Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 30

Αν έχεις πατήσει τα τριάντα, ήρθε η ώρα να κάνεις μια καλή διαλογή στην ντουλάπα σου και να προσθέσεις μερικά νέα κομμάτια στην συλλογή σου τα οποία πλέον έχεις την εμπειρία να υποστηρίξεις.

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 30

Παρότι μπορούμε να ασπαστούμε την άποψη πως κάθε ηλικία έχει τα υπερ και τα κατά της, οι άντρες που έχουν φτάσει σε μια ηλικία που μπορούν να αξιολογήσουν τις δεκαετίες συγκλίνουν στην θέση πως τα 30 είναι η καλύτερη ηλικία. Οι λόγοι είναι πολλοί και διόλου ευκαταφρόνητοι. Κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει πως η παιδική ανεμελιά είναι ανεκτίμητη, δεν είναι όμως τυχαίο που όλοι βιάζονται να ενηλικιωθούν. Όσο για τα είκοσι, αν ισχύει η άποψη πως ο άντρας αργεί να ωριμάσει, τότε αποτελούν την περίοδο της ζωής σου που μπαίνεις στην διαδικασία να ανακαλύψεις ποιος είσαι κι αυτό, όπως καταλαβαίνεις, αντανακλάται και στο στυλ σου. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλά σίγουρα οι επιλογές σου αντανακλούν την προσωπικότητα σου. Κι αν στα twenties παλεύεις να ανταπεξέλθεις στους ρόλους σου και να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος, επαγγελματικά επιτυχημένος και ερωτικά θελκτικός, στα τριάντα έχεις πετύχει του στόχους σου ή έχεις οριοθετήσει τις δυνατότητες σου.

Με λίγα λόγια, ξέρεις τι θέλεις, ακόμη κι αν δεν το έχεις. Αυτή η σιγουριά δεν μπορεί παρά να αντικατοπτριστεί στην εμφάνιση σου η οποία από τον βηματισμό μέχρι τους συνδυασμούς αποπνέει στιβαρότητα. Αν πάλι όχι, τότε έχεις μεγαλύτερα προβλήματα να λύσεις από τις στυλιστικές σου επιλογές. Επιστρέφοντας στους κατασταλλαγμένους, αυτή η μετάβαση στα thirties δεν μπορεί παρά να επηρεάσει και την ντουλάπα σου. Ας υποθέσουμε πως έχεις την οικονομική δυνατότητα για να κάνεις δικά σου κομμάτια που σου έκλειναν το μάτι παλαιότερα και το γούστο για να επιλέξεις τα καλύτερα. Από την άλλη οι αλλαγές στη ζωή ενός άντρα μετά τα 30 δεν είναι και λίγες. Μπορεί να έχεις παντρευτεί ή και να έχεις φέρει στον κόσμος ένα παιδί. Δεν μπορείς να ντύνεσαι ακόμη σαν teenager. Ουσιαστικά αν ισχύει αυτό για το οποίο μας κατηγορούν πολλές γυναίκες, πως ενηλικιωνόμαστε στα τριάντα, οφείλει μαζί να ενηλικιωθεί και το στυλ μας. 

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΜΕΤΑ ΤΑ 30s

Τι πρέπει να αλλάξει μετά τα 30's στο στυλ ενός άντρα; Πρώτα απ' όλα, πρέπει να περιορίσεις τους πειραματισμούς. Πλέον είναι καλό να ξέρεις τι θες από την ζωή και το στυλ σου καθώς και τι σου ταιριάζει και τι όχι. Άλλωστε, ο πιστός εναγκαλισμός με τα trends αποτελεί φετίχ των εικοσάρηδων. Επιπλέον, πρέπει να μάθεις πως τα formal και τα casual looks δεν αποτελούν θέσφατο. Μπορείς πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμός να μετατρέψεις ένα casual item σε formal και τούμπαλιν. Δώσε προσοχή στα κοψίματα και τις φόρμες των ρούχων. Τα χαμηλοκάβαλα, τα υπερβολικά skinny jeans και τα πολλά σκισίματα δεν αποτελούν must have της ντουλάπας σου. Μην κολλάς στα outfit που έχεις δημιουργήσει στις κρεμάστρες σου και προσπάθησε να κάνεις περισσότερους συνδυασμούς με κάθε item. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να φοράς το ποντικί υφασμάτινο παντελόνι σου αποκλειστικά και μόνο με την μαύρη μπλούζα με την στάμπα. Δεν νιώθει προδομένη αν την αντικαταστήσεις με ένα φλούο knitwear. Τέλος, ήρθε η ώρα να επενδύσεις στην ποιότητα κι όχι στην ποσότητα. Αγόρασε ρούχα που είναι εύκολα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα και θα αντέξουν στο χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει πως η ποιότητα εξαρτάται από την τιμή τους, αρκεί να κάνεις καλή έρευνα αγοράς. 

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 30s

ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ

ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ

Το μακρύ παλτό χρειάζεται ανάστημα και σιγουριά για να το υποστηρίξεις ενώ τίποτα από αυτά δεν έχει να κάνει με τα φυσικά χαρακτηριστικά σου. Η αυτοπεποίθηση και το κύρος είναι προϊόντα του χρόνου που έρχονται με κόπο και υπομονή. Μπορείς να τα φορέσεις πάνω από μία μακρυμάνικη μπλούζα αλλά και σαν overcoat έπειτα από ένα πουκάμισο και blazer. 

BLAZER 

Βάλε στην ζωή και την ντουλάπα σου το blazer το οποίο μπορείς να συνδυάσεις τόσο με chinos όσο και με jeans. Όσο για το top, κινήσου casual με ένα T-Shirt και επίσημα με ένα πουκάμισο τύπου oxford. Αν νιώθεις νέος για το κλασικό κοστούμι ή  οι επίσημες εκδηλώσεις που καλείσαι δεν είναι και τόσο formal, το σακάκι είναι η ιδανική λύση για σένα. 

CHINOS

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Μετά τα τριάντα, οφείλεις να ξέρεις πως δεν υπάρχουν μονάχα τα jeans και φόρμες. Τα chinos, τα υφασμάτινα και τα κοτλέ είναι παντελόνια κι έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση στην ντουλάπα σου. Η ποικιλία των υφασμάτων και ειδών θα σε ξεχωρίσει και θα σε κάνει έναν τριαντάρη που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το στυλ του. 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Καλά είναι τα αθλητικά παπούτσια κι ακόμα καλύτερο είναι να τα συνδυάζεις και με άλλα outfit εκτός από τα αθλητικά δημιουργώντας ένα athleisure look. Έλα, όμως, που υπάρχουν κι άλλα παπούτσια. Τα καλά σου ρούχα αξίζουν ένα καλό ζευγάρι παπούτσια. Desert boots, chelsea boots, loafers και derbies πρέπει να γεμίσουν ένα ράφι στην παπουτσοθήκη σου. 

ΡΟΛΟΙ

ΡΟΛΟΙ

Είναι ωραία τα δερμάτινα και τα ασημένια βραχιόλια αλλά περνώντας τα τριάντα, δεν μπορείς να κοιτάς την ώρα στην οθόνη του κινητού σου. Στόλισε τον γυμνό καρπό σου μ' ένα υπέροχο ρολόι, το ομορφότερο ανδρικό κόσμημα.