπόν, τις τέσσερις μεθόδους που απαντούν στο ερώτημα, τι πάει με τι. 1. Συνδυάζονται τρία χρώματα που είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Παραδείγματος χάρη, το κόκκινο, το μωβ και το πορτοκαλί. 2. Συνδυάζονται δύο χρώματα που βρίσκονται απέναντι. Παραδείγματος χάρη, το κόκκινο με το πράσινο. 3. Συνδυάζεται ένα χρώμα με το αριστερά και το δεξιά του απέναντι. Παραδείγματος χάρη, το σκούρο μπλε με το πορτοκαλί και το κίτρινο. 4. Συνδυάζονται τρία χρώματα με τρόπο που σχηματίζει ένα ισόπλευρο τρίγωνο. Παραδείγματος χάρη, το πράσινο, το πορτοκαλί και το μωβ. Σ’ αυτό το σημείο, πρέπει να σημειώσουμε πως σημαντικό ρόλο παίζουν κι οι αποχρώσεις. Από την μία, μπορείς να συνδυάσεις τις αποχρώσεις ενός χρώματος. Από την άλλη, καλό είναι σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, όσο περισσότερο λευκό ή μαύρο έχει κάθε απόχρωση, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα υπόλοιπα χρώματα που συνδυάζονται. Για να το καταλάβεις καλύτερα, θα σου αναφέρω το γαλάζιο παλ με το πορτοκαλί παλ.

ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Αφήνω εκτός το λευκό-μαύρο και τα μονόχρωμα outfits για να περάσουμε στα ασφαλή κι αγαπημένα των ανδρών. Το μαύρο με το καφέ ή το καμηλό είναι μια καλή λύση, αν θέλεις να ξεφύγεις από το total black. Το γκρι με το μπορντό και το κυπαρισσί είναι ο πιο ασφαλής συνδυασμός για το γραφείο. Το μπλε με το πράσινο, το μπορντό και το γκρι μπορούν να κάνουν την διαφορά δίχως να βγεις από το comfort zone σου.