ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤO LOCKDOWN

Η άρση του 3ου lockdown πλησιάζει κι είναι απαραίτητες μερικές συμβουλές για την επανεμφάνιση μας στον κόσμο.

άνοιξη αντρες 2021

Η περασμένη βδομάδα έφερε νέες ανακοινώσεις για την χαλάρωση των μέτρων και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα μεταφέρετε στις 21:00 ενώ από την Δευτέρα 22 Μαρτίου επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, οι υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι και τα δημόσια πάρκα. Όσο για την Δευτέρα 29 Μαρτίου πιθανολογείται η σταδιακή επανεκκίνηση του λιανεμπορίου. Αυτό σημαίνει πως αν εργάζεσαι στους παραπάνω τομείς θα επιστρέψεις τις επόμενες ημέρες στην εργασία σου, διαφορετικά η χαλάρωση των μέτρων θα σου δώσει την ευκαιρία για εξόδους ή αγορές τηρώντας πάντα τους κανόνες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Από την μία ο ερχομός της Άνοιξης κι από την άλλη οι περιορισμοί ενός ολόκληρου έτους, αποδεικνύουν πως τα πράγματα στην ανδρική μόδα έχουν αλλάξει κι εσύ έχεις χάσει την επαφή σου με τις τάσεις, τα must-have και τα απαγορευμένα της εποχής. Δεν χρειάζεται ν΄ ανησυχείς γιατί παρακάτω σου έχω έναν οδηγό που θα σε κάνει να νιώσεις σαν να μην έλειψες μια μέρα!

ΤΑ ΠΑΝΩ

Ανδρικό Πουκάμισο Senior σε Floral Σχέδιο (7057)

Όλα τα ρούχα της Άνοιξης του 2021, έχουν σκοπό να μεταδώσουν τα μήνυμα πως η ζωή συνεχίζεται. Γι’ αυτό και δεν θα δεις μονόχρωμα ρούχα σε γήινες αποχρώσεις. Φυσικά για όσους θέλουν να κινηθούν στο comfort zone τους είναι σεβαστό, αρκεί να προσέξουν τους συνδυασμούς. Από την μία τα floral πουκάμισα και από την άλλη εκείνα με το animal print, θα ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις των τολμηρών. Όσο για τα hoodies και τα φούτερ, οι fashion experts σε προκαλούν να δοκιμάσεις ένα τουλάχιστον νέο χρώμα που δεν είχες φορέσει ποτέ αλλά και να δώσεις μια ευκαιρία στην τάση του tie-dyed. Κάτι νέο που φέρνει η εποχή είναι η μεγάλη σημασία στο layering με το intermediate layer να τραβά την προσοχή. Στο ενδιάμεσο, λοιπόν, επίπεδο -πέρα από τα κλασσικά quilted jackets- μπορείς να επιλέξεις ένα overshirt. Τα χακί είναι στην μόδα! Όσο για το ελαφρύ πανωφόρι σου, αν είναι fleece, suede ή denim, τότε σίγουρα επικροτείται απ' τους ειδικούς.

ΤΑ ΚΑΤΩ

Ανδρική Φόρμα Baby Φούτερ (3186)

Όσο προχωράμε προς τα κάτω, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, καθώς ιδίως στην Ελλάδα, είμαστε πιο συντηρητικοί με τα παντελόνια. Το λευκό κερδίζει έδαφος στην jean εκδοχή του ενώ το κοτλέ είναι must ιδίως στις παλ αποχρώσεις. Όσο για τις smart casual εμφανίσεις, αξίζει να πειραματιστείς με τα υφασμάτινα pants με την τσάκιση ή την πιέτα στον μπατζάκι. Στην αντίπερα όχθη, το athleisure look είναι η παρακαταθήκη που θα μας αφήσει η πανδημία. Η άνεση είναι προτεραιότητα! Γι’ αυτό η φόρμα δεν είναι απαγορευμένη έξω από το γυμναστήριο ενώ το μπεζ είναι το χρώμα στο οποίο επιτάσσει η σεζόν να την αγοράσεις. Μάλιστα στην αγορά κυκλοφορούν και τα λεγόμενα stealth sweatpants που είναι κάτι ανάμεσα σε φόρμες και υφασμάτινα παντελόνια, ξεχωρίζουν από το κορδόνι στην μέση και μπορούν να φορεθούν ακόμη και με πουκάμισο.

ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ανδρικό Χειροποίητο Βραχιόλι Ocean Blue (5104)

Προχωρώντας στα αξεσουάρ που κανείς δεν μπορεί να πει πως παίζουν αμελητέο ρόλο, κι εδώ πρωταγωνιστούν τα χρώματα, άνεση αλλά κι εύθυμη διάθεση. Το χιαστί τσαντάκι που κρέμεται από τον ώμο συνεχίζει να μονοπωλεί τις επιλογές των ανδρών, όπως και τα κλασσικά λευκά sneakers. Θα συνεχίσω με τα αγαπημένα βραχιόλια και τα κρεμαστά που όλο και περισσότερο εμπιστεύονται οι άνδρες και πλέον προτείνονται σε έντονα χρώματα πέρα από το μαύρο και το καφέ. Με έντονα χρώματα που τραβούν τα βλέμματα επανέρχονται στις ζωές μας και το φουλάρι και η μπαντάνα για να ολοκληρώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Προσοχή, όμως, στα χρώματα και τους συνδυασμούς τους γιατί η αρμονία είναι δύσκολο επιτευχθεί αν δεν θέλεις να θυμίζεις ουράνιο τόξο.