ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ: ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΟ

Γιατί τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχο είναι το ιδανικό δώρο για το άλλο σου μισό και θα τους φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση.

 ανδρικά εσώρουχα

Έχουμε αφήσει ήδη πίσω το πρώτο μέρος του Δεκέμβρη και διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο με αποτέλεσμα τα Χριστούγεννα αλλά και η Πρωτοχρονιά να βρίσκονται όλο και πιο κοντά. Η γιορτινή περίοδος μπορεί να είναι συνυφασμένη με τον στολισμό, τα λαμπιόνια, τα έλατα και τα στεφάνια αλλά τα δώρα δεν παύουν καλώς ή κακώς ν’ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εορτών. Άλλωστε είναι αρκετές οι περιστάσεις που θεωρητικά δεν αρμόζει να εμφανιστείς με άδεια χέρια. Μπορεί να είναι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, το δώρο του Αγίου Βασίλη ή μια ονομαστική εορτή. Αν βέβαια έχεις κάποιο ταίρι, οι πιθανότητες λένε πως θ’ ανταλλάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που θα βάλετε κάτω από το δέντρο. 

ανδρικό εσώρουχο με σκουφάκι

Όποιος κι αν είναι ο παραλήπτης, η επιλογή ενός δώρου δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Σπάνια κάποιος σκέφτεται απευθείας τι δώρο ταιριάζει στο αγαπημένο του πρόσωπο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη κι αν θέλεις πραγματικά να δεις ένα χαμόγελο ευχαρίστησης, μόλις ανοίξει το κουτί, δεν έχεις παρά να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια. Η κίνηση μπορεί να είναι που μετράει αλλά την πραγματική ικανοποίηση του παραλήπτη φέρνει μόνο μια επιτυχημένη επιλογή. Βέβαια, στο σημείο αυτό οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το κόστος του δώρου σου δεν θα πρέπει ν’ αποτελεί κριτήριο. Ο καθένας παίρνει το δώρο που σηκώνει η τσέπη του κι ανάλογα με το budget που μπορεί να διαθέσει πρέπει να προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο. Αν κάποιος σε κρίνει με βάση την τιμή του δώρου σου, τότε δεν άξιζε ούτε αυτό που ήδη του πήρες. 

Συμβουλές για να επιλέξεις το χριστουγεννιάτικο δώρο 

Συμβουλές για να επιλέξεις το χριστουγεννιάτικο δώρο

Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μείνεις μακριά από τα «σιγουράκια», τις επιλογές δηλαδή εκείνες που ταιριάζουν στον οποιοδήποτε αλλά δεν θα κάνουν κανέναν υπερβολικά ευτυχισμένο. Αντ’ αυτού ένα προσωποποιημένο δώρο που φωνάζει πως το επέλεξες ειδικά για τον παραλήπτη είναι η καλύτερη λύση. Από εκεί και πέρα οι ειδικοί προτείνουν να εντοπίσεις το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο και να προσπαθήσεις να το διαβιβάσεις μέσα από το δώρο σου. Κάνε την έρευνα σου παρατηρώντας στην καθημερινότητα σας ή στους λογαριασμούς του στα social media, τι του αρέσει. Έπειτα σημείωσε τον προϋπολογισμό σου και κάνε μια λίστα με τις επιλογές, δίχως να σκέφτεσαι τι θα άρεσε σε σένα αλλά με κριτήριο τι θα άρεσε στον παραλήπτη. Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις μια ευχετήρια κάρτα ώστε να του πεις όσα σκέφτεσαι ή νιώθεις.

 ανδρικό εσώρουχο με ταράνδους

Τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα αποτελούν μια φανταστική ιδέα ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Έχουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και φυσικά εναρμονίζονται πλήρως με τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια και φυσικά μεγέθη. Μη διστάσεις να τα προσφέρεις τόσο στον σύντροφο σου ώστε να μοιραστείτε την εμπειρία, όσο και σ’ έναν φίλο που εκτιμά τα πρωτότυπα δώρα κι έχει ζωηρή φαντασία!