ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εδώ που τα λέμε μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξεις ένα όμορφο δώρο για έναν άντρα, είτε ανήκεις στο ίδιο είτε σε διαφορετικό φύλο. Σ’ αυτό παίζει, φυσικά, ρόλο το γεγονός πως οι άντρες δεν εκφράζονται τόσο και δυσκολεύονται να αποκαλύψουν τους φόβους και τις επιθυμίες τους. Επιπλέον, λείπουν οι αφορμές για να εκμαιεύσεις από έναν άντρα το δώρο που πραγματικά επιθυμεί καθώς με δυσκολία θα δεχτεί να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά ή να ξεφυλλίσετε ένα περιοδικό με αντρικά προϊόντα. Εξαιτίας όλων των παραπάνω, η επιλογή ενός δώρου που θα ευχαριστήσει πραγματικά τον παραλήπτη μένει αποκλειστικά και μόνο στην δικαιοδοσία σου προσπαθώντας να αντιληφθείς τις προτιμήσεις του σαν να πρόκειται να λύσεις έναν γρίφο. Η αλήθεια είναι πως τα χρήματα που θα δαπανήσεις δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία αλλά δεν είναι και πως αποκλειστικά και μόνο η κίνηση μετράει. Εκείνο που πραγματικά θα εκτιμήσει κάποιος είναι πως αφιέρωσες χρόνο κι ενέργεια για να βρεις κάτι που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ή τα γούστα του, ανεξαρτήτως χρηματικής αξίας. 

Ο ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΗΣ

Ανδρικό Πουκάμισο Al Franco σε 2 Χρώματα

Ο άνδρας που αγαπά τα λίγα και καλά, ξέρει να ξεχωρίσει την ποιότητα και να βρει αξία στα μοντέρνα αντικείμενα που δεν έχουν υπερβολές και περιττές λεπτομέρειες. Αυτός ο άνδρας μοιάζει να έχει τα πάντα, έχοντας τα επιλέξει με προσοχή, και τίποτα δεν του περισσεύει και τίποτα δεν του λείπει. Τι μπορείς να πάρεις λοιπόν σ’ έναν τέτοιο άνθρωπο; Ένα minimal ρολόι ή ένα μονόχρωμο κασκόλ κι ένα μονόχρωμο σκουφάκι ή ένα πουκάμισο που ανήκει στα must have της ανδρικής ντουλάπας.

Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Αμάνικο Ανδρικό Μπουφάν με Κουκούλα

Για τον άνδρα που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ κι έχει ξεκαθαρίσει με όλους τους τρόπους πως η καριέρα είναι προτεραιότητα του, το δώρο που θα του κάνεις πρέπει να έχει χρηστική αξία. Για τον άνθρωπο, λοιπόν, που η ζωή του είναι σπίτι-δουλειά και δουλειά-σπίτι, επέλεξε έναν χαρτοφύλακα, ένα αμάνικο μπουφάν γιλέκο ή ένα ρολόι για να είναι πάντα συνεπής και στην ώρα του. 

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ

Ανδρικό Μακρύ Παλτό

Ένα δώρο τεχνολογίας θα ήταν εντελώς ακατάλληλο για έναν παραδοσιακό άντρα, όπως κι ένα ρούχο πολύ μοντέρνο ή extravagant. Αδιαφορεί παντελώς για τις τάσεις και τον ενδιαφέρει πραγματικά μονάχα ό,τι αποδεικνύεται διαχρονικό κι all-time classic. Μία ομπρέλα, μία παλαιού τύπου ατζέντα κι ένα κλασσικό παλτό θα ήταν τα ιδανικά δώρα για τα Χριστούγεννα που θα τον έκαναν παραδεχθεί πως τον ξέρεις καλά.

Ο ΣΤΥΛΑΤΟΣ

Ανδρική Φούτερ Μονόχρωμη με Κουκούλα

Είναι ενημερωμένος για την μόδα σαν να επρόκειτο για την δουλειά του, γνωρίζει τα τελευταία trends, στις αγαπημένες του σελίδες στον υπολογιστή του θα βρεις ιστοσελίδες με συμβουλές ανδρικής ένδυσης και στο τραπεζάκι του σαλονιού του μια στοίβα ανδρικά περιοδικά. Αν θέλεις να τον ευχαριστήσεις με το δώρο σου, θα πρέπει να κάνεις την έρευνα σου και να μάθεις όσα εκείνος γνωρίζει ήδη. Για τον ενημερωμένο και στυλάτο άνδρα, προτίμησε ένα ζευγάρι γάντια ή ένα καλό πορτοφόλι ή ένα κορυφαίο trend όπως τα hoodies σε έντονα χρώματα.  

 Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Ανδρική Βαμβακερή Ζακέτα σε 2 Χρώματα

Είτε αγαπά το τρέξιμο, είτε το γυμναστήριο, είτε το CrossFit, είτε κάποιο άθλημα, ο αθλητικός φίλος, συνεργάτης ή σύντροφος αποτελεί ίσως την πιο εύκολη υπόθεση. Μπες στην διαδικασία να βάλεις στο πακέτο με το χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα ένα αθλητικό σετ με φόρμες, μία αθλητική ζακέτα ή ένα ρολόι χρονογράφο. 

Ο ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ 

Ανδρική Φούτερ Μονόχρωμη με Κουκούλα Al Franco

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γνώρισες αυτό τον άντρα σε κάποιο κλαμπ ή κάποιο νυχτερινό κέντρο. Το πιθανότερο είναι να δουλεύατε μαζί ή να πηγαίνατε στο ίδιο σχολείο, καθώς αποτελούν τις κύριες αφορμές για να βγει από το σπίτι του. Η μόνη περίπτωση να δώσεις στον σπιτόγατο το δώρο του είναι να περάσεις από το διαμέρισμα του, καθώς δεν πρόκειται να το δεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Θα εκτιμήσει δεόντως ένα ζεστό φούτερ, ένα ζευγάρι κάλτσες και φυσικά δερμάτινες παντόφλες.