ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, πρέπει να βρεις το πιο στυλάτο μπουφάν στην πιο προνομιακή τιμή.  

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπορεί να μην σου είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις πως το Καλοκαίρι τελείωσε –άλλωστε κι ο καιρός δεν βοηθάει- αλλά διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου. Οι θερμοκρασίες σταδιακά πέφτουν κι οι έξοδοι τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες απαιτούν ζακέτα. Πριν η θερμοκρασία υποχωρήσει κι άλλο, πρέπει να κάνεις την επιλογή σου και να βάλεις στην ντουλάπα σου εκείνο το μπουφάν που θα σε συντροφεύσει στο επόμενο διάστημα συνδυάζοντας την καλή σχέση ποιότητας και τιμής που είναι βασική προϋπόθεση στις ημέρες που διανύουμε.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ OUTWEAR ΓΙΑ ΤΟ 2020

δερμάτινο τζάκετ

Το δερμάτινο τζάκετ δεν συγκαταλέγεται μονάχα στις τάσεις αλλά και στην capsulewardrobe για την οποία σου έχω μιλήσει με αποτέλεσμα ν’ ανάγεται σε διαχρονικό κομμάτι. Στο σημείο, βέβαια, αυτό πρέπει να σου διευκρινίσω πως δεν μιλάμε για το ελαφρύ δερμάτινο που θα φορέσεις την Άνοιξη και το Φθινόπωρο αλλά για εκείνο που θα σε κρατήσει πραγματικό ζεστό και στυλάτο. Μια ακόμη παρανόηση είναι πως επειδή έβαλες leather, δεν σημαίνει πως θα ντυθείς rock star. Άσε τις ψηλές μπότες και τα κολλητά παντελόνια στην θέση τους, συνδυάζοντας το με jean ακόμη και πουκάμισο.

anorak

Αν είσαι παιδί των 90’s, τo anorak ήταν το αγαπημένο μπουφάν της τάξης σου σε κάποια φάση των παιδικών σου χρόνων. Μιλάμε για το κλασσικό αδιάβροχο και αντιανεμικό μπουφάν με την κουκούλα και την τσέπη στο στήθος που επανήλθε στην μόδα αρκεί να φορεθεί με τον σωστό τρόπο. Μια vintage διάθεση με γραμμές και σχέδια που θυμίζουν την εποχή έχει ενδιαφέρον, εκείνος όμως που θα το κάνει να δείχνει σημερινό θα κάνει και την διαφορά. Με σκουφάκι, loose φόρμα και πάνινα μποτάκια κανείς δεν θα σε κατηγορήσει πως βγήκες από το χρονοντούλαπο.

 bomber jacket

Το bomber jacket που παίρνει το όνομα του από τους πιλότους των βομβαρδιστικών είναι κλασσικό κι αγαπημένο. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι πρέπει για την εποχή, καθώς ανήκει στην κατηγορία των lightweight outwears. Στο είδος ταιριάζουν τα γήινα χρώματα ενώ έδαφος κερδίζει η παλέτα του μπορντό και του πετρόλ. Με αθλητικό, formal και casual επιλογές, το μόνο σίγουρο είναι πως συνδυάζεται εξίσου εύκολα με το jean σου.

denim jacket

Θα συνεχίσω με μια ακόμη κλασσική επιλογή που δεν γνωρίζει τάσεις και μόδα. Δεν είναι άλλη από το denim jacket που βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα αλλά μια στο τόσο χρειάζεται ανανέωση. Θα σου χρειαστεί τις ημέρες που η θερμοκρασία κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα ενώ οι αποχρώσεις που θα βρεις στην αγορά ξεκινούν από το λευκό φτάνοντας στο μαύρο με ιδιαίτερη δημοφιλία του μπλε. Αν δεν έχει κάτι ανάλογα στις κρεμάστρες σου, διάλεξε το πιο ουδέτερο σχέδιο που θα βρεις. Αν, όμως, θέλεις να συμπληρώσεις με ένα νέο jacket την συλλογή σου, βρες κάποιο που είναι ιδιαίτερο αλλά μπορεί να φορεθεί και τα επόμενα χρόνια. Απέφυγε παραδείγματος χάρη τα tie dye που φέτος φοριούνται παντού αλλά του χρόνου θα θεωρούνται ξεπερασμένα.

denim jacket

Θα κλείσω με όλα εκείνα του μπουφάν που θυμίζουν στολή εργασίας ή δίνουν στους άλλους να καταλάβουν πως θα φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε δουλειά σου ανατεθεί. Στην ουσία μιλάμε για τα μπουφάν με τσέπες ή φερμουάρ. Τα chore και τα fieldjackets είναι καλά παραδείγματα με τα δεύτερα να δίνουν μια πιο στρατιωτική διάθεση. Όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά λειτουργικά πανωφόρια, αρκεί αν θυμάσαι σε μια τσέπη έβαλες το καθετί.