ΤΑ TRENDS ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ

Τα ανδρικά κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στις τάσεις του Χειμώνα και ανταποκρίνονται στις επιταγές των fashion experts.

χειμώνας άντρας μπουφάν

Το Φθινόπωρο αποτελεί πλέον παρελθόν ενώ ο Χειμώνας είναι ήδη γεγονός. Μαζί με την αλλαγή της εποχής, έχει έρθει και η αλλαγή της θερμοκρασίας που δεν περνά με τίποτα απαρατήρητη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες και να διαμορφώσεις το ντύσιμο σου, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της εποχής. Αφού κατεβάσεις τα Χειμωνιάτικα, σκοπός είναι να εντοπίσεις τις ελλείψεις της γκαρνταρόμπας σου. Σε περίπτωση που έχεις πραγματικά όσα χρειάζεσαι, αξίζει να ενημερωθείς για τις τάσεις και να επενδύσεις στα trends. Κάπως έτσι θα δείξεις πως γνωρίζεις πραγματικά τι επιτάσσουν οι ειδικοί της μόδας για το ανδρικό ντύσιμο. Αν επικεντρωθούμε στο casual ντύσιμο, αυτό που έχει μεγάλη σημασία πέρα από το στυλ κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, είναι να βρεις τον τρόπο να παραμείνεις τόσο ζεστός, όσο και άνετος, μέσα στα ρούχα σου.

Παρακάτω θα δούμε τις τάσεις του ανδρικού ντυσίματος και πως μπορείς να τις υιοθετήσεις με στυλ με απαραίτητη προϋπόθεση την άνεση και τη ζεστασιά σου.

5 κομμάτια που ανταποκρίνονται στα casual trends του Χειμώνα

Cargo Φόρμες

Cargo Φόρμες

To workwear είναι must για το 2022 και πέρα από τα cargo παντελόνια με τις τσέπες, στην κατηγορία συγκαταλέγονται και οι cargo φόρμες. Στην περίπτωση αυτή, η τάση είναι τόσο βολική που μπορείς να πας μέχρι και στο γυμναστήριο. Αν προτιμάς να φορέσεις τις φόρμες σου στη βόλτα, συνδύασε τες με sneakers κι ένα αμάνικο γιλέκο με τσέπες.

Puffer Μπουφάν

Puffer Μπουφάν

Όπως έχουμε ήδη πει, τα μεγάλα puffer μπουφάν είναι στη μόδα. Το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα είναι πως συνδυάζουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Εκτός απ’ ό,τι ανήκει στα trends, είναι εξαιρετικά βολικό και σε κρατά πραγματικά ζεστό, όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία. Μάλιστα, το puffer μπουφάν είναι ιδανικό για τις ημέρες που έχει πολύ αέρα καθώς σε προστατεύει από το φύσημα και δεν επιτρέπει την πτώση της θερμοκρασίας του σώματος σου.

Καρό Πουκάμισα

Καρό Πουκάμισα

Τα γεωμετρικά σχήματα έχουν κάνει δυναμικό comeback και μαζί τους το καρό με τα μεγάλα τετράγωνα. Αξίζει να το προτιμήσεις σε πουκάμισα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως overshirts με το ανάλογο λευκό ή μαύρο T-Shirt. Αν πάλι προτιμάς τις ρίγες, κι αυτές έχουν επιστρέψει σε ρούχα όπως τα φούτερ, τα κοστούμια και τα πουκάμισα.

Ροζ Hoodie

Ροζ Hoodie

Σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα χρώματα, το ροζ που τραβάει τα βλέμματα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή. Μπορεί να έχεις συνηθίσει τόσο έντονες αποχρώσεις να φοριούνται κυρίως τους θερινούς και τους ανοιξιάτικους μήνες αλλά για το 2022 και το 2023, αυτός ο κανόνας πρόκειται να καταρριφθεί.

Κόκκινο Φούτερ

Κόκκινο Φούτερ

Το κόκκινο χρώμα συγκαταλέγεται επίσης στα trends και το καλό είναι πως πηγαίνει εξίσου στους ξανθούς αλλά και τους μελαχρινούς. Η βρετανική έκδοση του GQ μάλιστα, έγραψε για τον Χειμώνα του 2022 «you’ re either red or you’re dead». Η καλύτερη επιλογή για τις casual εμφανίσεις σου είναι ένα μονόχρωμο κατακόκκινο φούτερ, το οποίο αν το συνδυάσεις έξυπνα, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο και στα smart casual looks σου.