ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Είναι η πρώτη φορά που η 14η του Φλεβάρη θα μας βρει σε lockdown.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Απέχουμε μόλις 7 ημέρες από την Γιορτή των Ερωτευμένων και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η ημέρα σε τίποτα δεν θα θυμίζει το παρελθόν. Σύμφωνα με τις εισηγήσεις τον λοιμοξιολόγων, αν ζεις στην Αττική ή την Θεσσαλονίκη, η Κυριακή 14 Φεβρουαρίου του 2021 θα σε βρει με απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα κι έπειτα, έως τις 5 το πρωί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου για την επιλογή των ρούχων σου, την παραλαβή του δώρου της και την οργάνωση του ραντεβού, πριν να είναι πολύ αργά. Όσο για την ίδια την ημέρα, θα πρέπει να συμφωνήσετε αν θα οργανώσετε ένα εναλλακτικό πρωινό ραντεβού ή αν θα περάσετε την νύχτα μαζί, σε περίπτωση που δεν συζείτε. Εδώ που τα λέμε η μέρα επιτάσσει το δεύτερο.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ LOCKDOWN

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ LOCKDOWN

Σε κάθε περίπτωση, σκοπός είναι να μην χαθεί η μαγεία της ημέρας, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ιδίως οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι εκείνες που μας κάνουν να νιώθουμε σαν να ζούμε την Ημέρα της Μαρμότας. Γι’ αυτό και χρειαζόμαστε γλυκές αφορμές που θα μας ανανεώσουν κάνοντας την διαφορά στην καθημερινότητα μας. Μία καλή ιδέα είναι να σερβίρεις πρωινό στην κοπέλα σου στο κρεββάτι ή να έχεις οργανώσει ένα ρομαντικό brunch για τους δυο σας. Στο εξωτερικό είναι διαδεδομένα τα breakfast dates όπου το τραπέζι έχει συνήθως λουλούδια και τα χρώματα κινούνται στις αποχρώσεις του κόκκινου. Αν μένετε χωριστά, στείλ’ της ένα ερωτικό γράμμα ή προώθησε στο κινητό της ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σχέσης σας. Γιατί το ραντεβού σας να μην λάβει χώρα στην εξοχή. Μπορείς να στείλεις το 6 και να πάτε παρέα για ένα τρυφερό πικνίκ. Τέλος, αν δεν μπορείτε να πάτε εσείς στο εστιατόριο, μπορείτε να φέρετε το εστιατόριο στο σπίτι σας. Φτιάξτε ένα υπέροχο τραπέζι με κεριά και λουλούδια, ντυθείτε καλά και παραγγείλτε γκουρμέ πιάτα από ένα καλό εστιατόρια με delivery.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ OUTFIT ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

Jeans Abyssos Κλασικό Μπλε με Λάστιχο (3184)

Αν έχετε κανονίσει κάτι για το πρωί ή έχετε συμφωνήσει σε ένα ραντεβού με μια πιο χαλαρή διάθεση, καλύτερα είναι να επιλέξεις κι ένα πιο casual outfit. Θα σου πρότεινα ένα jean κι ένα λευκό T-Shirt με μία ζακέτα σε έντονο χρώμα και sneakers. Αν θέλεις να δείξεις πως παίρνει πραγματικά την ημέρα, θα σου πρότεινα ένα υφασμάτινο παντελόνι με chelsea boots, λευκό πουκάμισο κι ένα πλεκτό δεμένο γύρω από τους ώμους σου.

Ανδρική Φούτερ με Κουκούλα (1261)

Έχετε σκοπό να μείνετε στο σπίτι και να εκμεταλλευτείτε την ημέρα σαν αφορμή για χαλάρωση και ξεκούραση; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ρούχα που θα σου είναι άνετα και βολικά. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα hoodie με κουκούλα, μία φόρμα που δεν θυμίζει όμως πιτζάμα και ψηλές κάλτσες.

Ανδρικό Πουκάμισο Λινό (7005)

Θέλετε αυτή η μέρα να κάνει πραγματικά την διαφορά και να νιώσετε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει; Σ’ αυτό το ενδεχόμενο δεν έχεις παρά να ντυθείς σαν να επρόκειτο να δειπνήσετε σ’ ένα καλό εστιατόριο που απαιτεί συγκεκριμένο dress code. Από ένα πουκάμισο με blazer και oxford shoes έως ένα κλασσικό tuxedo είναι όχι μόνο αποδεκτά αλλά και επιβεβλημένα. Το μόνο που θα λείπει από το ραντεβού σας είναι ο σερβιτόρος!